Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van a lányokkal mostanában?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a lányokkal mostanában? Milyen pasik jönnek be nekik?

Figyelt kérdés
Testvérem fia 21 éves, jóképű, vékony de sportos alkat, normális nem ver át senkit, jó szívű és azt látom, hogy nincs barátnője, és felteszem a kérdést mindig, hogy mi a fene lehet ennek az oka. Aztán megnézem a haverjait, detto. Együtt elmennek bandáznak, csajok sehol. Azon gondolkodtam, hogy működik ez mostanában, milyen pasik jönnek be a mai 17-25 év közti lányoknak ha adott csak a közeli ismeretiségemben pár srác és nincs csajuk. Pedig van köztük magas, vékony, sportos, nem értem.

2016. máj. 27. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanezt a kérdést én is feltehetném 34 évesen. Sajnos rendes, normális nőt találni egyre nehezebb manapság (lakóhelytől független).
2016. máj. 27. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos rendes, normális FÉRFIT is igen nehéz találni. Aki tényleg tudja hogy mit akar.

Én 25 éves vagyok, több mint 1 éve nincs senkim, ami azt illeti inkább vagyok egyedül, mint egy nagyképű, beképzelt tuskóval.

Nálam az intelligencia, tanultság, humor, ugyanakkor komolyság elengedhetetlen! Ha ez hiányzik a férfiból, akkor onnantól nem érdekel.

2016. máj. 27. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

12-es.

Ilyenből legalább 10-et tudnék mutatni csak az én saját környezetemben,akiket tényleg személyesen is ismerek,és ilyenek mint amit leírtál.

Érdekes módon egynek sem volt még soha barátnője,mert nem született egyik sem helyesnek,és nem az a tipikus beképzelt srác,hanem az értelmesebb fajta, aki nem szólogat be mindenkinek,hanem tud viselkedni is intelligensen...

Egy nő sem néz még csak rájuk sem,a legviccesebb az egészben hogy velem ugyanez a helyzet.

Szóba sem állnak velem a nők,meg inkább eltávolodnak, pedig nem vagyok sem pszichopata,sem olyan ember aki bárkit is bántana.

A legtöbb ember,főleg a nők, megismerni sem akarnak,mert nem születtem helyesnek,így már 1 mp alatt elküldenek a búsba,kinevetnek,megaláznak...

Pedig aki ismer,mindenki tudja, hogy mennyire tisztelettudó,kedves,komoly srác vagyok.

Csak ítélkeznek...

24/F

2016. máj. 27. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem igazán értem ezt, hogy a mai lányok a pénzre hajtanak. Mármint elhiszem, hogy vannak ilyenek, de az én közvetlen környezetemben (baráti körömben egy sincs) és egyébként utolsó ez nem csak a normális pasiknál van így, de a normális csajoknál is, én legalábbis igy a tapasztalom. A legjobb barátnőimnek sincsenek barátaik, nekem sem, pedig azt lehet mondani, hogy jól nézünk ki, okosak vagyunk. Csak aki próbálkozik az is általában ilyen tipikus bunkó, akinek csak kell egy barátnő, mindegy ki az. Szóval ezek szerint a normális fiúk és a normális lányok nem találják meg egymást.
2016. máj. 27. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
56%

Talán nem a lányokban kellene mindjárt a bűnbakot keresni. Ha a testvéred fia nem tud úszni, az nem a víz hibája. Köznépi elmagányosodás, az emberi kommunikáció elsorvadása folyik. Mindenki a telefonját buzerálja ahelyett, hogy odafigyelnének a másikra. Nem ismerik meg egymást, s ami a legrosszabb, a másik nemet sem. Nem ismerik meg a gondolkodásbeli, érzelmi különbségeket, egyszerűen nem tudnak egymással mit kezdeni.

A testvéred ott rontotta el, hogy ugyanúgy megvette a számítógépet, az okostelefont, mint mindenki más. A jóképű fia meg a Facebookon éli a társasági életét. Pillanatnyi érzéseket oszt meg, s az érzelmekről megfeledkezik.

2016. máj. 28. 09:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Ez általánosság sajnos, és már nem csak a fiatalokra igaz.

A Mátrix magába szippantott mindenkit, legalább is a többséget.

2016. máj. 28. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!