Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a lányokkal mostanában? Milyen pasik jönnek be nekik?
Sajnos rendes, normális FÉRFIT is igen nehéz találni. Aki tényleg tudja hogy mit akar.
Én 25 éves vagyok, több mint 1 éve nincs senkim, ami azt illeti inkább vagyok egyedül, mint egy nagyképű, beképzelt tuskóval.
Nálam az intelligencia, tanultság, humor, ugyanakkor komolyság elengedhetetlen! Ha ez hiányzik a férfiból, akkor onnantól nem érdekel.
12-es.
Ilyenből legalább 10-et tudnék mutatni csak az én saját környezetemben,akiket tényleg személyesen is ismerek,és ilyenek mint amit leírtál.
Érdekes módon egynek sem volt még soha barátnője,mert nem született egyik sem helyesnek,és nem az a tipikus beképzelt srác,hanem az értelmesebb fajta, aki nem szólogat be mindenkinek,hanem tud viselkedni is intelligensen...
Egy nő sem néz még csak rájuk sem,a legviccesebb az egészben hogy velem ugyanez a helyzet.
Szóba sem állnak velem a nők,meg inkább eltávolodnak, pedig nem vagyok sem pszichopata,sem olyan ember aki bárkit is bántana.
A legtöbb ember,főleg a nők, megismerni sem akarnak,mert nem születtem helyesnek,így már 1 mp alatt elküldenek a búsba,kinevetnek,megaláznak...
Pedig aki ismer,mindenki tudja, hogy mennyire tisztelettudó,kedves,komoly srác vagyok.
Csak ítélkeznek...
24/F
Talán nem a lányokban kellene mindjárt a bűnbakot keresni. Ha a testvéred fia nem tud úszni, az nem a víz hibája. Köznépi elmagányosodás, az emberi kommunikáció elsorvadása folyik. Mindenki a telefonját buzerálja ahelyett, hogy odafigyelnének a másikra. Nem ismerik meg egymást, s ami a legrosszabb, a másik nemet sem. Nem ismerik meg a gondolkodásbeli, érzelmi különbségeket, egyszerűen nem tudnak egymással mit kezdeni.
A testvéred ott rontotta el, hogy ugyanúgy megvette a számítógépet, az okostelefont, mint mindenki más. A jóképű fia meg a Facebookon éli a társasági életét. Pillanatnyi érzéseket oszt meg, s az érzelmekről megfeledkezik.
Ez általánosság sajnos, és már nem csak a fiatalokra igaz.
A Mátrix magába szippantott mindenkit, legalább is a többséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!