Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor történhet változás ezügyben?
47???????
Ez már anorexia
Itt maga az edzés nem segit!
47kg-osan nem kell kép, még nőnek is kevés ez a súly 160cm alatt.
Kellene a kitartás, ha ilyen az alkatod a súlyzós edzés nagyon fontos, és nem ártana hormonális kivizsgálás, és dietetikus sem, hogy hízni tudj.
Hosszú az út, de rá kellene lépni!
Uuu a súlyzót nem ajánlom! Ha ennyire nincs izomzat, nagyon megterhelheti az izületeket. (Persze nem az 1kg-osra értem).
Ajánlom az edzés mellé a fehérjedús táplálkozást! Én egy időszakomban edzés nélkül ittam ezeket a proteinshakeket (nagyon ízlett) és konkrétan elhíztam. Mióta edzek azóta helyreállt.
Szóval csak kitartás! És igenis csináld! Ha meghalsz akkor is! Meghozza az eredményt
Javaslom tiktokon “Panka” videóit!
Hasonló a szitu :/
Dohányzol? Nincs esetleg valami betegséged? Azért ennek érdemes lenne utána nézni mert 180 centi feletti magassághoz, kórosan kevés az a 47 kiló.
Nagyon kellene az a 20-30 kiló minimum, előbb erre feküdj rá és majd utána jöhet a csajozás is. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!