Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor történhet változás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor történhet változás ezügyben?

Figyelt kérdés
Húszas éveim közepén járok egyedülálló srácként élem napjaim. A legtöbb haveromnak mindnek párja van és mostanra már rossz érzéseket kelt bennem ez, hogy mellettem soha nem volt senki még. Az igazság az, ismerem magam, nagyon nincs önbizalmam. Bármit elhatározok igazán komolyan sohasem bírom csinálni. Elkezdtünk edzeni egy haverral mert nagyon vékony vagyok, 47 kg és szeretnék jól kinezni. Kb egy hónap után már elmaradoztak az edzések mert nem hizok úgysem. Külsőmre adok amennyire lehet ruházat illat ilyenek de egyszerűen így is egy csúnya unszimpatikus sunyi alaknak tartom magam. És nem merek kezdeményezni illetve nem is nagyon van lehetőségem erre. Egy átlagos srácnak van esélye huszonévesen találni egy első barátnőt vagy már annyira elszaladt az év hogy úgyse tudnék megváltozni? Ha kell képet tudok dobni véleményezésre ha valaki őszintén akár külsőre adna tanácsot. Bármit elfogadok külső belső fejlesztés terén.
2022. nov. 17. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

47???????

Ez már anorexia

Itt maga az edzés nem segit!

2022. nov. 17. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:

47kg-osan nem kell kép, még nőnek is kevés ez a súly 160cm alatt.

Kellene a kitartás, ha ilyen az alkatod a súlyzós edzés nagyon fontos, és nem ártana hormonális kivizsgálás, és dietetikus sem, hogy hízni tudj.

Hosszú az út, de rá kellene lépni!

2022. nov. 17. 18:55
 3/6 Camorri ***** válasza:
66%

Uuu a súlyzót nem ajánlom! Ha ennyire nincs izomzat, nagyon megterhelheti az izületeket. (Persze nem az 1kg-osra értem).

Ajánlom az edzés mellé a fehérjedús táplálkozást! Én egy időszakomban edzés nélkül ittam ezeket a proteinshakeket (nagyon ízlett) és konkrétan elhíztam. Mióta edzek azóta helyreállt.

Szóval csak kitartás! És igenis csináld! Ha meghalsz akkor is! Meghozza az eredményt

2022. nov. 17. 18:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából a magasságom nagyon is megkívánna plusz 20kgot akár hisz 180 felett vagyok. De igazság az hogy étvágyam sincs valami jó illetve szinte egész nap mozgásban vagyok, ami mellett valóban nagyon nagy fába vágom a fejszét hogy valaha elérjem az álom alkatot olyan 70-80 kg között. Ez a fogyás úgy két éve kezdődött rohamosan ezt hozzá tenném
2022. nov. 17. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Javaslom tiktokon “Panka” videóit!

Hasonló a szitu :/

2022. nov. 17. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Dohányzol? Nincs esetleg valami betegséged? Azért ennek érdemes lenne utána nézni mert 180 centi feletti magassághoz, kórosan kevés az a 47 kiló.

Nagyon kellene az a 20-30 kiló minimum, előbb erre feküdj rá és majd utána jöhet a csajozás is. 🙂

2022. nov. 17. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!