Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinek mi hozta meg a változást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi hozta meg a változást az életében? Persze aki volt már ilyen helyzetben.

Figyelt kérdés

Évek óta nem volt kapcsolatom csak ismerkedések. Viszont ennek már több mint egy éve és az is úgy végződött, hogy nem éppen arra ösztönzött folytassam. Azóta egyszerűen semmi indíttatást nem érzek. Persze ha látok egy szép lányt az utcán akkor megnézem és annyi. De nem hiányzik se a szexualitás, se semmi, ami egy kapcsolattal együtt jár. Teljesen hidegen hagy.

+infó, hogy nem az a férfi vagyok külsőre akit leszólítana egy nő. F32

2023. jan. 8. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Irhatsz privit , ha szeretnel, szivesen meghallgatlak.
2023. jan. 8. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ugyanebben vagyok, még a korunk is stimmel. Tudatosan választottam, több szívás van vele, mint nélküle. Simogatom a háziállatom, ha arra van vágyam, a szex meg mindig is csak teher volt számomra, szóval nem hiányzik.
2023. jan. 8. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerős 26f
2023. jan. 8. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt 1 jo csajom 1x. Az hozta meg. Elmeselte hogyan kell ezt csinalni.
2023. jan. 8. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

Életben 2x voltam pár évre normális testalkattal. Ezen időszakban több nővel is volt dolgom. Az életem többi részben meg elutasítást kaptam az összes jobb külsejű nőtől.

Mi a tanulság? Nőket csak a felszín érdekli. Ha van elég akarat erőd (aki olvassa és vonatkozik rá) az fogyjon le mert más út nincs arra hogy legyen partnered.

2023. jan. 8. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ezzel csak győzködtem magam...
2023. jan. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!