Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem csinálok hülyeséget?(20L)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chii39764 kérdése:

Nem csinálok hülyeséget?(20L)

Figyelt kérdés
Mozgáskorlátozott vagyok. Március 5.-én szakított velem az, a nálam 15 évvel idősebb férfi, akivel egy életet képzeltem el, de ‘belefáradt’ az ápolásomba, ezért otthagyott. Mivel ha valakit őszintén szeretek, akkor az ápolását nem munkaként fogom fel és követelek pénzt azért, mert megcsinálom, hanem azért csinálom, mert szeretem, ezért a környezetemben lévők közül sokan mondják, hogy ez a férfi érdekből volt velem és inkább a pénztárcámba volt szerelmes, mint belém. Szeretett, azt nem mondom, hogy nem, de ha valami elromlott, akkor azt meg kéne javítani és nem eldobni nem? A kérdés pedig arra vonatkozik, hogy én kétségbeesésemben regisztráltam a Badoo nevű társkeresőre, ahol megismertem egy korban jobban hozzámillő (24 éves) fiút, akivel kölcsönös a szimpátia, mert mindketten nagyon intelligensek vagyunk és úgy érezzük kiegészítjük egymást, mintha egymás másik felei lennénk. Viszont ez a srác azt mondja, hogy rengeteg időre van szüksége, hogy elengedje az előző szerelmét, aki nagyjából ugyanakkor dobta, mint engem exem (aki mellékesen facebookon “bonyolult kapcsolatban”-ra módosította a státuszát és discordon kívül mindenhol letiltott és küldött egy lila szívecskét, amit azt mondja “azért kaptad, hogy nem vagy elfelejtve”) hiába zárta le a lány már teljesen, benne van, hogy még küzdene érte, ha értelmetlen is, de közben meg annyira szimpatikusnak tart engem, hogy olyanokat ír nekem, hogy ,,Próbáljuk meg” és hasonlók, mert közben meg felejteni akar, de az is benne van, hogy egyedül is akar erősödni. Konkrétan egymásban keresünk menedéket. Nem túl korai másik kapcsolatba kezdenünk? Segítene nekünk felejteni, ha egymásra támaszkodunk?

2023. márc. 22. 07:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. Barcsak mondhatnek valami biztatot vagy ertelmeset. Olyan emberkent akivel ilyen meg csak ismeretsegi korben sem tortent el sem tudom kepzelni min mehettel at. Milyen borzalmas lehetett a korhaz, a rehabilitáció es a tudatosodasa a kovetkezmenyeknek.

Csak azt kivanom hogy ne add fel, legyen eleg erod es kitartasod hogy kihozd ebbol a maximumot. Es talalj valamit es valakit aki a boldogsagot megteremti.

Hogy egyszer talan egy ropke pillanatra azt gondolhasd hogy nem bánod hogy igy tortent mert lehet akkor maskepp tortent volna minden (es lehet meg sem ismered a leendo ferjed)

2023. márc. 27. 13:01
 22/24 anonim ***** válasza:

Remélem aki a balesetet okozta,megkapta a méltó büntetését.

Borzasztó érzés olvasni is,hogy más hibájából valakinek mennyire megváltozhat az élete.

Ha ez vígasztal valamelyest Kérdező,gondolj arra,hogy minden rossz ellenére a családod ott van melletted.

Nekem ugyanennyi idősen,mint Te már nincs senkim,és mindent megadnék érte,hogy a szüleim itt legyenek.

Indiszkrét kérdés még,de mit mondanak az orvosok?

Nincs esetleg egy kis remény a gyógyulásra? Az ember annyi csodasztorit hall..

2023. márc. 27. 22:57
 23/24 A kérdező kommentje:
Szerencsére egy nagyon pozitív gondolkodású és kisugárzású lánynak teremtett a Jóisten. Az orvostudomány jelenlegi állapotban nincs felkészülve az olyan sérültekre, mint én, ezért már mikor először felébredtem a mélyaltatásból mégha csak az éber kóma szintjére is, az orvosok egyből lepasszoltak, hogy már fel se fogok tudni ülni az ágyban és egy fekvő állapotban élő szobanövényként tápszondán fogok enni és élni itthon is életem végéig, de szerencsére miután sikeres volt a koponyaimplantátum műtétem, az állapotom a zuhanórepülés után végre szárnyalni kezdett és rohamosan rohamosan javult.Mindeközben 2020-ban bejött az a fránya covid is a képbe, amit a magyar egészségügynek hála sikeresen el is kaptam az egyik kórházban már rögtön a kezdetekkor mikor még éppenhogycsak említésbe került, hogy majd kéne kitalálni egy oltást ez ellen a kaka ellen. Ez idő alatt izolációs szobába kerültem, orrszondán keresztül ‘ettem’, már ha evésnek lehet nevezni azt, hogy az orromba dugott csövön keresztül fecskendeztek belém tápszert, mint valami szobanövénynek. Tudnék még mesélni a kórházban töltött szörnyű és hosszú hónapokról mikor már magamnál voltam és felébredtem a másfél évnyi kómás állapotból, de kihagynám a magyar eü ócsárolását, mert úgyis megteszi helyettem más. 2021 február közepén végleg hazaküldtek az országos rehabról azzal a nevetséges indokkal, hogy már nem tudnak mit kezdeni velem, holott nyelni nem voltam képes, felülve se tudtam maradni tíz percnél tovább és még szóba sem jött még ilyenkor, hogy majd nekem is lesz ‘csodasztorim’. Emlékszem pontosan február 18.-án délután kerültem haza, délelőtt pedig be kellett vinni engem a fiumei úti kórházba koponya-CT-re és olyan rossz volt még az állapotom, hogy konkrétan telehánytam a betegszállító mentőautót fekve, de tisztán emlékszem a főorvos úr szavaira aznap, aki a koponyámait is műtötte: ,,Regina, maga egy csoda.” Ezt azért mondta, mert olyan sikeresnek számított a műtétem, hogy ilyen remek gyógyulása keveseknek volt az elmúlt nem tudom hány év során. Rendesen sztárként tekintenek rám ebben a kórházban akárhányszor megyek be a kontrollra minden évben azóta, hogy ,,Ó igen, a Busa Regina.” Na de, amit kiszerettem volna hozni ebből, hogy annak ellenére, hogy az orvostudomány már a kezdetektől fogva lemondott arról, hogy egyáltalán túl fogom élni ugyanis ez idő eltelte alatt 3x is azt mondták, hogy meg fogok halni és nem érem meg a holnapot, de mégiscsak itt vagyok és az életvidám hozzáállásomnak és kisugárzásomnak, no meg persze az édesanyám kitartó segítségének és támogatásának hála azóta ma már arról beszélgethetünk, hogy hogyan álljak fel a tolószékből, nem arról hogyan üljek fel az ágyban, úgyhogy nem vagyok messze attól, hogy a főorvos úr szavaival élve ,,két lábon járó csoda” lehessen belőlem. Tavaly kitűnőre leérettségiztem annak ellenére, hogy senki nem hitte volna, hogy ilyen csodálatosan visszakapcsol a számítógép a fejemben és visszaállnak a gyári beállítások.
2023. márc. 28. 03:08
 24/24 anonim ***** válasza:

Orom ezt olvasni. Elképesztő vagy. Egy peldakep. En nem biztos hogy vegig tudnam ezt csinálni.

1,5 ev koma. Raadasul eberkoma. En azt gondolom ez rosszabb mint a halal. Be vagy zarva a testedbe de megis funkcionalsz, erzel..

2023. márc. 28. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!