Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem csinálok hülyeséget?(20L)
Hazudik, persze nagyon sok idő még az előző kapcsolatot lezárja, de azért arra már volt ereje, hogy Badoora feltegye magát?
De egyébként semmi esetre sem éri meg olyan személlyel bármibe belekezdeni aki nincs túl valakin.
Mit jelent az, hogy belefaradt az ápolásodba? Mennyit kell veled foglalkozni?
Illetve mit jelent, hogy a pénztárcádba volt szerelmes? Dolgozol? Vagy a családod áll jol?
Nem tudom elképzelni, hogy egy 35 éves férfi egy 20 éves mozgáskorlátozott lányból akarna megélni.
Annyiból amit leírtál, nem tudok képet alkotni a fiúról, de rólad talán. Baromira nem vagy még túl (hogy lennél 2 hét alatt?) az előzőn, erősen megsebzett vagy. Ez nem 2 hét lesz, hanem hosszú hónapok, évek, mire valóban túllépsz. Ettól függetlenül ismerkedni (majd) lehet, de kapcsolatba belemenni, úgy, hogy olyan kérdést írsz ki gyakorira, ahol opcionális válasz, hogy az exed valójában még szeret és várj rá? Ne viccelj.
Magadnak adj időt, ne az exednek meg ennek a fiúnak.
A kettes kommentre adott válasz, engem is nagyon érdekelne!
Egyesnek igaza van. Orsas nsgy kamu!
Kapkodtok, egyik kapcsolatból a másikba ugrotok, de minek? Hova siettek?
Nem hagytok elég időt magatoknak, ennek hosszútávon nem lesz jó vége.
Mondjuk az szerintem is lenyeges info hogy mennyire vagy korlátozott? Mert mondjuk egy derektol lefele levenult ember kb telhesen onellato tud lenni, max nehany dologban kell neki segiteni.
Viszont ha valami izomsorvadasos dolog van ahol az elme ugyan ép de a test teljesen ki van szolgáltatva akkor azert a belefaradas érthető.
Ne legyél naiv. Nem is találkoztatok még, de egymás másik felei vagytok? Ne már :D
Egyébként nincs túl az exen, te csak bufelejto lennel, melletted összeszedi magát aztán megy a következő csajhoz, ez így megy. Egyébként ő tudja, hogy mozgáskorlátozott vagy? Mennyire igenyelsz ápolást vagy mit nem bírt az exed?
Lehet, hogy én értem félre, de nekem úgy jött le, hogy az exed egyben az ápolód is volt, tehát fizetést kapott azért, hogy gondozzon. Esetleg ápolási díjat kapott, hiszen valóban rászorulsz. Nem írod, hogy mennyi ideig voltatok együtt, és hogy ismerkedtetek meg. Kicsit úgy tűnik még, hogy erősen a családod befolyásol, és beleszóltsk ebbe a kapcsolatba.
A Badoon a fiúval egyelőre haverkodáson kívül ne akarj semmit. Ő még küzdeni akar az exéért, te csak egotunning meg lelki szemetesláda vagy. Ebből soha nem lesz egy egészséges férfi-nő kapcsolat.
Kicsit legyél egyedül, erősödj, dolgozd fel a szakítást, és ha jól érzed magad egyedül, akkor fogod megtalálni a megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!