Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csinálok? Ti mit tennétek?
A történetem igen kusza,kérem a válaszolókat ne ostorozzanak meg.
Tavaly előtt novemberben kezdődtek a problémák a volt férjemmel,belépett egy harmadik az életünkbe,egy munkahelyen voltunk,ott volt a csaj is.Megcsalás nem történt,azt hiszem ebben nem hazudott.ami fájt az az hogy hazudott elég sokáig a nővel kapcsolatban,de én megéreztem tudtam hogy valami nem kerek,majd színt valott,ami enyhén fogalmazva padlóra tett.
Leszámoltunk mindketten a munkahelyről,mondván megmentjük a házasságunkat,ez nem sikerült,én nem igazàn tudtam feldolgozni a történteket.
Többször hullámokban rámjött hogy bosszút állok,regisztráltam egy társkereső oldalra,de képtelen voltam megtenni vele.
Majd újabb pár hónap együtt,még több vita amit elismerem javarészt én generáltam.
Aztán tavaly júniusban teljesen véletlenül felmentem az oldalra ahol megismerkedtem valakivel,a férjem elköltözött,távkapcsolatban voltunk végig.
Hirtelen nőnek éreztem magam,a fellegekben hogy 3 gyerekkel kellek valakinek.
Hozzáteszem kezdettől fogva problémák voltak mindkét részről,ő például a kapcsolatunk alatt sosem szakitotta meg az exnőjével a kapcsolatot,sőt ez az ex azért orálisan is kielégitte.
De én sem votam matyóhimzés,az igazat megvallva sosem tudtam elszakadni az exférjemtől,tavaly decemberben kezdődött amikor megsajnáltam hogy ez az első karácsonya nélkülünk,töltsük együtt.
Hát nem épp szokványos karácsonyra sikeredett,egymásnak estünk.
Csak a dolog csattanója hogy jött a másik itt kerültem elöször bele ebbe a szörnyű helyzetbe,az ő karácsonyát sajnos emlékezettesé tettem ugyanis színt vallottam a dologról,képtelen voltam a szemébe nézni,hazaküldtem.
Aztán ott volt a férjem,újbol megint a másikat akartam mert kavarogtak bennem a dolgok hogy ez így nem jó a mi kapcsolatunk véget ért.De az újal állandó buktatók jöttek,megbocsájtotta hogy elcsábitott az exférjem de mindig a fejemhez vágta,valójában nem bocsájtotta meg,amit persze megértek.
Aztán telt még pár hónap de egyszerűen nem tudok elszakadni a volt férjemtől,mindig együtt vagyunk,úgy érzem igyekszik.
A másik pasiban sérelmeztem hogy én szerettem volna ha komolyodik ő mindig hezitàlt,igaz agglegény anyuci kicsi fia akinek a szoknyàja alá mindig elbújhat.
Igazán anyagilag sem engedhető ez meg neki,de ezt tudnám fokozni igazából semmi nem volt jó amit tettem/legalábbis így érzem/.
Arra lennék kiváncsi hogy az exemmel ez müködhet?
Én túl vagyok azon amit tett velem,csak valahogy az kavarog bennem(egy gyönyörü szép család voltunk) hogy valamiért elbukott,most újra jó lesz?
Bocs de ez tiszta Mónikashow....
Nélkülöz mindenféle felnőttes gondolkodást mindkettőtök részéről.
És nem nem fog működni! Ha először nem működött miért menne másodjára?
Köszi a választ.
Esetleg azért gondoltam hogy mükődhet,mert az talán jelent valamit hogy nem tudtunk elszakadni egymástól.
De akkor Mónika show....amit utálok 😪
Teatyaúristenszűzmáriayussufszenterzséet...@_@. Szerintem mindent jegelj és magadon meditálj fél-egy évet, aztán kezd újra az életed tiszta lappal.
30/f
ez má teljesítmény az tuti.
határozottan gőzöm nincs. elnézést, de csak elolvastam
Na jó...
Köszi a válaszokat....ez nem a szexrôl szól.
" az talán jelent valamit hogy nem tudtunk elszakadni egymástól"
Ez csak annyit jelent, hogy gyávák és gyengék vagytok ahhoz, hogy lezárjátok a múltat és túllépjetek a megszokott köteléken, semmi többet, basszus úgy viselkedtek, mint valami egybites ösztönlények. Ez tényleg Mónika showba való sztori.
39 éves nő és anya vagyok, így válaszolok neked.
Nehéz nem ostorozni ezt a szabados viselkedést, főleg, hogy egyszerűen a vágyaid (gyönyörű szép család meg ilyenek) nincsenek a legkevésbé sem összhangban a tetteiddel.
A kérdésedre a válasz:
IGEN, h*lyeséget csinálsz. Nagyot.
Magaddal is kiszúrsz- van egészséges lelkületű ember, aki hosszútávon bírja a csiki-csukizást? Ráadásul két férfivel egyszerre, ide-oda pattogva?
Arra a kérdésre, hogy működhet-e, a válaszom az, hogy nem valószínű.
Abban az értelemben, hogy egy tüskék nélküli, méltó és tisztességes kapcsolat lehet-e köztetek, hát nem adok egy ezrelék esélyt sem.
Mindketten többszörösen eljátszottátok már egymás bizalmát és ha ez nem lenne elég: tedd ár fel magadnak a kérdést: ha az exférjed olyan tökéletes lenne, meg a kapcsolatotok is, meg a gyönyörű család ideája is pont passzolna- akkor miért nyűglődtök időtlen idők óta?
Bocsánat, nem megbántani szeretnélek, de a helyzeted legnagyobb kerékkötője talán épp az, hogy érzelmi intelligenciában a történet egyetlen felnőtt szereplője sem áll a magaslaton...
Amit én tennék az valamiféle törekvés lenne a kilépésre ebből a mérhetetlenül megalázó, méltatlan társfüggőségre hajazó állapotból.
Mindkét "úriember" kuka és megpróbálnék egyedül élni, létezni anélkül, hogy másra kelljen (akár szexuális függőségen keresztül is) rácsatlakozni.
Ha megy egyedül, akkor van remény arra, hogy egészséges párkapcsolatban is fog menni MAJD, egyszer, valamikor (na nem a két leszerepelt hímmel...)
Ebben a helyzetben nem lenne ördögtől való egy kívülálló, szakértő segítsége sem (igen, pszichológusra, mentálhigiénés szakemberre gondolok, hidd el, főként nem a gyógyósok veszik igénybe a szolgáltatásaikat :)
A három gyerek számára nyújtott erkölcsi példát most nem feszegetem, de az végtelenül alacsony szintű- ha másért nem, ha magadért nem, akkor talán az ő érdekeik miatt célszerű lenne rövidre zárni ezt a sagát.
A szokásos közhely, mint a kevesebb:több most tényleg ideillik.
Rázd meg magad, nézz tükörbe, engedd meg magadnak, hogy önállóan is jó ember, értékes nő, használható anya légy és cselekedj eszerint!
Minden jót.
Nekem úgy tűnik a sors berakott téged am ásik oldalra is, hogy átlásd, milyen megcsaló félnek lenni. Nem tudom, ebből esetleg bármi tanulságot levontál, vagy változott a világnézeted ezzel kapcsolatban?
Véleményem szerint amúgy itt már túl sok minden történt, hogy normálisan folytatni tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!