Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csinálok? Ti mit tennétek?
A történetem igen kusza,kérem a válaszolókat ne ostorozzanak meg.
Tavaly előtt novemberben kezdődtek a problémák a volt férjemmel,belépett egy harmadik az életünkbe,egy munkahelyen voltunk,ott volt a csaj is.Megcsalás nem történt,azt hiszem ebben nem hazudott.ami fájt az az hogy hazudott elég sokáig a nővel kapcsolatban,de én megéreztem tudtam hogy valami nem kerek,majd színt valott,ami enyhén fogalmazva padlóra tett.
Leszámoltunk mindketten a munkahelyről,mondván megmentjük a házasságunkat,ez nem sikerült,én nem igazàn tudtam feldolgozni a történteket.
Többször hullámokban rámjött hogy bosszút állok,regisztráltam egy társkereső oldalra,de képtelen voltam megtenni vele.
Majd újabb pár hónap együtt,még több vita amit elismerem javarészt én generáltam.
Aztán tavaly júniusban teljesen véletlenül felmentem az oldalra ahol megismerkedtem valakivel,a férjem elköltözött,távkapcsolatban voltunk végig.
Hirtelen nőnek éreztem magam,a fellegekben hogy 3 gyerekkel kellek valakinek.
Hozzáteszem kezdettől fogva problémák voltak mindkét részről,ő például a kapcsolatunk alatt sosem szakitotta meg az exnőjével a kapcsolatot,sőt ez az ex azért orálisan is kielégitte.
De én sem votam matyóhimzés,az igazat megvallva sosem tudtam elszakadni az exférjemtől,tavaly decemberben kezdődött amikor megsajnáltam hogy ez az első karácsonya nélkülünk,töltsük együtt.
Hát nem épp szokványos karácsonyra sikeredett,egymásnak estünk.
Csak a dolog csattanója hogy jött a másik itt kerültem elöször bele ebbe a szörnyű helyzetbe,az ő karácsonyát sajnos emlékezettesé tettem ugyanis színt vallottam a dologról,képtelen voltam a szemébe nézni,hazaküldtem.
Aztán ott volt a férjem,újbol megint a másikat akartam mert kavarogtak bennem a dolgok hogy ez így nem jó a mi kapcsolatunk véget ért.De az újal állandó buktatók jöttek,megbocsájtotta hogy elcsábitott az exférjem de mindig a fejemhez vágta,valójában nem bocsájtotta meg,amit persze megértek.
Aztán telt még pár hónap de egyszerűen nem tudok elszakadni a volt férjemtől,mindig együtt vagyunk,úgy érzem igyekszik.
A másik pasiban sérelmeztem hogy én szerettem volna ha komolyodik ő mindig hezitàlt,igaz agglegény anyuci kicsi fia akinek a szoknyàja alá mindig elbújhat.
Igazán anyagilag sem engedhető ez meg neki,de ezt tudnám fokozni igazából semmi nem volt jó amit tettem/legalábbis így érzem/.
Arra lennék kiváncsi hogy az exemmel ez müködhet?
Én túl vagyok azon amit tett velem,csak valahogy az kavarog bennem(egy gyönyörü szép család voltunk) hogy valamiért elbukott,most újra jó lesz?
Tiszteld meg magad és a két férfit azzal,hogy véget vetsz ennek és hagysz magadnak időt.
Legyél egyedül, gondold át mit szeretnél stb. Nem kell sietni. Ha szeretnek úgyis megvárnak.
De így nem korrekt egyik féllel szemben sem.
Akkor menj bele másik kapcsolatba, ha már túl vagy az exférjeden.
Lehet évek kellenek hozzá..De ne verj át senkit addig, ne használd pótléknak az embereket..
De ha mégis az exed lenne az igazi, akkor komolyan dolgoznotok kell rajta,hogy ez újra működjön.Akár segítséget is igénybe venni.
És ő is kell hozzá.
Mielőtt mindenki pálcát törne felettem,még elmondanék pár dolgot.
Azt hiszem lesz időm a volt férjem külföldre megy dolgozni,azt gondolom ez jót fog tenni mindkettőnknek.
Azt is elmondanám,hogy az egyik kommentben az anyaságom is szóba kerül,a másik férfivel a gyerekeim egyszer találkoztak karácsonykor,ezenkivül javarészt távkapcsolat volt,ami telefonon teljesedett ki,ritkán találkoztunk de akkor apukás hétvégék voltak.
Az is hozzátartozik a történethez hogy az én unszolásomra segitséget kértünk,párkapcsolati terápiára járunk,ami valamelyest segitett,de nem teljes egészében.
Aki ismer(és ugye ez itt virtuálisan esélytelen) tudja hogy mindig csak az exférjemre számithattam és ez a szskitásunk után is îgy volt,2 munkahelyen de olykor három helyen dolgozom,nagymama ugyan van de nem törik össze magukat az unokázásban.
Senkire nem haragszom aki támadólag irt,ezt így elolvasva valószinüleg belőlem is hasonlókat váltana ki.
Mindenki hibázik,én is hisz emberből vagyok rengeteget tanultam ebből az elmúlt időszakból.
Egyik felet sem akartam bántani,de azt le kell szögeznem hogy azzal hogy nekem lett az új srác letudtam zárni az exférjem "kihágását".
Ferjeddel mukodik a kemia. Engedd az osztoneidnek,h megmutassa,o a parod. A megcsalasban egyenlitettel. Johet ujra a kapcsolat vele. Elvezd,ah igyekszik!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!