Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csinálok?
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy hozzámegyek a páromhoz, aki 51 éves, én 25 vagyok. Szeretnék családot alapítani vele, de már két komolyabb betegsége is volt korábban. Nem tudom, mit tegyek, mert ő mindent meg tud adni nekem.2018. jún. 25. 07:59
1/23 anonim válasza:
Ő nem tud mindent megadni neked,max rövidtávon....
3/23 anonim válasza:
Pár év es iszonyuan bánni fogod. Tapasztalat, +20 volt az exem....soha többet.
4/23 anonim válasza:
Nélküle mit tudsz biztosítani a gyerekeidnek? Ez a legfontosabb kérdés.
Apukám 56 évesen halt meg, hirtelen. Volt magas vérnyomása, cukra, de ezzel mások 90 évesen is jól érzik magukat.
Persze, meghalhat valaki 30 évesen is. Sajnos ilyet is ismerek. Csak nem mindegy, hogy erre 2% esély van, vagy 20%.
5/23 anonim válasza:
Ha végrendelkezik a javadra/gyereketek javára, akkor oké.
6/23 anonim válasza:
Apakomplexusod van kicsim. Szerinted ez rendben van?
7/23 anonim válasza:
A párod😂
Mindent meg tud adni neked... Jah, mert te egyedül nem vagy életképes, és ez szomorú!
Ha holnap bedobja a törcsit, el tudod magad tartani??? Ha nem, akkor felejtős!
8/23 anonim válasza:
Mindenféle előítélet nélkül matekozz utána egy kicsit. Tegyük fel hogy azonnal teherbe esel ami nyilván nem valószínű, de tegyük fel. A gyerek ugye alap esetben legalább 18 évig jár iskolába plussz vegyünk 1 évet a teherbeesés és kihordásra. Az 19 év. Szóval ahhoz hogy ne egyedül kelljen felnevelned a gyereked vele legalább 70 éves koráig kell élnie. Ennek az esélyét rögtön csökkenti, hogy már 2 komolyabb betegsége is volt. És akkor ott leszel majd negyvenes egyedülálló anyukaként és kereshetsz párt. Vagy most keresel egy fiatalabbat és mire felnő a gyerek még pont abba a korba lesztek hogy tudjátok együtt élvezni az életet. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!