Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csinálok?
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy hozzámegyek a páromhoz, aki 51 éves, én 25 vagyok. Szeretnék családot alapítani vele, de már két komolyabb betegsége is volt korábban. Nem tudom, mit tegyek, mert ő mindent meg tud adni nekem.2018. jún. 25. 07:59
21/23 anonim válasza:
Mi mindent?
Háromszor meg tud dugni egy nap? Kétlem...
Gyereket, HOSSZÚ ideig tartó apaságot egészségesen? Kétlem.
Hát pénzt, igen, eltartani el tud - még 14 évig, nyugdíjas koráig -, aztn ennyi :D
22/23 anonim válasza:
Ha mi azt mondjuk,akkor nem mész hozzá??
23/23 anonim válasza:
"Mindent meg tud adni"
Magyarul pénzt..mert gyereket nem..vagy azt akarod, hogy egy személyben nagyapa is legyen a gyereketeknek? (Már ha összejön)
Sokat nézted a Feleségek luxuskivitelben c. műsort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!