Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csinálok?
Most még lehet, hogy fiatalos 50-es, aki mellett jól érzed magad átmenetileg. De ha komolyat tervezel, számolj utána. 10 év múlva te 35 leszel. A gyerekek már iskolába mennek, végre van időd magadra és a karrieredre. Fiatal vagy még ahhoz, hogy otthon ülj. Mennél, utaznál, programokra járnál akár kettesben a pároddal. Az állandó kisgyerek felügyelet után végre élhetnéd az életed a családoddal. A gyerekek is elég nagyok már az utazáshoz, túrázáshoz, közös sportoláshoz. A párod addigra jó esetben egészséges 60 éves lesz. Lassan nyugdíjba megy, már fáradt, nem olyan aktív. Egyre zavaróbb lesz a különbség. Néhány éven belül valószínűleg ápolásra szorul majd, de ha nem is, biztos nem olyan férj lesz, akit 40 évesen magad mellé képzelnél. Abban az időben, amit anyaként a családdal tölthetnél, ő már nagypapa korú lesz. Mire a gyerekek kirepülnek és újra kettesben lehetnétek, ő a statisztikák alapján nagy eséllyel már nem is lesz. Ha azonnal összeházasodnátok és szülnél, akkor is 70 éves lenne a gyereketek ballagásán. A férfiak várható élettartama ma 72 év.
És mindez akkor igaz, ha egészséges, és szeretne családot most rögtön. Ha ezt átgondoltad, és neked belefér, akkor csináld. Ha bizonytalan vagy, inkább várj még a szüléssel.
Minimum meggondolatlanság.
Most anélkül, hogy ítélkeznék bárki felett (mindenkinek szíve joga azzal lenni, akivel akar), de én tényleg nem tudom és nem is akarom elhinni, hogy egy 25 éves nő nem találhat normális, korabeli férfit, akivel családot alapíthat.
"mert ő mindent meg tud adni nekem." - őszintén érdekelne, hogy mi az a "minden"?
Ha már felmerült benned a kérdés, akkor igen, hülyeséget csinálsz.
Szerintem egy házasságba nem lehet ilyen bizonytalanul belemenni.
22/N
Hogy tudsz hozzá nyúlni a szottyadt őszülő farkához, de komolyan?!
A te dolgod, és gondolom nem is az itteni véleményekre hivatkozva fogsz dönteni, de ha szülsz neki, akkor készülj fel rá, hogy valószínű egyedül fogod felnevelni a gyerekeket. Arról nem is beszélve, hogy ez nem egészséges, ez egy óriási generációs szakadék lesz apa és gyereke között.
Itt nem az 55 a gond, hanem a komoly betegségek.
Akarsz te 5 év múlva ingyen ápoló lenni?
Ráadásul, ha beteg, pár év múlva meg sem tud majd dugni rendesen. Jó lesz ez majd neked mikor még 30 éves bombanő leszel?
Jó pár ilyen kapcsolatról tudok.
Viszont, ott a mának élnek, nincs tervben házasság, gyertek.
Szerintem, 50 éves már nagyon ne vállaljon gyereket, húszon évessel házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!