Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem csinálok hülyeséget?(20L)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chii39764 kérdése:

Nem csinálok hülyeséget?(20L)

Figyelt kérdés
Mozgáskorlátozott vagyok. Március 5.-én szakított velem az, a nálam 15 évvel idősebb férfi, akivel egy életet képzeltem el, de ‘belefáradt’ az ápolásomba, ezért otthagyott. Mivel ha valakit őszintén szeretek, akkor az ápolását nem munkaként fogom fel és követelek pénzt azért, mert megcsinálom, hanem azért csinálom, mert szeretem, ezért a környezetemben lévők közül sokan mondják, hogy ez a férfi érdekből volt velem és inkább a pénztárcámba volt szerelmes, mint belém. Szeretett, azt nem mondom, hogy nem, de ha valami elromlott, akkor azt meg kéne javítani és nem eldobni nem? A kérdés pedig arra vonatkozik, hogy én kétségbeesésemben regisztráltam a Badoo nevű társkeresőre, ahol megismertem egy korban jobban hozzámillő (24 éves) fiút, akivel kölcsönös a szimpátia, mert mindketten nagyon intelligensek vagyunk és úgy érezzük kiegészítjük egymást, mintha egymás másik felei lennénk. Viszont ez a srác azt mondja, hogy rengeteg időre van szüksége, hogy elengedje az előző szerelmét, aki nagyjából ugyanakkor dobta, mint engem exem (aki mellékesen facebookon “bonyolult kapcsolatban”-ra módosította a státuszát és discordon kívül mindenhol letiltott és küldött egy lila szívecskét, amit azt mondja “azért kaptad, hogy nem vagy elfelejtve”) hiába zárta le a lány már teljesen, benne van, hogy még küzdene érte, ha értelmetlen is, de közben meg annyira szimpatikusnak tart engem, hogy olyanokat ír nekem, hogy ,,Próbáljuk meg” és hasonlók, mert közben meg felejteni akar, de az is benne van, hogy egyedül is akar erősödni. Konkrétan egymásban keresünk menedéket. Nem túl korai másik kapcsolatba kezdenünk? Segítene nekünk felejteni, ha egymásra támaszkodunk?

2023. márc. 22. 07:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon ekkora terhet mért rád az élet.

De az az igazság, hogy valakiröl ilyen szinten gondoskodni minden nap sajnos igenis teher. Akkor is, ha előtte leéltetek 50 évet boldogan, vagy ha a szülőd, és tudod, hogy már csak hónapjai vannak hátra.

Egy 35 éves férfinak, egy friss kapcsolatban, úgy, hogy ez az ápolási feladat sose ér véget, óriási teher. Lehet, hogy előtte fel se fogta, vagy fel se mérte. Lehet, hogy csak annyit látott, hogy egy éppen nagykorú, csinos, jó anyagi hátterű nő vagy, egy kis hátránnyal. Megpróbálta, nem ment. Ez van. Sajnos azt kell mondanom, hogy nagyon sokan nem fogják ezt bevállalni, sőt meg se próbálják.

Ettől függetlenül: hagyd ezt a badoos fazont, neki csak egotunning kell, meg levelező partner. Nincs túl az exén. Így te csak sérülni fogsz megint, pedig az exed se heverted ki.

2023. márc. 23. 12:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
#11-nél a pont.
2023. márc. 24. 00:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig elgondolkodok rajta,miért is ilyen igazságtalan az élet...kis híján megkönnyeztem,hogy ennyire fiatalon miken kell keresztülmenned.

Bár nem fizikailag,de lelkileg én is sérült vagyok,és tudom milyen az,amikor valakit megismersz és azt gondolod ő a lelkitársad a magányban.

Hasonlóan voltam,túlságosan magányos voltam,mindenki eldobott,és a netes ismerőst tartottam a barátomnak.

Aztán beláttam míg nekem ő komolyabb lett volna,neki csak egósimogatás kellett..esze ágában nem lett volna komolyan közeledni hozzám,sajnos a társkeresőn fent lévők többsége pont ilyen.

A másik pasi szerintem szimplán beijedt,de azt sem várom ki,hogy csak a családodat akarta lejmolni.

Akármennyi idős valaki,a pénz nagy úr és a szükség.

Szerintem egyiket sem kéne erőltetni.

Koncentrálj a családodra most!

2023. márc. 25. 02:20
 14/24 A kérdező kommentje:
Traumásan sérült az agyam, mint aki agyvérzést kapott és ezáltal lebénult a bal oldalam. Az exem nem is értem mibe fáradt bele, hisz alig kell velem valamit csinálni csak együtt kell élni velem meg segíteni elmenni wc-re. Nem kapott pénzt az ápolásomért, hiába ápolt, megegyeztünk, hogy az a fizetsége, hogy itt lakhat, ehet-ihat és csak néha bevásárol vagy belead párezret a rezsibe. Mellettem el tudott menni dolgozni halál lazán, de nem volt elég neki a havi nettó 235ezer forintos fizetés, amit részletekben kapott meg minden héten pénteken 58750 forintot. Ebből feltételezem, hogy mivel szegény családból hirtelen bekerült egy gazdag családba, a pénzről szólt itt sok minden, pedig pénzért nem lehet szerelmet venni.
2023. márc. 25. 06:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, ha indiszkrét a kérdés, de szex volt köztetek? Ha nem, az is sokat nyomhat a latba,hogy "megunta".
2023. márc. 25. 06:35
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem a lejmolásról szólt, inkább arról, hogy sok dologba nem gondolt bele.

Mindazonáltal ha nem akar, akkor nem akar, el kell fogadni, a másik srác meg még nem kész rá. Ha az exe kitalálja, hogy mégis, akkor ő simán visszamegy hozzá, és dob téged.

Na meg ha csak kisírja a válladon a bánatát az exével kapcsolatosan, akkor bizony könnyen kerülsz csak barátzónába. Lehet, hogy összekaparod, aztán majd egy harmadikhoz megy.

2023. márc. 25. 06:46
 17/24 A kérdező kommentje:
*15 Igen, volt köztünk szex, de egy idő után a kezdetben megszokott heti 1-2 együttlét intervalluma széttolódott havi 1-2 alkalomra, mert annyi stressz érte a külvilágtól, hogy képes volt olyat mondani, hogy inkább felkötné magát, minthogy velem kelljen szexszelnie, pedig állítólag nagyonis jó volt velem a szex. Nem is értem hogy volt képes a szavaival ennyire megalázni engem, mint nőt.
2023. márc. 25. 07:28
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Sajnallak. Azert mert ez egy nagy handicap. Tul nagy.

Tökre ertelmes vagy megerdemled a boldogsagot. Remelem talalsz majd valakit aki tamaszod lehet mindenben.

Megkerdezhetem, valami baleset ert? Mondjuk a traumas serulesbol eros a gyanum. Autóbalesetre tippelek. (Persze nem kell rola beszelned)

Kitartast!

2023. márc. 25. 10:46
 19/24 anonim ***** válasza:

Drága Kérdező,annyira látszik az írásból is mennyire őszinte és szerethető vagy.

Csak ezek nem a megfelelő emberek hozzá.

Nagyon nem.

Rakd ki mindkettőt,mert neked tényleg a tipikusan őszinte,családcentrikus igazi férfiakra van szülséged.

És olyanra,aki tényleg magadért szeret. ❤️

2023. márc. 25. 23:08
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat, igen a 18-as jól tippel, autóbalesetem volt, 2019 augusztus elsején elgázoltak biciklizés közben. Pedig egy teljesen ép 17 éves kamaszlány voltam. A történtekkel az álmaimnak is lőttek, hogy én majd híres színésznő leszek és olyan színházakban lépek majd fel, mint mondjuk az Örkény vagy a Nemzeti és zenés darabokban fogok szerepelni. Tudom, hogy ilyen állapotban is lehetnék sikeres, mert hallottam pl. a “más színházról”, de inkább azért szeretnék elkezdeni küzdeni, hogy kitörjek ebből az átmeneti állapotból és tovább küzdhessek a régen dédelgetett álmaimért vagy az átmenetileg általam kitalált új célom váltsam valóra, hogy híres költőnővé váljak a szabadverseimmel, újat teremtve az egyáltalán nem szabályos verselésemmel. Ezek a versek jelentették számomra a kiutat a depresszióból és a két éves párkapcsolatom elvesztése után, aki ott volt velem amikor ez az egész történt, de ‘lecserélt’, amikor a legnagyobb szükségem lett volna rá, de ez már egy másik történet, amit hosszasan lehetne taglalni.
2023. márc. 26. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!