Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felhívjam, írjak neki sms-t,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívjam, írjak neki sms-t, vagy inkább ne? Olvassátok el lenn, miről van szó, aztán várom a véleményeket, mert attól félek, hülyeséget csinálok, csak kérdés, hogy az-e a hülyeség, ha "próbálkozom", vagy az, ha meg se próbálom?

Figyelt kérdés

Délután összetalálkozta az exemmel a városban. Teljesen véletlen találkozás volt, nagyon meglepődtem hogy megpillantom, és ő is nagyon meglepett volt. Évek teltek el a szakítás óta, és nem tartottuk a kapcsolatot.

Olyan furcsa volt látni őt, ahogy ott állt előttem. Sokat változott, mióta utoljára láttam, vagy pedig az emlékeim koptak meg róla az évek alatt, nem tudom, de mindenesetre tényleg nagyon-nagyon más volt, mint amire emlékszem. Közben meg mégis ő, és azonnal felismerhető, szóval nem mintha drasztikus változáson ment volna át.

Egyikünk se rohant sehova, így aztán megálltunk egy kicsit beszélgetni. El nem tudom mondani, milyen szokatlan élmény volt beszélni vele. Egyikünknek sem úgy alakult az élete, mint ahogy akkor terveztük, mikor együtt voltunk. Ő is teljesen máshol jár az életben, meg én is, mint ahogy anno elképzeltük.

Persze nem csak a jelenről beszéltünk, nosztalgiáztunk is sokat. Rengeteg-rengeteg emlék megrohant, főleg persze a szépek, a rosszak megkoptak már. Olyan szürreális volt ott állni vele, és olyan dolgokról beszélni, amik évekkel korábban voltak aktuálisak... Mint egy időutazás.

Na, de nem akarok itt ömlengeni, meg érzelgősködni, csak azt próbálom mondani, hogy furcsa élmény volt, részben szomorú, részben vidám, de főleg szürreális. Vagy inkább nagyon is valóságos?

De a lényeg, amiért a kérdést kiírom, hogy én épp szingli vagyok, és normál esetben egy olyan nőt, mint ő, azonnal elhívnék randizni. Azt nem tudom, van-e jelenleg valakije, mert az valahogy nem jött fel témába. Gondolom, ha házas lenne, említette volna, szóval lehet senkije sincs. Facebookon nem tudom csekkolni, mert nem találom a profilját, lehet nincs ő is szingli. De a telószáma megvan. Szerintetek lenne-e értelme felhívni, vagy küldeni egy sms-t, megtudakolni van-e valakije, és ha nincs, kérni egy randit?

A válaszoláshoz tudnotok kell, hogy elég sok évig jártunk, de ez egy gyerekszerelem, tiniszerelem volt, nem felnőtt fejjel voltunk együtt. Békés szakítás volt, csak úgy szakítottunk, mert kihűltünk, vagy nem is tudom. Jelenleg mindketten totál más emberek vagyunk, mint akkor, szóval akár működhetne is, ki tudja? Ez csak akkor derül ki, ha randizunk. Én benne lennék, ha ő is benne lenne, és szingli. Én simán adnék egy esélyt kettőnknek. Egyszer már működött, működhet újra. Csinos nő lett belőle, még megvan az a vidám bája, ami akkor is megvolt.

2021. jún. 7. 22:29
1 2
 1/14 harebell ***** válasza:
100%
Szerintem egy kérdést megér, nem veszíthetsz semmit.
2021. jún. 7. 22:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér
2021. jún. 7. 22:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is megkérdezném, sokat változtatok, úgy tűnik. Lehet most értetek meg teljesen egymásra. Ezért is sodort egymás útjába titeket az élet.

Sok sikert! :)

2021. jún. 7. 22:36
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Esetleg csináld úgy, hogy felhívod és megmondod neki, hogy a találkozásotok óta sokat jár a fejedben ő és a régi emlékek, nagyon jó volt látni és kicsit beszélgetni vele, nincs-e kedve folytatni.

Persze emberfüggő és nem ismerlek titeket, de lehet könnyebben mond igent egy ilyenre, mint egy konkrét randira. Így meg kötetlenül találkozhattok és utána majd eldől, hogy hogyan tovább. Meg így lesz lehetőséged majd megkérdezni, hogy kapcsolatban van-e, mielőtt bepróbálkoznál.

2021. jún. 7. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Vagy csak a találkozást kérdezd meg, de ne randi címszóval.
2021. jún. 7. 22:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Megér egy próbát.

Lehet, felnőtt fejjel más lenne, és működne.

2021. jún. 7. 23:18
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megér egy próbát
2021. jún. 7. 23:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
(És kíváncsiak lennénk a folytatásra is.)
2021. jún. 8. 00:21
 9/14 A kérdező kommentje:

Elmondom, mi volt. Bár lehet senki se fogja látni, de leírom, mi történt.

Írtam neki egy sms-t, hogy felhívnám telefonon, szóljon, ha ráér beszélgetni. Nem jött válasz, már kezdtem megbánni az sms-t, sőt, igazából totál megbántam, hogy írtam. De aztán néhány órával később ő hívott föl engem!

Kérdezte, miért akartam telefonálni?

Mondtam, hogy nem tudtam kiverni a fejemből, hogy összefutottunk. Meg hogy nagyon jó volt látni őt, beszélni egy kicsit.

Erre ő azt mondta, hogy megérti, mert neki is azóta folyton az jár a fejében, hogy összefutottunk, és hogy ő is örült ennek a meglepő találkozásnak. :)

Kérdeztem, hogy lenne-e kedve folytatni?

És ekkor csak kis szünet után válaszolt... Éreztem, hogy nagyon gondolkodik, konkrétan lehunyt szemmel, visszatartott lélegzettel vártam, mit dönt... De nemet mondott, ez van.

Megindokolta amúgy. Elmondta, hogy a közelmúltban megismert valakit, és hogy ugyan még nagyon kezdeti szakaszban járnak, vagyis hogy még csak néhány randijuk volt, de nagyon jól sikerültek, és úgy érzi, nem hagyhatja veszni ezt az ismerkedést, ezért nem tud velem találkozni.

Fájt, de megértettem a döntését, úgyhogy elköszöntünk, leraktuk. De még utána vagy egy órán át azt vártam, hogy visszahív, mert mégiscsak akar találkozni... De persze nem hívott.

Na mindegy, ennyi a történet, én elfogadom a döntését. Ha az ő helyzetébe képzelem magam, akkor én is a másikat választanám, mert velem már egyszer együtt volt, ez az ember meg tiszta lappal van. Meg aztán mindenkinek van az úgy, hogy érzi, hogy abból az ismerkedésből komoly kapcsolat, nagy szerelem lesz, alighanem most ő így érez az illetővel kapcsolatban. Szóval, bár nem tudja, de így távolról is azt kívánom neki, legyen boldog. :) Meg azzal is vigasztalom magam, hogy még bármit hozhat az élet, ha együtt kell lennünk, együtt leszünk.

2021. jún. 8. 21:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Köszi hogy leírtad! :) Viszont így mégis jobb nem? Hogy nem az jár a fejedben hogy "mi lett volna, ha...?"
2021. jún. 8. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!