Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 kiskorú gyermekkel az oldalamon kapnék normális férfit?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk, többek közt azért mert túlságosan szerette a sört..

10éve vagyunk együtt, de sosem mertem tovább lépni, mert félek attól, hogy 2gyerekkel senkinek nem fogok kelleni, és én kapcsolat függőnek érzem magam (inkább maradnék vele még ha borzasztó is, mint egyedül)

Még csak a 20as éveimben járok, tehát jelentkező van bőven, csak sajnos nem bízok senkiben (nem voltam még más férfival soha) Attól tartok, ha bele futnék valami kapcsolatba, csak arra kellenék aztán viszlát.

Nem várom el senkitől, hogy két kiskorú gyereket vegyen valaki a nyakába (fel tudnám egyedül is őket nevelni, stabil az anyagi hátterem)

De most akkor fogadjam el, ha elvállok akkor egyedül maradok, mert senki nem szeretne idegen gyerekeket nevelni?

2023. márc. 21. 22:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%
Beszélgess el vele, hogy szereted, de szeretnéd, ha leszokna az italról, és segítesz ebben neki. Azt írod, "nagyon gondoskodó, jó apa, sosem bántott meg" - akkor rossz ember nem lehet, fel fogja ismerni, hogy nem jó úgy, ahogy van. Ha pedig látja, hogy szeretettel támogatod, van rá esély, hogy leszokik róla.
2023. márc. 22. 08:18
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
XDDDDD
2023. márc. 22. 08:21
 23/32 anonim ***** válasza:
31%
Sokan a cigiről nem tudnak lemondani, pedig könnyebb mint az alkoholról, szívből kívánom hogy sikerüljön.
2023. márc. 22. 08:42
 24/32 anonim ***** válasza:
82%
Én 2 sőt 1 gyerekkel nem is akarnék már "normális" kapcsolatot úgy mint azelőtt, egy ha nem is csak szexpartnert, de csak alkalmi társaságot összeköltözés nélkül, esetleg egy-egy közös nyaralás a gyerekekkel együtt belefér.
2023. márc. 22. 09:51
 25/32 anonim ***** válasza:
20%
Váltál,vagy válni fogsz inkább egy komoly de tartós tartalmas együttlétet keress. Hülyitenek csak, tele leszel csalódással és utána depis, bezárkózott leszel. Én nem hinném hogy a párod fog változni, őt nem élteti más csak a pia. Gyerekét semmibe veszi, ha akart volna akkor változtatott volna. Itt az akaráson van a hangsúly.
2023. márc. 22. 10:18
 26/32 anonim ***** válasza:
74%
#23 Kinek mi.Az mondják mindkettő genetikai adottság.Mármint hogy ki mekkora hajlammal rendelkezik dohány vagy alkohol függőségre.Van, hogy a kettő közt átfedés is van, de két különböző csoport.Mindenkinek a saját baja a legnagyobb.
2023. márc. 22. 10:23
 27/32 anonim ***** válasza:
73%
Valaki iszik, alkoholista akkor az élete nem jó. Boldogtalan az életben, lehet a párja miatt vagy ki tudja csak mer róla beszélni.
2023. márc. 22. 10:34
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk aki csak sört iszik, az olyan nagyon függő nem lehet.

A kemény alkoholista az töményet iszik.

Szóval én kifejezetten látnék reményt a leszokásra. Aminek két alapvető feltétele van:

a) A férj is akarjon leszokni. Pl. nagy motiváció lehet, hogy megmarad a családja. Ha jól értem, szereti a gyerekét, szóval ezzel lehetne motiválni.

b) 27-es jól írja: valószínűleg valami hiányzik az életében. Célszerű lenne a leszokással párhuzamosan párterápiára vagy pszichoterápiára járni. Bár lehet, hogy a leszokás esetén ezt eleve javasolják. A szenvedélybetegségről való leszoktatás pedig pszichiáter (addiktológus) szakorvos feladata, tehát hozzájuk kell fordulni.

2023. márc. 22. 10:41
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha én elvált apuka lennék, tuti nem akarnék újra komoly kapcsolatot. Elmondom, mit akarnék:

Szabadidő-kapcsolatot.

Legyen heti 1-2 szex, legyen kivel elmenni programokra, egy kicsit segítsük egymást szükség esetén. És ennyi. Nem összeköltözést, nem újabb házasságot, nem blablabla. Van saját gyerekem, vannak saját problémáim, nem kellenek más bajai is.

DE! Ezt biztos nem mondanám el őszintén, ha azt látnám, hogy a nő komoly kapcsolatot - értsd: pótapukát és támogatót - akar.

Akkor csak beadnám neki, amit hallani akar, húzogatnám egy ideig, aztán kész, ennyi.

Üdvözöllek a való életben, kedvesem!

2023. márc. 22. 12:02
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Legyen heti 1-2 szex, legyen kivel elmenni programokra, egy kicsit segítsük egymást szükség esetén. És ennyi. Nem összeköltözést, nem újabb házasságot, nem blablabla. Van saját gyerekem, vannak saját problémáim, nem kellenek más bajai is.

Ha bármi okból egyedül maradok én is ilyet szeretnék. Szabadidős programok + szex.

Biztos nem nevelem vagy szolgálom ki más gyerekét kéthetente hétvégén sem.

2023. márc. 22. 12:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!