Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 kiskorú gyermekkel az oldalamon kapnék normális férfit?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk, többek közt azért mert túlságosan szerette a sört..

10éve vagyunk együtt, de sosem mertem tovább lépni, mert félek attól, hogy 2gyerekkel senkinek nem fogok kelleni, és én kapcsolat függőnek érzem magam (inkább maradnék vele még ha borzasztó is, mint egyedül)

Még csak a 20as éveimben járok, tehát jelentkező van bőven, csak sajnos nem bízok senkiben (nem voltam még más férfival soha) Attól tartok, ha bele futnék valami kapcsolatba, csak arra kellenék aztán viszlát.

Nem várom el senkitől, hogy két kiskorú gyereket vegyen valaki a nyakába (fel tudnám egyedül is őket nevelni, stabil az anyagi hátterem)

De most akkor fogadjam el, ha elvállok akkor egyedül maradok, mert senki nem szeretne idegen gyerekeket nevelni?

2023. márc. 21. 22:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak én írtam volna a kérdést szóról szóra. Én is féltem kilépni a kapcsolatból, rettegtem az egyedülléttől, de egy új kapcsolatról is nagyon féltem volna. És bíztam benne, hogy leszokik a piáról, meg hát ő is rendes volt ettől függetlenül. Szóval itt ragadtam, de azóta már eltelt 10 év, 31 éves vagyok szóval leírom mi lett belőle, csakhogy tudd mire számíts.

1000x megfogadta, hogy leszokik, de ugye mindig visszaesik, nekem viszont annyira elegem van már belőle, hogy ha egyszer még tudnék szabadulni tőle soha többet nem akarnék párt, se alkalmit se komolyat, se normálisat, semilyet!!! Szóval a társfüggőségem legalább elmúlt, hála neki. A gyerekek már nagyobbak, most már tökéletesen ellenénk. Szóval egy ilyen ember mellett, soha nem leszel boldog. Most lépj, amíg még vágysz másik társra, mert csak kiöli belőled a bizalmat mások iránt és már csak az egyedüllétre fogsz vágyni.

2023. márc. 22. 20:29
 32/32 anonim ***** válasza:

A 29, 30-ra reagálnék.

Engem pont nem zavarna, ha a szabad hétvégéken más gyerekeivel kellene "bajlódnom", feltéve, hogy az anyjuk szeret és nem kizárólag apapótléknak,vagy bankautomatának kellenék. Egy normális nővel teljesen vállalható számomra.De neki is tudomásul kell vennie, hogy nekem is vannak gyerekeim és hasonló toleranciát várok el, mint amit tőlem kap.

Ez sajnos ilyen, azt, hogy olyan lesz minden, mint a vér szerinti szülővel volt, el kell engedni. Ezekből sosem lesz olyan család.

A másik dolog pedig a röghöz kötöttség. A legtöbb elvált szülő már nem akar költözni, munkahelyet váltani, ha nem muszáj. Amelyik férfinak van stabil lakhatása, az nem könnyen adja fel, a gyerekeit nevelő egyedülálló anyukánál pedig ez egyértelmű. Még az is win-win helyzet, ha csak hetente párszor alszik ott a férfi, vagy apás hétvégéken a nő, meg a hétvégék egy részét együtt töltik, de mindenkinek meg van a privát élete.Ez azért valamivel több, mint a csak programozás, szexelés. Szerintem a nőnek is jobb ez, amíg kisebbek a gyerekek, mert a gyereknek az anyára van szükségük, az új férfira nincs, legfeljebb elfogadják, hogy ott van. Így a konfliktus is kevesebb. Ritka szerencsés helyzet, ha minden klappol, és mindenkinek bejön az összeköltözés.

2023. márc. 23. 08:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!