Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az milyen szerelmi életre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen szerelmi életre kiható átok lehet, amikor kizárólag olyanok akarnak engem nagyon akiktől én rosszul vagyok, aki pedig nekem ritkán megtetszik abból sosem lesz semmi komoly?

Figyelt kérdés

Ott tartok hogy el akarok ezzel menni pszichológushoz, mert nem hiszem el hogy ilyen van az életben... de már neki is Félnék elmondani, mert tudom hogy még ő is elismerné hogy egyszerűen csak szerencsétlen vagyok.

Visszatekintve az elmúlt nagyjából nyolc-kilenc évemre kizárólag az volt a jellemző, hogy akik a legjobban nyomultak rám ők számomra nagyon nem néztek ki jól és az a pár akit viszont én is nagyon akartam volna, abból nem lett semmi.

Covid Alatt volt nagyjából két év szünet amíg egyáltalán nem ismerkedtem de miután újra elkezdtem ugyanúgy folytatódott tovább ez a tendencia.

Ma valamiért olyan napom van, hogy elkezdett sok ismerkedős emlékem visszajönni és nagyjából sokkot kaptam azon hogy olyan mint egy nagyon rossz nevetséges szerelmi vígjáték.

Visszajött egy csomó emlék arról hogy több férfi,10-nél is több, Szingli volt amikor találkoztunk és mind nagyon kitartóan kapcsolatot szeretett volna.Volt olyan aki ténylegesen még négy-öt év után is kitartóan próbálkozott…

Ehhez képest az a pár férfi, olyan maximum három-négy aki nekem is tetszett volt, olyan aki megcsalta velem a barátnőjét és én nem is tudtam róla nyilván, csak utólag derült ki.

Van olyan férfi, aki nyolc éve nem megy ki a fejemből de vele csak odáig jutottunk hogy flörtölgettünk pár héten keresztül aztán eltűntünk egymás életéből…Pedig belém azt nevelték hogy nehezen adjam magam és így is szoktam csinálni de neki egyértelműen adtam a jeleket és nem is bántam hogy ki mutattam neki hogy mennyire tetszik.

Valaki segítsen már, hogy hogy lehet az hogy akitől rosszul vagyok az öt éven keresztül kitartóan próbálkozik, akiért pedig odavagyok és kimutatom neki azzal egy pár hét után végleg lezárul minden…

Vagy van barátnője amit eltitkol és megcsalja velem...

Ezzel már inkább egy Spirituális szakemberhez kellene menni, nem?

Már én szégyellem magam saját magam előtt... Amikor jönnek vissza ezek az emlékek.

Van még ezzel bárki így? Nyilván nem...

tegnapelőtt 13:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Semmilyen spiritualitás nincs benne. Nagyon rossz ember/helyzetismerő vagy.
tegnapelőtt 13:22
 2/23 anonim ***** válasza:

"akiért pedig odavagyok és kimutatom neki azzal egy pár hét után végleg lezárul minden…"

Várj egy kicsit, hagyd, hogy ő is oda legyen érted, és kimutassa. Ne te kezdeményezz, ne te mutasd ki először.

tegnapelőtt 13:38
 3/23 anonim ***** válasza:
Az, hogy tipikusan olyan emberek jönnek be, akiknek te nem, rossz önértékelésre utal, nem a szinteden keresgélsz. Azok között kellene keresgélni, akiknek te is bejössz. Vagy javítani a külsődön és önbizalmadon, hogy legyen esélyed a magasabb kategóriánál is.
tegnapelőtt 13:52
 4/23 anonim ***** válasza:

Hidd el, ezt a kérdést a rád nyomulók is felteszik önmaguknak. A viszonzott szerelem ritka madár. Egyik fél az esetek többségében csak kényelemből van valakivel.

Életemben össze-vissza 3x voltam halálosan szerelmes, de egyszer se viszonozták. Ellenben biztos a homlokomra van írva, hogy "lúzerek ide gyertek", mert azokat mindig kifogtam. Emiatt kár szakemberhez menni, ez ilyen műfaj.

tegnapelőtt 14:33
 5/23 anonim ***** válasza:

Lerövidítve a kérdés:

Aki tetszik annak nem kellek, aki nem tetszik annak kellek.

A te történeted ugyanaz mint mindenki másé.

Keresi a megfelelő társat, vagy összejön elsőre vagy összejön 16-ra. Sokan egy idő után megunják ezt a keresgélést.

Ha gyorsabban akarod elérni a célod, akkor ha tetszik neked valaki akkor tedd meg te az első lépést. Vagy várj....

tegnapelőtt 15:01
 6/23 anonim ***** válasza:
Ez mindig egy általános jelenség mindenkinél, totál nem átok ez, vagy hasonló okkultista téma.
tegnapelőtt 18:43
 7/23 A kérdező kommentje:

3 ha Figyelmesen elolvasod újra abszolút azoknak is bejöttem nagyon is, akik nekem is csak ők éppen megcsalták velem pl. a barátnőjüket és nem próbálkoztak nálam négy -öt. Vagy két évig vagy hónapokon keresztül akárhányszor elmentünk szórakozni...

Pontosan ez a gond hogy nincs kivétel, mindig az nyomul a legjobban akitől én rosszul vagyok, az a 3-4 aki pedig tudott tetszeni velük csak ismerkedés vagy kaland volt....

A kulsom miatt meg ne aggódj.

ma 06:27
 8/23 A kérdező kommentje:

6 sorra látom a több ezer part akik illenek egymáshoz. Külsőleg is, mindenhogy

Nekem EGY darab olyan eset sem volt amikor végre úgy jött volna össze a dolog hogy az nyomul rám 5 évig akiért odalettem volna... egy sem

Sőt nyilván akiért odavagyok annak nem is kellett volna öt évig nyomulnia. Fél évig max

ma 06:30
 9/23 anonim ***** válasza:

És te tudtad, hogy baratnoje van?

Ha valaki bejon, annak miért kéne rád akar fel évig is nyomulnia? Nem az a normális, ha bejottok egymásnak aztán össze is jöttök? Arra vágysz, hogy valaki hónapokig, évekig epekedjen utánad?

ma 09:07
 10/23 A kérdező kommentje:

Írtam hogy nem tudtam...

a kerdes lényege az lett volna,hogy mégis mennyi esélye van annak hogy akik a leginkább jönnek, “nyomulnak” azok hidegen hagynak, aki viszont tetszik velük semmi komoly nem lesz.

És ez módszeresen éveken keresztül megtörténik...

Ezért kérdeztem hogy ez milyen átok lehet.

ma 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!