Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 kiskorú gyermekkel az oldalamon kapnék normális férfit?

Figyelt kérdés

Sajnos a férjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk, többek közt azért mert túlságosan szerette a sört..

10éve vagyunk együtt, de sosem mertem tovább lépni, mert félek attól, hogy 2gyerekkel senkinek nem fogok kelleni, és én kapcsolat függőnek érzem magam (inkább maradnék vele még ha borzasztó is, mint egyedül)

Még csak a 20as éveimben járok, tehát jelentkező van bőven, csak sajnos nem bízok senkiben (nem voltam még más férfival soha) Attól tartok, ha bele futnék valami kapcsolatba, csak arra kellenék aztán viszlát.

Nem várom el senkitől, hogy két kiskorú gyereket vegyen valaki a nyakába (fel tudnám egyedül is őket nevelni, stabil az anyagi hátterem)

De most akkor fogadjam el, ha elvállok akkor egyedül maradok, mert senki nem szeretne idegen gyerekeket nevelni?

2023. márc. 21. 22:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
A kapcsolatfüggőség lelkileg baromira nem egy egészséges állapot. Inkább ezzel kellene foglalkoznod.
2023. márc. 21. 22:39
 2/32 anonim ***** válasza:
31%
Normálisat még kaphatsz.Az viszont nem biztos, hogy külsőre is bejön, meg még gazdag is lesz.
2023. márc. 21. 22:40
 3/32 A kérdező kommentje:

Nekem a kinézet nem számít. A férjem se nem normális, se nem gazdag, és nem is néz ki jól!

(Mielőtt valaki kérdezné hogy akkor miért voltam eddig vele: Nem tudom..) van neki egy nagyon jó oldala, ami csak akkor jön elő ha nem iszik, és egyébként nagyon gondoskodó, jó apa, sosem bántott meg még sorolhatnám.. csak sajnos az ivászat, olyankor elkezd kötekedni, majd jönnek a hangos éjszakába nyúló viták, ami két pici gyereknek nem tesz jót.

2023. márc. 21. 22:46
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem előszőr azzal foglalkozz, hogy a saját életedet tedd rendbe. Ha annyira nem bírod már elviselni a férjed, akkor válj el és készülj fel, hogy lehet olyan időszak, amikor nem lesz társad és csalódhatsz is másokban, de bíznod kell saját magadban, hogy sikerrel veszed az akadályokat egyedül is.
2023. márc. 21. 22:48
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

#3 Akkor simán, elég alacsonyan vannak az igényeid.

Én szurkolok, hogy egyedül is boldogulj és ne kapcsolatfüggőként tengődj rossz kapcsolatokban a jövőben.

Minden jót kívánok, kitartást!

2023. márc. 21. 22:49
 6/32 anonim ***** válasza:
29%

Hát, én pesszimistább vagyok az előzőeknél.

Sajnos elég valószínű, hogy alkalmi szexre lenne mindig jelentkező, de ennél többet senki nem akarna.

2023. márc. 21. 23:16
 7/32 anonim ***** válasza:
93%
SOk ismerősöm házasodott újra úgy, hogy kisgyerekük volt.
2023. márc. 21. 23:18
 8/32 anonim ***** válasza:
7%

Szia!

Neked kell eldöntened, hogy mit is szeretnêl.

Ha az is sokat jelentene, hogy néha valaki törödik veled, de akkor nagyon, úgy válaszd a megcsalást.

Ám ha hosszú távon, állandó partnerrel szeretnél minden tekintetben boldog lenni (bár ez nagyon nehéz lesz), akkor válj el tőle.

2023. márc. 21. 23:28
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
1 gyerekkel 8 évig tartó próbálkozás során csak rövid ideig tartó kalandokat sikerült összehoznom. Nem vagyok csúnya, sem kövér. És nem is a legjobb külsejű, pénzes pasasokkal ismerkedtem. De egyik sem vette komolyan az ismerkedést. Ennyi év felesleges idő pocsékolás után be is fejeztem az egész kínlódást. Azóta egyedül vagyok(10 éve), és már nem adnám fel egyetlen kapcsolat miatt sem a nyugalmamat.
2023. márc. 22. 05:53
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Ritka az , akinek kell 2 gyerek a nyakába. Így lesz kompromisszum rendesen.

De megoldható.

Ellenben a kapcsolatfuggoseg ami gond, mert így sietni fogsz nem normálisan választani. Gyerekkel nem ugarlunk kapcsolatokba. Csak ha már biztos ami válás után évek.

2023. márc. 22. 06:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!