Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig akármikor azt kérdezték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig akármikor azt kérdezték tőlem hogy kérdezhetek vmit? És mondtam igen, annyiszor válaszoltak olyat, amivel bántanak, abuzálnak. Most megint kezdi ezt más.tiltsam le? Csalódtam benne.

Figyelt kérdés

Amikor ilyeneket kapok, h kérdezhet e vmit, mindig olyan lesz a kérdés, hogy szexelnék e vele, mutatnék e magamról jóformán meztelen képeket, vagy ilyesmik.

Addig kedvesek udvariasak, azt hiszem van remény randira, hogy talán tetszem, meg ilyenek, de aztán ezzel áthúzzák az egészet és elkezdenek pofátlanul beszólni degradálni is. Olyanokat is kérdeznek, amiket itt le se írnék.

És most valaki, akivel hetek óta beszélek, eddig azt hittem érdeklem, es megkérdezte ezt. Hogy kérdezhet e vmit.

Ő is azt akarja a neten megbeszélni gondolom, mindenféle testi kontakt, személyes talalkozás nélkül, hogy én lefeküdnék e vele, (a netről egy képpel?)

Én nem tudom mit hisznek a pasik a nőkről, hogy egy simogatás ölelés vagy csók, vagy bármi nélkül képekre fognak nedvesedni "vadidegeneknek"? Meg arra feküdjek le vele hogy csetelünk? Nekem neten nem létezik kémia. Egy képre.

Vagy vonz valaki személyesen izzik a levegő tetszik ha ölel simogat és felhúz, vagy nem.

De személytelenül én nem fogok vágyni senkire. Ha meg szexhiányom is lenne ott van erre 10 másik akit legalább ismerek is, és tudom hogy velük jó is.

De én alaovetően a ferfira vágyom, és férfi által a szexre, és nem a szexre egy képpel.

Ha a férfi felizgat mert pl.odavan értem, helyes, van kémia megcsókol és az jó, meg ilyenek az eletben es személyesen.

Hatalmasat csalódtam mert bíztam benne.

Válaszoljak hogy nem? Hogy nem kérdezhet semmit?

Vagy szó nélkül tiltsam le és bőgjem ki magam, hogy ő is akkor olyan mint a többi?

#abúzus a neten
2023. márc. 15. 15:40
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Aza verzió se sokkal jobb ha nem zaklatni akarna, hanem egy szerencsétlen aki a neten kérdezget egy nőt h megcsókolhatja e majd😭

2023. márc. 15. 16:35
 22/33 anonim ***** válasza:
73%

Basszus, ma délelőtt még azon vekengtél, hogy meg akar-e majd dugni, ha első randin nála alszol.

... ami ugye neked nem gond, ha megvan a kémia.

Most meg ez.

Akkor most nem lesz randi, máris fuccs a nyugodt családi életnek, ami megmentene a korábbi alvilági kapcsolataidtól?

Most akkor ez hogy van?

Mi van most éppen?

Úgy izgulok, Esmeralda!

Mi a retek van???

2023. márc. 15. 17:29
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

17-es khm még mindig nem értem,hogy mi a problémád, ha még nem is kérdezett?

Ha az expróbálkozókat akarod valahogy kibeszélni magadból akkor miért nem ezt kérdezted?

Ennek a jelenlegi pasinak mi köze ezekhez a tapasztalataidhoz?

Önbeteljesítő jóslat pszihológiai jelenség amit most csinálsz ugye tudod?

Szabotálod saját magad.

2023. márc. 15. 17:48
 24/33 A kérdező kommentje:

A neten ha már ilyeneket kérdeznek eddig semmi értelmeset nem kérdeztek, ahogy a 18.is írta.

Ez mellett az is ott van erősen, amit 21.kommentemben írtam, hogy egy szerncsétlenek ilyenek még.

És most az utóbbiról van szó.

Csalódtam. Ez sem egy férfi. Majdcsak túl lépek rajta.

Nem a rossz tapasztalataim meg önsorsrontás, hanem nem ehhez vagyok szokva, hogy ekkora pancserek léteznek, akik semmit nem értenek egy nőhöz. Végig erről írkáltam, hogy egy óvodás is többre képes ilyeneknél.

Ez mellett hogy ehhez képest nekem hisztirohamom lett, ő meg ugyanazon a monoton halk hangon beszél mintha nem is egyről beszélnénk. Mintha én vmi vilagvégén pánikolnék, ő meg mintha csak az időjárásról fecsegne.

Ez is olyan fura valahogy, hogy teljesen más hullámon vagyunk.

Ugyanaz a téma engem a sírba visz, neki meg időjárás szintű és úgy beszél mint aki mindjárt el is alszik.

Ezt ha rávetíteném a kapcsolatra. Mondjuk én összeomlanék ha nem lenne hol laknunk, vagy bármi baj lenne, pánik, ő meg ugy lazán tévézne közben miközben azt sem tudni a holnapot megérnénk e.

2 ilyen ellenkező jellem kerülne össze. Ebből is mi lenne?

2023. márc. 15. 18:10
 25/33 anonim ***** válasza:
94%

Hát én nem tudom de nekem értelmes kérdéseket is kérdeztek anno szimpla chat-be is hogy kérdezhet-e valamit. Gyakran tanácsot akartak kérni, ilyen kérdéssel.

Ó Rózsaszín Póni ménes neked nem az aktuális pasi a lényeg ugyanott tartasz rugózol azon, amit még meg sem kérdeztek.

Tudod mit igazad van, ne engedd hogy kérdezzen, de akkor egy ideig ne is akarj ismerkedni.

Nehogy engedd hogy megkérdezzen bármit is ami nagy valószínűséggel nem az amire gondolsz.

De még ha az is lenne el kell hajtani. Ez minden.

De írtam majd akkor kéne ismerkedned, amikor nem az internet exbunkó pasik manipulatív bűvölete tart fogva. Ha hagyod ezt, akkor azok a pasik nyertek akik alázni akarnak úton útfélen nőket,mit számít nekik hogy lelkileg tönkreteszik a másikat.

Te boldogtalan akarsz lenni? Csak ezt kérdezd meg magadtól. Ha nem kérdez akkor meg pár hét múlva lesz egy ilyen kérdés, hogy mi lett volna ha hagyod hogy kérdezzen.

2023. márc. 15. 18:18
 26/33 anonim ***** válasza:

Kicsit tulreagálod....

N 31

2023. márc. 15. 19:51
 27/33 anonim ***** válasza:
Kérdező! Menj vissza szépen a bántalmazó exedhez. Úgyse jó neked senki más, hetek óta itt sírsz különböző pasik miatt, akikkel párhuzamosan chatelgetsz. Az egyik naaagyon cuki kiskölyök, de megöli az exed, a másik nem tudja hova vigyen randira, a harmadik kerdezni akar! Hallatlan! Menj dugasd magad az exeddel, aki egy ócska r.bancnak tart.(Khm.,vajon miért 🤔). Vagy várd meg amíg landol egy helikopter a házad előtt és kilép belőle a szőke herceg, aki végre tudja, hogy kell veled bánni, mert te vagy a földkerekség legjobb nője 🤭
2023. márc. 15. 22:52
 28/33 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező a múltbeli problémáin nem tud túllépni.

Szerinted ha landolna egy helikopter szőke herceggel nem rettenne meg, hogy ő is akar tőle kérdezni valamit?

27-es hát nem tudom, de szokták mondani, hogy a szerelemnél erősebb a helikopter. Van igazság ebben a mondatban.

:)

2023. márc. 16. 08:18
 29/33 anonim ***** válasza:

Amúgy szimplán nem akarja hogy a pasi megtervezze a romantika lépéseit szóban,csak meg akarja élni, de ugyanakkor túl gondolja az egészet, mivel a jelenlegi még nem is kérdezett semmit se. Ez a probléma.

28-as vagyok.

2023. márc. 16. 08:19
 30/33 anonim ***** válasza:
#28! Sajnos, nem. A kérdezőnél ennél sokkal nagyobb a probléma. Van már vagy 1000kérdése az oldalon.
2023. márc. 16. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!