Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig akármikor azt kérdezték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig akármikor azt kérdezték tőlem hogy kérdezhetek vmit? És mondtam igen, annyiszor válaszoltak olyat, amivel bántanak, abuzálnak. Most megint kezdi ezt más.tiltsam le? Csalódtam benne.

Figyelt kérdés

Amikor ilyeneket kapok, h kérdezhet e vmit, mindig olyan lesz a kérdés, hogy szexelnék e vele, mutatnék e magamról jóformán meztelen képeket, vagy ilyesmik.

Addig kedvesek udvariasak, azt hiszem van remény randira, hogy talán tetszem, meg ilyenek, de aztán ezzel áthúzzák az egészet és elkezdenek pofátlanul beszólni degradálni is. Olyanokat is kérdeznek, amiket itt le se írnék.

És most valaki, akivel hetek óta beszélek, eddig azt hittem érdeklem, es megkérdezte ezt. Hogy kérdezhet e vmit.

Ő is azt akarja a neten megbeszélni gondolom, mindenféle testi kontakt, személyes talalkozás nélkül, hogy én lefeküdnék e vele, (a netről egy képpel?)

Én nem tudom mit hisznek a pasik a nőkről, hogy egy simogatás ölelés vagy csók, vagy bármi nélkül képekre fognak nedvesedni "vadidegeneknek"? Meg arra feküdjek le vele hogy csetelünk? Nekem neten nem létezik kémia. Egy képre.

Vagy vonz valaki személyesen izzik a levegő tetszik ha ölel simogat és felhúz, vagy nem.

De személytelenül én nem fogok vágyni senkire. Ha meg szexhiányom is lenne ott van erre 10 másik akit legalább ismerek is, és tudom hogy velük jó is.

De én alaovetően a ferfira vágyom, és férfi által a szexre, és nem a szexre egy képpel.

Ha a férfi felizgat mert pl.odavan értem, helyes, van kémia megcsókol és az jó, meg ilyenek az eletben es személyesen.

Hatalmasat csalódtam mert bíztam benne.

Válaszoljak hogy nem? Hogy nem kérdezhet semmit?

Vagy szó nélkül tiltsam le és bőgjem ki magam, hogy ő is akkor olyan mint a többi?

#abúzus a neten
2023. márc. 15. 15:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
96%

"Ő is azt akarja a neten megbeszélni gondolom, ..."

Hallgasd meg, mit szeretne tudni. Majd aztán döntesz, hogy akarsz-e válaszolni.

2023. márc. 15. 15:45
 2/33 anonim ***** válasza:
96%

"valaki, akivel hetek óta beszélek"

Ha még nem is találkoztatok, annak lenne itt az ideje, nem gondolod? Vagy erről még nem volt szó?

2023. márc. 15. 15:46
 3/33 A kérdező kommentje:

A pasik komolyan azt hiszik, hogy erre fog felizgulni egy nő hogy neten le kell előre targyalni egy "idegennek", ki hogy szereti a szexet meg legyen e ha találkoznak?

Semmi olyan nincs bennük, hogy a helyzet hozza? Egymásra hangolódás, levegő izzás meg ilyenek?

Az oké hogy egy prostot ha felhívnak hogy mit mennyiért vállal, és előre tárgyalnak a pózokról is, de azt hiszik egy nőnek ezt így kell? Erre fog beizgulni? Hogy oké vaginalisan 20 percig, analisan megint húsz, ezeket megelőzve orallal felvezetes 10 perc, aztán lovaglás. Es ezt megbeszélni neten előre?

2023. márc. 15. 15:48
 4/33 anonim ***** válasza:
49%

Mert erre nem szabad igent mondani. Ez a felvezetője egy nem normális kérdésnek. A valóságban is, nem csak a neten.

Már leírtam ezt itt, de ezt a valóságban olyan 40 éves korig csinálják, kizárólag pasik, és mindig olyat mondanak utána, hogy "de jól áll neked ez/ általában nem tetszik az ilyen lány, de...".

Ha valaki normálisat akar mondani vagy kérdezni, azt nem fogja felvezetni.

Ha ezt a kérdést hallod, pláne olyantól, aki nem barátod, a válasz mindig nem és tiltás, vagy sima tiltás.

2023. márc. 15. 15:48
 5/33 A kérdező kommentje:

Úgy volt, hogy találkozunk!

Erre benyögte most ezt, hogy kerdezhet e vmit!(lehet arra kívancsi megcsókolhatna e randin, vagy lefeküdnék e vele)

Ilyen kerdés után eddig kivétel nélkul engem neten akartak volna megcsókolni is és meghúzni is. értsd átvitten. Azaz neten lebeszélve, ehelyett hogy személyesen ha érezné a helyzetet, megcsókolna egyszerűen.

A neten várják a sültgalambot!

Megírtam hogy nem kerdezhet. Még nem olvasta, de azon gondolkodom tiltsam e.

Mert ebből meg az lesz miért nem kérdezhet.

2023. márc. 15. 15:52
 6/33 anonim ***** válasza:
91%

Nekem ilyen külföldi volt levelező oldalon, beköszönésnél, aki ugyanígy kérdezte, aztán megkérdezte, hogy aludnék-e vele, és én meg írtam, hogy tudom, hogy scammer, és hogy egy kevésbé híres bodybuilder képét használta ehhez, és még volt annyira kókler, hogy az életkora sem egyezik.

Következő nap eltávolította a regisztrációját.

"És most valaki, akivel hetek óta beszélek, eddig azt hittem érdeklem, es megkérdezte ezt. Hogy kérdezhet e vmit.

Ő is azt akarja a neten megbeszélni gondolom, mindenféle testi kontakt, személyes talalkozás nélkül, hogy én lefeküdnék e vele, (a netről egy képpel?)"

Te ugyanakkor hetek óta beszélsz az uriemberrel, és azért mert voltak csak szórakozó bunkók, feltételezés miatt szakítanád meg a kapcsolatot vele?

Na és ha randira akar hívni, miközben te azt gondolod, hogy kufirc kérdés lesz?

Esélyt nem kéne neki adnod, hogy kiderüljön? Legfeljebb elköszönsz.

2023. márc. 15. 15:53
 7/33 A kérdező kommentje:

De le van beszélve a randi. Eddig kedves udvarias volt.

Nekem az a bajom hogy interneten akar kémiát!

Honnan tufnám hogy akarok e vele majd csókolózni? Még nem is láttam. Normál esetben egy férfi és nő talalkozik és vagy lesz köztük az a "rezonancia" egymásra vagy nem. Vagy a pasi próbálja úgy alakítani, hogy legyen a nőben.

Meg ha terveznék is vele vmit, biztos nem a neten írkálnék vele erről egy forgatókönyvet előre! Semmi spontenaitás?

2023. márc. 15. 15:58
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

De most mit vesztesz, ha engedélyt adsz arra hogy kérdezzen,legfeljebb előre jelzed, hogy nem válaszolsz. De legalább tudod mire számíts, és megspórolsz magadnak egy felesleges randit.

Most az jobb ha netalántán álomképbe ringatnád magad, és randin szembesülsz vele, hogy már megint?

2023. márc. 15. 16:01
 9/33 anonim ***** válasza:
94%
Vagy legyél őszinte és meséld el neki, hogy miért nem kérdezhet,mert zaklattak más pasik. Őszinteség hidd el kifizetődőbb, mint hogy anélkül tiltasz, hogy tudnád valójában mit szeretett volna kérdezni, az is lehet akar neked valami ajándékot venni és azért akar kérdezni, mert próbálja kipuhatolni miket szeretsz, tök hétköznapi kérdés is lehet. Ha emiatt nyuszizol be, párkapcsolatra kerül majd a sor egy másikkal akkor eliszkolsz ha csak kérdezni akar. Ezt le kell terápiáznod magaddal kérdező,mert ez egy blokk amit hülye ficsurok kártékony következménye, nem tehetsz róla, de igenis legyen önbecsülésed, és ne hagyd hogy a mult és ezek a ficsurok felülkerekedhessenek a boldogságod fölött.
2023. márc. 15. 16:05
 10/33 anonim ***** válasza:
* ami hülye ficsurok kártékony következménye
2023. márc. 15. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!