Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin kérdezhetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin kérdezhetem meg a csajt, hogy hajlandó e meghosszabbíttatni a haját?

Figyelt kérdés

Többel is találkozom, de mindegyikkel egy a baj: nem rövid a hajuk, de nem is akkora, mint ami nekem tetszik. Kb. mindegyiknek a melléig ér a haja vagy kicsit váll alá, de nekem ekkora tetszik: [link]

Az lenne a befutó, aki belemenne, de mikor ildomos erre rákérdezni?

2017. máj. 28. 03:46
 1/5 anonim ***** válasza:
egy ilyen hosszabbítás belekerul 70-80 ezer ftba is. ki is fizetned ezt a lánynak?
2017. máj. 28. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kérdezd meg, ha neked ők így nem felelnek meg akkor keress olyan nőt aki minden téren tetszik neked. Ne akard őket megváltoztatni, és bár nekem hosszú hajam van, de mondjuk a srác akivel ismerkedem azt kérné, hogy vágassam le a hajam, akkor egyből ott hagynám. Nem illik ezzel indítani egy ismerkedést, az már más ha hosszabb idő óta együtt vagytok és tanácsot adsz, de ilyet nem kérnék senkitől, s azt sem díjaznám ha tőlem kérnék.

25/N

2017. máj. 28. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem olyanokkal randizol akik tényleg tetszenek?

És ők hányadik randin kérdezzék meg, hogy a 16centit mikor hosszabbíttatod meg 26-ra?:)

2017. máj. 28. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg penzbe kerul egy normalis hajhosszabbitas. De a mell ala ero haj, ha egeszseges a lany, akkor kb fel ev alatt siman megno ekkorara. Vagy ismerkedj ilyen hosszu haju lanyokkal.
2017. máj. 28. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha kifizeted meghosszabbítattom...

AMÚGY meg mi a tökömért randizgatsz rövid hajú nőkkel??! szánalmas...

Keress olyat ,akinek seggig érő haja van,probléma megoldva

2017. máj. 28. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!