Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után, hányadik randin kérdezhetem meg az udvarlómat, hogy miért szakítottak a volt barátnőjével?
először kérdezz rá hogy el akarja e mondani vagy sem
ha nem akkor hagyd
Eljenek az oszinte parkapcsolatok :)
(#1)
Én hamar megszoktam, nincs abban semmi. Ugyanis a régi szakítások okai nagyon sokat elárulnak az emberről, ahogy az is gyanús, akinek sok barátnője/barátja volt, és mindannyian kidobták. Egy-két rossz kapcsolat még előfordul, ahol valóban a szakító fél volt a szemét, aki csak kihasználta, majd eldobta, de 5-nél már elgondolkozik az ember, hogy ha mindenki menekült tőle, akkor lehet nem kóser valami. Valami alapdolog. Például exemnél az volt, hogy hiába 99%-os tökéletes, az az 1%, hogy ŐSZINTÉN ODAÁLLJUNK A MÁSIK ELÉ, és megbeszéljük, min akarunk, hogy változtasson, vagy ha ő kér meg valamire mérlegelni, és VELE megbeszélni - hiányzott belőle.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!