Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira hívni a lányt, aki állandóan a barátnőjével van?
Szóval van egy lány, randira hívnám. Ezzel csak egy baj van, hogy konkrétan napi 25 órában a barátnőjével van, legalábbis én még egyedül nem láttam.. o.o
Egyszer már belesültem másodjára nem fogok.
De az meg elég hülyén néz ki, hogy gyere már kicsit félre? Vagy nem? Még nem volt ilyenem szóval tapasztalatokat is meghallgatok :)
Válaszokat, véleményeket köszi! :)
Trollok, offolók kíméljenek légyszi :)
Nem kell félre hívni.... oda lépsz közéjük egy magabiztos pillantást vetsz a nemkiszemeltre és közben elnézését kéred.
Majd a kiszemelted felé fordulva azt mondod hogy szervusz kedves múltkor nagyon elbénáztam mert zavarban voltam a gyönyörűségedtől, most viszont szeretném megkérdeni hogy ekkor és itt megfelelne-e neked egy találka?!
Szerintem nekem is ezért kellett két hónapot várnom mire hozzám mert szólni végre a fiú, aki azóta a barátom :)
Nekünk mázlink volt, mert a barátnőm egy hetet hiányzott, megbetegedett, és rajta kívül nem voltam jóban senkivel, így akkor bőven akadt lehetősége leszólítani.
Hazafelé is együtt mennek? Mert ha nem, akkor az elég jó alkalom, nem is annyira direkt mint csak úgy odamenni hozzá, csak "véletlenül" sétálhatnátok együtt, mert neked is arra akadna dolgod amerre ő indul.
Én is mindig a barátnőmmel járkálok a csávó előtt, aki tetszik, de ő probléma nélkül beszél velem mindenről. :) És a barátnőm szerint ez cuki. Úgyhogy hajrá, én szorítok neked!! :)
Simán odamehetsz és kérdezd meg. :)
Értem és köszönöm szépen :)
Mindenhova együtt mennek amúgy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!