Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Netes társkereséssel kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes társkereséssel kapcsolatban kérdezhetek?

Figyelt kérdés

Eljutottam odáig hogy viszonylag jó bemutatkozásokat tudok írni magamról, és végre vannak témák amikről el tudok beszélgetni.

Sajnos ez régen nem így volt.

Újabb probléma viszont, hogy ha megtörténik az egyezés, beszélgetünk, kérdezek valamit a másiktól , akkor van hogy nem is reagálnak rá... Mintha megválogatnák hogy mire válaszolnak, vagy mire nem.

Önállóan alig kérdeznek vissza .... Úgy gondoltam a nők is ismerkedni akarnak, megtudni milyen is a másik...de úgy néz ki hogy tévedtem.

Olyan is többször volt már, hogy oda vissza megvolt a szimpátia, ki is fejeztük egymás iránt. Gondoltam na majd most, végre ő lesz az. Oldalakat írunk egymásnak, aztán egyszer csak hopp, eltűnik a másik.

Úgy gondolom innen már nem sok kellene. Hogy lehetne még ebben fejlődni, hogy végre megtaláljam akit keresek?

Sajnos mindenképp neten vagyok kényszerű ismerkedni, mert külföldön élek. Tudom hogy személyesen jobb lenne.

Ha valakinek vannak tippjei szívesen fogadom.

F39

2021. okt. 23. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

" Oldalakat írunk egymásnak "

netes társkeresésben 3-4 nap üzengetés után váltani kell élő szóra; facebook messenger jó erre, mert így nem kell telefonszámot kiadni.

2. hétvégén meg randira hívni

Ettől eltérhetsz némileg, de sokkal gyorsabban túl nyomulós lenne, lassabban vacakolós. Ne feledd; egyszerre 3-4 sráccal beszélnek. Persze te is legalább ennyi nővel tegyed.

2021. okt. 23. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem húzom hetekig , gyorsan fel van dobva a randi ötlet.

Legutolsó esetben is, pont azt tettem hogy egy hét után invitáltam randira. Eltűnt...

2021. okt. 23. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nők is ismerkedni akarnak, de a netes ismerkedés húspiac. Egy csinos nő napi 20-30 új üzenetet, udvarlót kap, amelyekből kedve szerint válogat. Ha valaki unalmas, talál valaki szebbet, legtöbben szó nélkül eltűnnek, avagy passzívan csetelnek.

Azt javaslom te is válogass, azok a nők, akik nem tesznek hozzá a beszélgetéshez, passzívak, rázd le, mert csak leszívják az energiád és újabb csalódásként borítékolhatod el. Másik dolog, próbálj keresni a környezetedben olyan hobbit, ahol személyesen is ismerkedhetsz. Nem szabad kizárólag társkeresőtől várni a csodát, mert átlagos külsővel 50-100 nő után jó ha eggyel összejön a randi, ami még mindig nem biztosíték, hogy lesz folytatás.

2021. okt. 23. 22:51
 4/6 A kérdező kommentje:

3:

Köszi, az ilyenekkel nem erőltetem a beszélgetést, ha nem válaszolnak.

Azért egy feltett kérdésre nem olyan nehéz válaszolni, nem azt vártam el hogy maguktól írjanak.

Valószínűleg tényleg az van hogy vannak nálam jobbnak , szebbnek tűnők, és velük beszélgetnek. Hát ez van.

2021. okt. 24. 10:06
 5/6 anonim ***** válasza:

kidobott idő. Ha fejen is állsz, előbb-utóbb csak úgy eltűnik a mási kszó nélkül. Túl fókuszálatlan és egy profil meg chat után nem alakul ki kémia, de még annyira sem, hogy ne szó nélkül tűnne el.

Túl nagy a kínálat, túl gyors, túl személytelen. nemrég örökre kiszálltam belőle.

2021. okt. 24. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:
5: 😥
2021. okt. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!