Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni, hogy a fia fel akarjon szedni? Mégse kérdezhetem a magántanáromat, hogy amúgy a fiadnak van barátnője? (Tegeződünk. )
Ja!
Az olyan kommentek nem kellenek, hogy max megdönt 2X mert se én nem vagyok bolond, se a srácot nem ismerjük, ugyanakkora eséllyel lehet tisztesseges, sőt nagyobb rá az esély, nyilván jó nevelést kapott.
Ismerkedő privátok válaszatlanul maradnak.
Ha tetszik a pasi, mit érdekel hogy jómódúak-e vagy sem? Mivel ennyire ecsetelted a pénz témát,szerintem neked az a fontosabb. Úgyhogy remélem szegény srácnak te nem jössz be.
34N
Mutass mar kepet, a leirasod nagyon kivancsiva tett :D (mindenfele rosszindulat nelkul mondom ezt, tenyleg erdekel)
Hat en megprobalnam megkeresni a sracot facebook-on (tudod a tanarod vezeteknevet, tehat nem lehet nehez) es bejelolod, irsz neki. Ha ez nem opcio, en akar anyukajatol ks megkerdeznem, hogy szingli-e. Aranyosnak fogja talalni szerintem. :)
Nyugodtan kérdezz rá, ha kedvel a tanárod, még lehet, hogy be is mutat neki, hátha...
A hasonló korú anyukák szeretnek keríteni.
De ha facen megnézed, ott ki is derülhet, ha van barátnője.
Ugyláttom neked az egész család tetszik 🤣
És te rendelkezzel ilyen jò genetikával mint ök? Mert ha nem kár lenne az ö genetikáját keverni a tiedel :D
De igen nekem is furcsa h mennyire ecseteled az anyagi helyzetüket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!