Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány pasi mit akar elérni azzal, hogy rádudál csajokra kocsival/kamionnal?
Épp a buszmegállóban állok, és már a többedik ember dudál rám, előbb majdnem meg is süketültem, és kicsúszott a kezemből a telefonom, mert valami kamionos nyomatta a hajókürtjét...
Nem teljesen értem, átlagosan nézek ki, smink nuku, a hajam copfban, a ruhám egyszerű fekete póló, egyszerű farmer, tornacipő, szóval semmi kihívó.
Mi a célja ennek a dudálgatásnak? Mit várnak tőle? Hogy utána futok, leintem és beülök mellé? Vagy mit várnak tulajdonképpen?
Komolyan ennyi az ingerküszöb, hogy ha látnak egy csajt, mimdegy milyet, akkor nyomják a dudát? Hogy tudnak így a vezetésre figyelni közben (hiszen gyakran van valamilyen nőnemű emberi lény az út mellett)?
Mi a jó ebben?
Lehet valamit tenni, hogy ne csinálják?
(Nem ez a legnagyobb problémám, csak a komoly problémáimra nem várok innen választ, ezt meg hátha meg tudja magyarázni valaki..)
Ezt én se értettem sosem. Néhány ember passzióból dudál. Nyomják a dudát ezek mindig, amikor ismerőst látnak akkor is, ha nem indul el előlük padlógázzal az ember pirosnál akkor is, ha gyalogos nénike megy a zebrán át akkor is. Ők így élik ki magukat...
Sajnos semmit nem lehet ellenük tenni, ezért nem büntethetőek.
Oké, és akkor az mire lenne jó? :D
Oké, és ez hogy válasz a kérdésre? :D
Jajj kérdező, nem tudom mit nem értesz még mindig. Ez egy primitív férfiösztön primitív megnyilvánulása.
De ki tudja lehet pár év múlva már fájni fog amikor elmaradnak a dudálások. Utána meg még pár év és duda helyett rád húzzák a kormányt a térdedet verő csöcseidre.
Miért hiányozna nekem ez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!