Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány pasi mit akar elérni azzal, hogy rádudál csajokra kocsival/kamionnal?
Épp a buszmegállóban állok, és már a többedik ember dudál rám, előbb majdnem meg is süketültem, és kicsúszott a kezemből a telefonom, mert valami kamionos nyomatta a hajókürtjét...
Nem teljesen értem, átlagosan nézek ki, smink nuku, a hajam copfban, a ruhám egyszerű fekete póló, egyszerű farmer, tornacipő, szóval semmi kihívó.
Mi a célja ennek a dudálgatásnak? Mit várnak tőle? Hogy utána futok, leintem és beülök mellé? Vagy mit várnak tulajdonképpen?
Komolyan ennyi az ingerküszöb, hogy ha látnak egy csajt, mimdegy milyet, akkor nyomják a dudát? Hogy tudnak így a vezetésre figyelni közben (hiszen gyakran van valamilyen nőnemű emberi lény az út mellett)?
Mi a jó ebben?
Lehet valamit tenni, hogy ne csinálják?
(Nem ez a legnagyobb problémám, csak a komoly problémáimra nem várok innen választ, ezt meg hátha meg tudja magyarázni valaki..)
Ne ird le magad ennyire,hogy csak
"átlagos".
Nagyon sok átlagos lányt látok minden nap hasonlóan öltözve és jól néznek ki pedig nincs rajtuk egy kiló smink.
Szóval érted :)
#9 voltam
Nekem dudálgatni annyira nem szoktak, inkább csak kiesik a szemük annyira bámulnak. Meg néha odaszólnak...
És hogy őszintén bevalljam, elég ijesztő, de legalább el tudom dönteni a bámészkodó munkások számából, hogy aznap mennyire sikerült kirívóan öltözködnöm😂
Eddig a kedvencem az volt, amikor egy csávesz így szokásosan bámult, még így hátrafelé is, csak azt nem vette észre hogy megálltak előtte, és jól belement az előtte lévő kocsiba...😬😂
Nem kell velük foglalkozni, csak perverzek. Ők a nőket számolják, én meg a munkásokat.:DD
Úgy értettem, nem kikent-kihívó haspólós magassarkús cicababának nézek ki :D
Írtam, hogy a buszmegállóban várakoztam.
Erőszakról hol volt szó?
Ezek mindenki után füttyögnek, akiről sejtik, hogy lyuk van a lába között, nem kell ahhoz jól kinézni :D
Nem metoo, de elég bosszantó tud lenni. Plusz ma pl miatta lett egy szép karc a telefonomon...
Ja, #14
Az legalább poén lehetett 😂
Nem csak akkor vonzzátok a tekinteteket ha kiöltöztök:D
Ha egy szép nő átlagosan öltözve lép ki a lakásból az legalább annyira vonzó mintha pl haspóló lenne rajta :)
A dudálgatókon meg a páromon (meg a nagymamámon) kívül még senki nem mondta hogy szép lennék :D
Ha egy férfi odaáll éled és a szemedbe mondja, hogy milyen gyönyörű nő vagy akkor ott már egyértelmű, hogy nem vagy közömbös a számára és valami többet szeretne tőled.
Ha erre kapna egy nemet akkor elég kellemetlenül érezné magát a közeledben a későbbiekben.
Ezzel csak annyit akartam, hogy ezt így nehezebb kimondani mint gondolnátok.
Vagy csak én gondolom így:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!