Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány pasi mit akar elérni azzal, hogy rádudál csajokra kocsival/kamionnal?
Épp a buszmegállóban állok, és már a többedik ember dudál rám, előbb majdnem meg is süketültem, és kicsúszott a kezemből a telefonom, mert valami kamionos nyomatta a hajókürtjét...
Nem teljesen értem, átlagosan nézek ki, smink nuku, a hajam copfban, a ruhám egyszerű fekete póló, egyszerű farmer, tornacipő, szóval semmi kihívó.
Mi a célja ennek a dudálgatásnak? Mit várnak tőle? Hogy utána futok, leintem és beülök mellé? Vagy mit várnak tulajdonképpen?
Komolyan ennyi az ingerküszöb, hogy ha látnak egy csajt, mimdegy milyet, akkor nyomják a dudát? Hogy tudnak így a vezetésre figyelni közben (hiszen gyakran van valamilyen nőnemű emberi lény az út mellett)?
Mi a jó ebben?
Lehet valamit tenni, hogy ne csinálják?
(Nem ez a legnagyobb problémám, csak a komoly problémáimra nem várok innen választ, ezt meg hátha meg tudja magyarázni valaki..)
Szerintem ezt amolyan incselkedésnek veszik. Mint egy beszólás. Várják, hogy visszaszóljanak nekik, reakciót akarnak kicsikarni belőlük.
Én nem szeretem az ilyen játszmákat. Bunkóságnak tartom. Hiába lenne flört a célja, ez bunkóság.
25f
Hát de érted, ha akarnék se tudnék visszaszólni egy 70-nel elhúzó kamionnak :D ezért nem értem...
Én sem értettem soha. Ráadásul nekem néha ott is dudálnak, ahol nem is értem, hogy mit látnak belőlem. A főút párhuzamos a város egyik főutcájával és azért van a két út közt távolság is, plusz ezerrel mennek.
Ha ez teszi őket boldoggá csinálják. Az elején én is mindig szívbajt kaptam, aztán már meg sem hallom.
"Sajnos nem lehet tenni ellenük semmit, ezért nem büntethetők."
Óriási tévedés Első!
KRESZ
30. § Hangjelzés
Hangjelzést adni csak balesetveszély esetében, a baleset megelőzése érdekében, valamint - lakott területen kívül - az előzési szándék jelzése céljából szabad.
Tehát aki indokolatlanul használja a "dudát", azt bizony meg lehet bírságolni, mivel KRESZ szabályt sért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!