Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Eddig akármikor azt kérdezték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig akármikor azt kérdezték tőlem hogy kérdezhetek vmit? És mondtam igen, annyiszor válaszoltak olyat, amivel bántanak, abuzálnak. Most megint kezdi ezt más.tiltsam le? Csalódtam benne.

Figyelt kérdés

Amikor ilyeneket kapok, h kérdezhet e vmit, mindig olyan lesz a kérdés, hogy szexelnék e vele, mutatnék e magamról jóformán meztelen képeket, vagy ilyesmik.

Addig kedvesek udvariasak, azt hiszem van remény randira, hogy talán tetszem, meg ilyenek, de aztán ezzel áthúzzák az egészet és elkezdenek pofátlanul beszólni degradálni is. Olyanokat is kérdeznek, amiket itt le se írnék.

És most valaki, akivel hetek óta beszélek, eddig azt hittem érdeklem, es megkérdezte ezt. Hogy kérdezhet e vmit.

Ő is azt akarja a neten megbeszélni gondolom, mindenféle testi kontakt, személyes talalkozás nélkül, hogy én lefeküdnék e vele, (a netről egy képpel?)

Én nem tudom mit hisznek a pasik a nőkről, hogy egy simogatás ölelés vagy csók, vagy bármi nélkül képekre fognak nedvesedni "vadidegeneknek"? Meg arra feküdjek le vele hogy csetelünk? Nekem neten nem létezik kémia. Egy képre.

Vagy vonz valaki személyesen izzik a levegő tetszik ha ölel simogat és felhúz, vagy nem.

De személytelenül én nem fogok vágyni senkire. Ha meg szexhiányom is lenne ott van erre 10 másik akit legalább ismerek is, és tudom hogy velük jó is.

De én alaovetően a ferfira vágyom, és férfi által a szexre, és nem a szexre egy képpel.

Ha a férfi felizgat mert pl.odavan értem, helyes, van kémia megcsókol és az jó, meg ilyenek az eletben es személyesen.

Hatalmasat csalódtam mert bíztam benne.

Válaszoljak hogy nem? Hogy nem kérdezhet semmit?

Vagy szó nélkül tiltsam le és bőgjem ki magam, hogy ő is akkor olyan mint a többi?

#abúzus a neten
2023. márc. 15. 15:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
31%

"Nekem az a bajom hogy interneten akar kémiát!"

Nők is. Elvárják, hogy a semmiből úgy nyiss, hogy arra rákattanjanak. Aha oké 😂

2023. márc. 15. 16:10
 12/33 A kérdező kommentje:

Már ennyi is sok volt, es rosszul esett, nemhogy ha még olvasnom is kéne hogy megcsókolhat e, szexelhet e velem majd, miközben a kezem se fogta még meg könyörgöm! Még nem is látott. Még egymás mellett sem ültünk. Még azt se tudom vonzana e, meg azt sem milyen érzést vált ki belőlem, amikor közelít. Hogy vonz e. Hogy akarnám e.

Egy csetre izguljak rá? Ha annyira kilennék, egy hívás egy ismerősnek, és meg is húz vki azonnal, akivel még le se kéne beszélni sem semmit! Sok pasinak annyi elég hogy csak ráírok hogy szia! Már vágja azt hogy nyitottam felé akarok tőle valamit, rá gondolok, és hiányom lehet. És nem kérdez, nem írogat, hanem jön, fűz elkap, ágyba visz és velem van.

Valakivel csak ha szóba állok, már azonnal átkapcsol vadászba manipulátorba. És nem írogatva pötyög hogy megcsókolhatlak?

Ezek meg itt a neten akarnak tárgyalni erről.

2023. márc. 15. 16:17
 13/33 A kérdező kommentje:

Amíg nincs online, addig pont van időm, hogy a hirtelen kapott hisztirohamomról lehiggadjak es valami józan döntést hozhassak.

Segítség

Még jó, hogy ez nem akkor jött amikor onkine vagyunk mindketten. Hirtelen elküldtem vna az anyjába is. Így ezt mist megúsztuk.

2023. márc. 15. 16:19
 14/33 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, hagyd az ilyeneket, ne érezd magad rosszul. Ezeket totál nem érdekli, te ki vagy, csak egy puncit látnak, akivel talán lehet valami. Az ilyeneket csak tiltsd simán.
2023. márc. 15. 16:19
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

Butus vagy, kivetíted rá a multbeli zaklató pasik viselkedését. Talán jobb is így hogy azt írtad, hogy nem és tiltottad, legalább ha értékes ember nem huzod az idejét.

Neked még gyógyulnod kéne és nem ismerkedni ezek alapján. Az ismerkedésnél sajna benne van a pakliba hogy lesznek olyan bepróbálkozok akik nagyon nem, de ezt már tudod legalább hogy mi az ami nem, és ott határozottan el is tudod hajtani, ha már túl lennél ezeken ezt tennéd, de még nem gyógyultál meg ebből sajna. Igy nincs értelme ismerkedned, előbb tedd magad rendbe.

2023. márc. 15. 16:20
 16/33 anonim ***** válasza:
94%

12-es ezek a pasik az érzelmileg kiszolgáltatott nőket vadásszák, orruk van megérezni, ha már túl lennél rajta, és lenne önérzeted, akkor úgy elhajtanád a csába őket, hogy szégyenkezve vonulnának ki az ajtón.

De az, hogy még nem is kérdezett az illető már ezt feltételezed róla, nem oké. Esélyt se adsz a saját boldogságodnak sajnos. Ezért írtam, hogy előbb gyógyulj meg addig ne akarj ismerkedni.

2023. márc. 15. 16:24
 17/33 A kérdező kommentje:

De nem is csak a zaklatók.

Hanem ha még aranyos udvarias is, nem zaklatásképp kérdette is, az ilyenekben semmi férfi nincs aki majd személyesen fűz meg, manipulál, hanem neten kérdezi meg eleve kérdezi hogy megcsókolhat e?

A csók az vágyból jön. Egy vágy a másikra. Amikor ott van előtted vonz, ragyognak a szemei, kívánod, és rádnéz és látod hogy vágyik rá adja magát, és "tarolsz".

De ezek az előre tárgyalasok, forgatókönyv, az hol érzés, hol vágy?

Ezt kéne magyaráznom egy férfinak? Hogy érezni kell ezt nem tudni!

Amikor érzed hogy forró a levegő. Amikor érzed hogy akarja. Amikor érzed hogy adnod kell neki mert kíván.

Mindjárt elsírom magam.

Egy óvodásba is több értelem szorult, aki egy viraggal közben, szájon akarja puszilni a kislányt:(

2023. márc. 15. 16:29
 18/33 anonim ***** válasza:
23%

A "kérdezhetek/mondhatok valamit" mindig felvezetője annak, hogy személyesebb kérdés vagy kényesebb téma jön. Képzeld el a szüleidet, kollégádat, haverodat, hogy így kezdenek valamit.

A baj az, hogy míg ott van egy alap intimitás, a neten idegennel nincs. És ezután mindig az a kérdés, hogy "borotválod?/szopsz?/anál?/hova élvezhetek?".

Borotválod-dal kezdtem, mert 15 éves koromban (20 éve) ez volt a legnépszerűbb kérdés online férfiaktól. Aztán egyre durvult. 20 éve ezt tapasztalom a neten. Nem volt 20 év alatt egyetlen férfi sem, aki normálisat írt volna azután, hogy megkérdezte, hogy kérdezhet-e valamit. Nem túlzok. Egyetlen sem. Úgyhogy reflex lett, hogy itt a vége a beszélgetésnek.

2023. márc. 15. 16:32
 19/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a "pasi" hogy volt képes ezt elerni egy "nőnél"?

Megkérdezte a neten előtte, hogy lesz majd csók?

Hogy letezhet az hogy egy óvodás jobban ért egy "nőhöz"?

2023. márc. 15. 16:33
 20/33 anonim ***** válasza:

"Bocsi, hogy zavarlak, egy kérdést szeretnék feltenni, amit nyilvánosan nem merek, ha megengeded!"

Ezt frosty nevű felhasználótól kaptam meg jó párszor.

Mivel egyszer megkaptam tőle a "van képed a testedről?" kérdést is, ha megengedném neki a fentire a kérdést, ennél durvább jönne.

2023. márc. 15. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!