Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves, 3 gyermekes, egyedülálló anyaként lehúzhatom a rolót?
39.
Aha... tehát egy diplomás, pályakezdő, jó fizuval rendelkező férfi VAGY LÁNY, az csak "parazita", ha nincs saját lakása, de a partnerének, akihez költözik van?
Eltart 3 gyereket, akik nem is az ő gyerekei, de "parazita"...na ezért is jobb, ha az ilyen kérdező, meg hozzád hasonlók egyedül maradnak.
"Parazita"... a saját gyerekedre is ezt mondanád, ha egy lakással rendelkező párja lenne, és odaköltözne?
Ja...tudom, te vettél neki lakást a diplomaosztóra, meg ő is vett magának, diákmelóból.
Az emberek fele elválik. Induljunk ki ebből. Egy elvált ember már nem indul tiszta lappal, tele van tüskékkel, a múlt ott él benne. Tehát fiatalkori kapcsolatát bukta. Majd ott van elváltan, és sok ember azt gondolja hogy ugyanolyan lendülettel, ugyanolyan esélyekkel indulnak neki egy új kapcsolatnak? Én pl. már 42 éves elvált férfi létemre nem szeretnék egy fedél alatt élni nővel, nem szeretnék már udvarolni, nem szeretném megint végigjárni ugyanazokat a stációkat mint már egyszer. A szerelem már elment, tudatosan élem az életem. A válás után egyenesbe hoztam az életem. Bőven tudom hogy mit jelent 3 gyerek, na ez az amiből már nem kérnék. Van egy hétvégi kapcsolatom, engem ez maximálisan kielégít. Diplomás, egzisztenciálisan stabil, értelmiségi férfi vagyok. A véleményem csak egy a sok közül, azért írtam le hogy ilyen is van.
Amire vigyázz, hogy nagyon sok érdekember van, aki az elején elhiteti veled hogy mennyire szeret. Majd később befészkeli magát, nagyívben tesz egy nagyot a gyerekeidre, csak kényelmet és szexet akar. Sajnos az ilyenekre van a legnagyobb esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!