Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves, 3 gyermekes, egyedülálló anyaként lehúzhatom
a rolót?
Simán jó vagy, miért kéne bármi rolót lehúzni ilyen fiatalon? Hasonló helyzetben vagyok, 1-2 évvel fiatalabban és igaz csak 2 gyerekkel, de soha nem fordult meg a fejemben, hogy nem lesz párom...rajta vagyok a projekten
2023. márc. 15. 08:01
Soha nem voltak pasigondjaim, 2 gyerek 45 év. Biztos hogy találsz te is kérdező elég nagy a választék.
2023. márc. 15. 08:06
" voltak szünetek a kapcsolatunkban de végül visszataláltunk mindig egymáshoz. Született 3 gyermekünk"
Valaki árulja már el, hogy mi a bánatos füttyfürüttyért kell egy ilyen kapcsolatba HÁROM gyereket szülni! Az elsőt megértem, hogy legyen gyerek ha nagyon szeretnének, meg a kapcsolat elején még boldogok. Legyen második, hogy az elsőnek legyen egy testvére. A harmadik minek?????
2023. márc. 15. 08:53
Kérdező, elmondom mi lesz. A férfiak majd könnyű prédát látnak benned. Elő fognak adni mindenféle kamudumát, hogy ők is komolyan gondolják, meg elfogadják a gyerekeket meg blablabla, de valójában csak egy kiszolgáltatott dugható milfnek fognak tartani. Azok a "komoly kapcsolatok" valójában annyit fognak takarni, hogy beléd lövik a tárat hetente egyszer-kétszer, meg néha elvisznek moziba és kapsz pár jól hangzó bullshit dumát.
Hát ez van. Törődj bele.
2023. márc. 15. 08:58
2023. márc. 15. 09:06
Ha megtalálod a hozzád illő férfit, úgy fog elfogadni és szeretni, ahogy vagy, a 3 gyermekeddel együtt.
2023. márc. 15. 09:25
Nem esélytelen, de nem vagy egyszerű helyzetben, nincs is mit ezen tovább ragozni., de tényleg vigyázz, mert az valószínű, hogy sokan majd azt mondják, amit hallani akarsz és nem biztos, hogy komolyan vesznek, csak ezt láttatják. Sok sikert!
2023. márc. 15. 10:26
Szerintem nincs tele az ország elvált emberekkel. Én alig ismerek elváltat. Talán egy férfi van az ismerőseim közt elvált. Neten meg nem szeretek társat keresni, az sose lesz olyan, mint egy spontán kialakuló vonzalom. Mindenki inkább szenved a kihűlt házasságában, mert ebben a gazdasági helyzetben különmenni öngyilkosság. Ahol gyerekek vannak, ott ez a helyzet.
2023. márc. 15. 12:14
Igen, 3gyerekes nőkènt/fèrfikènt le lehet húzni a rolót.
2023. márc. 15. 15:09
43 Ezzel akarta megtartani a faszit, vagyis felelősségvállalással kötelezni a kapcsolatban maradásra.
2023. márc. 15. 15:45
Kapcsolódó kérdések: