Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves, 3 gyermekes, egyedülá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves, 3 gyermekes, egyedülálló anyaként lehúzhatom a rolót?

Figyelt kérdés
22 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, voltak szünetek a kapcsolatunkban de végül visszataláltunk mindig egymáshoz. Született 3 gyermekünk, de a 3. baba születése után valami végképp elromlott, így elváltunk. Eddig nem gondolkodtam egy új párkapcsolatban, de mostanában felmerült bennem, hogy akkor nekem ennyi volt az eselyem a szerelemre? Nincs semmi tapasztalatom a randizás, ismerkedés terén amúgy sem, a férjem volt az első (és egyetlen) komoly kapcsolatom, azt se tudom hogy is kezdhetnék hozzá... Meg aztán ugye van 3 gyermekem (akik az életem éretelmei), nem tudom ezt elfogadná-e bárki is.😪
2023. márc. 14. 21:12
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
27%

Rovid valasz: igen!

Hosszu valasz: igen, lehuzhatod, es jol is van igy, az elet igy tesz igazsagot :)

38F incel

2023. márc. 15. 00:20
 32/55 anonim ***** válasza:
62%
40 körül szerelmet így se, úgy se várj nőként. Jóval fiatalabb nőkbe szeretnek bele a korban hozzád illő férfiak. Érdekkapcsolatot bármikor fogsz találni, szex, lakhatás, kényelem, gazdasági érdekközösség, a legtöbb párkapcsolat ezen alapszik hosszútávon, kölcsönös szerelem meg valahol a mesékben.
2023. márc. 15. 01:01
 33/55 anonim ***** válasza:
14%
Szexkapcsolat nem érdekel?
2023. márc. 15. 01:24
 34/55 anonim ***** válasza:
79%
A mai világban? Amikor a házasságok fele válással végződik és tele van az ország elvált emberekkel, mozaik családokkal? Persze, hogy van esélyed. Rengeteg elvált/megözvegyült/gyerekes pasi van (szerintem leginkább bennük érdemes gondolkodnod), aki ugyanúgy éhezik a szerelemre, szeretetre, az újra, mint te. Abban biztos vagyok, hogy van esélyed. Az más kérdés, hogy ez nem olyan lesz, mint egy "tiszta lappal" indult kapcsolat. Tehát lesznek kompromisszumok. Kérdés, hogy te elfogadod e más gyerekét. Más előéletét.
2023. márc. 15. 03:02
 35/55 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, szerintem ne hallgass olyanokra, akik szerint ez nem lehetséges, mert írtó gáz ez a hozzáállás.

Rakd magad rendbe lelkileg, törődj a gyerekeiddel és egy nap valaki belédszeret. Egy ragyogó nőnél nincs is szebb.:)

Nyilván nem kell illúziókat kergetni, de miért is ne lehetnél boldog ?:)

2023. márc. 15. 04:03
 36/55 anonim ***** válasza:
76%
Tuti ki van zárva 😂
2023. márc. 15. 04:23
 37/55 anonim ***** válasza:
58%

Csak magamból tudok kiindulni. Régebben gondoltam rá hogy szeretnék gyereket de nem jött össze. Most 34 évesen meg már túlkorosnak érzem magam egy saját gyerekhez. Ezért nem is szeretnék már! Ezen elindulva ha sajátot nem akarok már , miért akarnék egy 3 nem sajátot? Ez elképesztő nagy teher! Mivel csak 400 ezer nettó körül keresek ebbe biztos nem férne bele “családi programok” szervezése veled és a 3 gyerekkel… ahol lehet 30,40,50 ezret is költenem kellene. És ez nem irigység mert van bennem udvariasság és jóindulat , de ez számomra anyagilag nem jönne ki.

Találhatsz partnert egy szinten elvált , gyerekes férfit illetően. De olyat keress akinek nagyon van lóvéja. Akinek 40 milliós terepjárója meg cége van milliós fizuval, annàl összejöhet a 2 család összehozása.

2023. márc. 15. 06:02
 38/55 anonim ***** válasza:
37%
Hétvégenként, vagy bármikor, amikor a gyerekek az apjukkal vannak, szervezz magadnak programokat, járj emberek közé, táncolni, túrázni, vagy kezdj el egy új hobbit, amit társaságban tudsz csinálni. Így nagyobb eséllyel ismersz majd meg olyan embereket, akikkel megtalálod a közös hangot. Ha megoldható, hogy a gyerekek felváltva egy hetet nálad, egy hetet az apjuknál legyenek, akkor máris sokkal jobb esélyeid lesznek egy szabadabb életre, amibe egy új társ is könnyebben belefér. Illetve nyiss idősebb férfiak felé, akiknek már felnőtt gyerekeik vannak. 55-60 körüliek imádják a harmincas nőket ;)
2023. márc. 15. 07:03
 39/55 anonim ***** válasza:
78%

22# Te itt félreértesz valamit.

Mi nők, teszem azt 3 gyerekkel, nem szeretnénk még egy eltartottat a lakásunkban látni.

Lehet hogy jól keresel, de az a tiéd. Mi viszont nem szeretnénk parazitát.

És aki a nyakunkra akar költözni azt akárhogy is nézem de egy rajtunk élősködő.

2023. márc. 15. 07:07
 40/55 anonim ***** válasza:
83%

37

"olyat keress akinek nagyon van lóvéja. Akinek 40 milliós terepjárója meg cége van milliós fizuval, annàl összejöhet a 2 család összehozása."

Szép reggelem van. Öt perce ezen röhögök.

2023. márc. 15. 07:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!