Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves, 3 gyermekes, egyedülá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves, 3 gyermekes, egyedülálló anyaként lehúzhatom a rolót?

Figyelt kérdés
22 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, voltak szünetek a kapcsolatunkban de végül visszataláltunk mindig egymáshoz. Született 3 gyermekünk, de a 3. baba születése után valami végképp elromlott, így elváltunk. Eddig nem gondolkodtam egy új párkapcsolatban, de mostanában felmerült bennem, hogy akkor nekem ennyi volt az eselyem a szerelemre? Nincs semmi tapasztalatom a randizás, ismerkedés terén amúgy sem, a férjem volt az első (és egyetlen) komoly kapcsolatom, azt se tudom hogy is kezdhetnék hozzá... Meg aztán ugye van 3 gyermekem (akik az életem éretelmei), nem tudom ezt elfogadná-e bárki is.😪
2023. márc. 14. 21:12
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
41%

20-as!

Akkor mit csinálnál?

2023. márc. 14. 23:01
 22/55 anonim ***** válasza:
13%

14. vagyok.

Attól, hogy egy srácnak nincs saját lakása, még nem csóró. Vagy ti a diploma mellé kaptatok lakást? Jó, van aki igen, de a legtöbben nem. És akkor tényleg olyan ördögtől való, ha egy 2X éves, diplomás, normálisan kereső, de lakás nélküli srác beköltözne a kérdezőhöz?

Már bocs, de 3 pulyás, középkorú nőként, örülnie kéne neki.

2023. márc. 14. 23:11
 23/55 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hozzáállás kérdése, miért ne lehetne szexelni? Ezt nem is értem, nem csecsemőkről van szó, azért nem minden percemet kötik le, éjjel pl. alszanak.
2023. márc. 14. 23:11
 24/55 anonim ***** válasza:
86%
Feltételezem, van munkahelyed. Munka után hazamész, főzés, mosás, horribile dictu beszélgetsz kicsit a három gyerekeddel. Nem tudom elképzelni, hogyan fér ebbe bele az ismerkedés, illetve, ha találsz valakit, a kapcsolat. Ha van egy nagymama, vagy bárki más, aki nagyon alád dolgozik, akkor működhet. De akkor még mindig ott van, hogy a férfiak nem rajonganak olyan nőért, akinek három gyereke van. Maradhat fenn a roló, de nem lesz könnyű.
2023. márc. 14. 23:13
 25/55 A kérdező kommentje:

22-es, te mit gondolsz rólam?? Miért költöztetnék magamhoz egy fiatal srácot? Ennyire nem be becsülöm le saját magamat, hogy magamért nem is szerethet senki csak a lakásomért!

Ja, és nem pulyáim vannak, hanem gyerekeim, vegyél vissza magadból!

2023. márc. 14. 23:15
 26/55 A kérdező kommentje:
Akkor a lényeg, hogy a férfiak nem rajonganak olyan nőért akinek 3 gyereke van, a többi mindegy is.
2023. márc. 14. 23:17
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a többség nem és valljuk be őszintén, ez azért nem olyan meglepő, főleg ha még kicsik is. Sokan eleve nem is szeretnének gyereket, főleg nem másét és főleg nem hármat. Nőként még nehezebb, hisz az esetek 99%-ban vele az anyjukkal élnek a gyerekek, tehát mindig jelen vannak/lesznek, kivéve amikor épp az apjuknál vannak. Ez pluszban nehezítő tényező, körülményesebb 3 kicsi gyerek mellől időt szakítani a másikra, a randikra, a találkákra úgy, hogy ebbe ne legyen rendszeresen belerondítva pl azzal, hogy most az egyik beteg, a másik hisztizik, a harmadiknak a hasa fáj stb stb. Én egészen biztosan egyedülálló nőt keresnék/választanék gyerekes helyett, sokkal kevesebb problémával és nyűggel jár és szerintem ezzel elég sokan így vannak.
2023. márc. 14. 23:39
 28/55 anonim ***** válasza:
16%
Ahogy valaki írta, ha tetszenél emberileg, nem lenne akadály önmagában a 3 gyerek, de ez még csak egy kezdőpont.
2023. márc. 15. 00:01
 29/55 anonim ***** válasza:
28%
Szívesen megismernélek.
2023. márc. 15. 00:05
 30/55 anonim ***** válasza:
73%
26 Ne ezekbol a valaszokbol indulj mar ki, itt a legtobb sracnak meg kapcsolata sem volt, persze, hogy ilyen baromsagok jutnak eszukbe, hogy koltoztess magadhoz valami szerencsetlent, biztos remenykednek, hogy hatha az ismerosi korukbe tartozol, megfogadod a tanacsot es szerencsejuk lesz😂
2023. márc. 15. 00:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!