Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves, 3 gyermekes, egyedülá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves, 3 gyermekes, egyedülálló anyaként lehúzhatom a rolót?

Figyelt kérdés
22 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, voltak szünetek a kapcsolatunkban de végül visszataláltunk mindig egymáshoz. Született 3 gyermekünk, de a 3. baba születése után valami végképp elromlott, így elváltunk. Eddig nem gondolkodtam egy új párkapcsolatban, de mostanában felmerült bennem, hogy akkor nekem ennyi volt az eselyem a szerelemre? Nincs semmi tapasztalatom a randizás, ismerkedés terén amúgy sem, a férjem volt az első (és egyetlen) komoly kapcsolatom, azt se tudom hogy is kezdhetnék hozzá... Meg aztán ugye van 3 gyermekem (akik az életem éretelmei), nem tudom ezt elfogadná-e bárki is.😪
2023. márc. 14. 21:12
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
81%
A korod és a 3 gyerek nem zárja ki, hogy legyen kapcsolatod, pl engem sem befolyásolna, ha egyébként tetszenél. Nyilván így kevesebb jelentkező közül tudsz válogatni, viszont szerintem aki így is érdeklődik irántad, az nagyobb eséllyel gondolja komolyan.
2023. márc. 14. 22:21
 12/55 anonim ***** válasza:
85%
Nem reménytelen a helyzeted, de amíg picik gyerekek addig szerintem felejtős, normális férfit még egy gyerek is elriaszt, három pici végképp. Esetleg szintén elvált apukákkal lehet még pròbálkozni.
2023. márc. 14. 22:31
 13/55 anonim ***** válasza:
82%

40 felett azért egy férfi már 5x meggondolja magát hogy egy nő megér-e + 3 kisgyereket. Azokra költeni is kell, nem gyengén. Ha meg nemi is vannak, akkor meg gyerektartás + 3 nem saját gyerek?

A szex azért ennyit nem érne. Nálam max 1 gyerek férne bele egy ilyenbe, 3 már rengeteg problémát jelentene. Az hogy az első évben lenne szex, arra meg nem alapoznék egy életet. 3 gyerek ami nem saját, az nagyon húzos minden téren.

2023. márc. 14. 22:38
 14/55 anonim ***** válasza:
18%
Hol laksz? Mert fiatalabb, lakás nélküli srácot is kereshetnél.
2023. márc. 14. 22:40
 15/55 A kérdező kommentje:

De nem várnám el, hogy költsön, pláne sokat az én gyerekeimre, nem kihasználni akarok senkit, semmilyen téren.

Nem, nem szeretnék egy fiatal srác eltartója lenni, nem ilyen kapcsolatra vágyom...

2023. márc. 14. 22:47
 16/55 anonim ***** válasza:
91%
#14 Igen,majd rögtön költöztessen magához valami nincstelen kanos herét hogy annak legyen hol laknia. Az ingyen albérletért,a főzés,mosás,takarításért meg a szexért cserébe pedig ő nagy kegyesen hajlandó lesz elfogadni a nőt a gyerekeivel együtt. Ennél remélem azért csak több esze van a kérdezőnek.
2023. márc. 14. 22:49
 17/55 anonim ***** válasza:
81%

Hány évesek a gyerekek?

Azok a probléma, hogy ha vársz mondjuk 5 évet míg nagyobbak lesznek, addigra te is idősebb leszel. Szóval elég pocsék egy ügy ez.

Nem lehetetlen, mert vannak akik találtak így is társat maguknak...deee elég kicsi az esély rá.

2023. márc. 14. 22:52
 18/55 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt egy munkatársnőm hasonló korú, mint Te, 3 kisiskolás korú fiú gyermekkel. Egyedül nevelte őket. A nő nem volt se szép, se csinos. De nagyon kedves.

Összejött a nála fiatalabb osztályvezetővel, akinek nem volt gyereke, nem volt soha házas, és egy kifejezetten nagyon jó pasi volt. A közösségi oldal szerint már közös gyerekük is van.

2023. márc. 14. 22:56
 19/55 anonim ***** válasza:
97%
15. Ha együtt akarsz élni egy férfivel, akkor az költeni is fog, ez így működik. Egyedülálló férfiben vmi lúzert foghatsz ki, aki kb. örül hogy szóba álltál vele. Elvált férfiak nagy része nem akar egy fedél alatt élni egy nővel, főleg nem a nyakába venni egy ilyen terhet. Semmi nem reménytelen, de nagyon rossz pozícióban vagy. Nekem is van gyerekem, tudom hogy ez mivel jár, milyen logisztika, időbeosztás kell hozzá. Szex? Nagyjából reménytelen, mégis mikor? Én őszinte vagyok, ha elválnék csak egy szeretői vagy egy összejárós kapcsolatban lennék benne. 3 gyerek? Óvoda, általános iskola, szakkörök, hol az egyik beteg, hol a másik. A nyári szünetet meg kell valahogy oldani. Kamaszodnak, újabb problémák. Kizárt. 3 gyerek egy egységes családot, szerető családot kíván, ahol az igazi apa is ott áll.
2023. márc. 14. 22:57
 20/55 anonim ***** válasza:
84%
18. Az ilyen sztorikra én nem alapoznék.
2023. márc. 14. 22:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!