Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő társkeresési esélyeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő társkeresési esélyeit 90%-ban az határozza meg hogy milyen szép?

Figyelt kérdés

Egy jó példa az egyik ismerősöm 30 évesen már globál vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál, emellett aktívan sportol és európai versenyeken is szép eredményeket ér el, de nem kimondottan egy Victoria Secret angyal és annak ellenére hogy ilyen sikeres nem igazán népszerű férfiaknál.

Egy másik példa 35 feletti nő, egyedülálló anyuka emiatt nem is dolgozik, de tényleg gyönyörűen néz ki, ha a sarki boltba lemegy akkor is mintha egy modelfotózásra készülne és ő pedig simán válogathat a legsármosabb meg sikeresebb férfiak közül...

2023. márc. 12. 07:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:

60-as vagyok

Nem tudom hogy de leírtam. Nem kell feltétlenül hogy nő legyen.

2023. márc. 15. 22:24
 62/70 anonim ***** válasza:

Milyen szakemberre gondolsz, és miben tudna nekem segíteni?

Ha terápiára gondolsz, az megvolt, ennek az eredménye az, amit az elmúlt 5 évben elértem. Ha belegondolsz rengetegen, akik hasonló utat jártak be azt mondják, hogy "és akkor miután egyebekben sínre került az életem, egyszer csak jött az a valaki, akivel azóta is szépen élünk". Nekem 3 évig (ha nem számoljuk az első kettő évet, ami alatt még messze voltam a mai énemtől) nem jött. Akkor sem, ha csak vártam, és akkor sem, ha tudatosan próbálkoztam. Kipróbáltam én már egészen sok dolgot.

Ja és ezt most ne úgy értsétek, hogy tényleg szó szerint szóba sem áll velem nőnemű ember :) Kiválókat beszélgetnek, nevetgélnek velem, de egyszerűen látom és érzem, hogy semmit sem mozgatok meg bennük fizikailag.

2023. márc. 15. 22:42
 63/70 anonim ***** válasza:
Pszichológus sok ismerősömnek segített. Én is tervezek menni csak most nincs időm és inkább mennék személyesen mint online de mindenképpen akarom.
2023. márc. 15. 22:46
 64/70 anonim ***** válasza:
77%

Azért tök jó,hogy a kérdés nem ezen dolgokról szól. :)

Szegény kérdező nem igazán kiváncsi arra, hogy épp ki ajánl pszihológust kinek. Miért nem írtok egy másik kérdést, egészség kategóriába vagy társkeresési problémák kategóriába.

A kérdezőnek irreleváns információk.

Már így is túl lett spamolva a kérdés ego tuningos emberekkel,meg az evolúció megtárgyalásával.

2023. márc. 16. 08:25
 65/70 anonim ***** válasza:
14%
Kb minden kérdésnél ez van.Ez már megszokott. Egy beszélgetés így zajlik. Több kérdés felmerül.
2023. márc. 16. 09:53
 66/70 anonim ***** válasza:
54%
Csak ez irreleváns, már csak spam.
2023. márc. 16. 09:57
 67/70 anonim ***** válasza:
100%
Így működik egy beszélgetés a való életben is.
2023. márc. 16. 10:00
 68/70 anonim ***** válasza:
100%
Igen a külső qurva fontos. Aki mást mond az saját magát ezzel nyugtatja. Tévesen.
2023. márc. 16. 13:14
 69/70 anonim ***** válasza:
31%

68

Igen, a külső nagyon fontos, de nem csak az. Ha csak szép vagy de más semmi max a tested kell valakinek utána eldob.

2023. márc. 16. 13:27
 70/70 anonim ***** válasza:
100%
Így van utolsó, DEegy tarskereson az lesz az elso,ha nme vagy szimpi, tok mindegy milyen konyhatunder, vagy arany lelkű nő vagy.. Külső megfig, belső megtart.Az első 4 mp elődöntők tetszel vagy sem. A szebb barátnőm napi 100 levelet is kapott, és minden étterembe, meg utazasokra elhivtak a pasik .A másik barátnőnk meg mindig panaszkodott, hogy egy db csokoládét nem vitt soha egyetlen egy férfi sem, sőt elhivta egy Dohányboltba kávézni a pasi mert ott cska 100 Ft egy kávé. Nyilván nagyon sok sztori lenne még, hogy volt olyan pali aki az üzemanyagot is kifizetette, volt aki kölcsön kertelso randin és így tovább. Na a szép barinonk ilyennel nem találkozott.
2023. márc. 16. 15:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!