Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő társkeresési esélyeit 90%-ban az határozza meg hogy milyen szép?
Egy jó példa az egyik ismerősöm 30 évesen már globál vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál, emellett aktívan sportol és európai versenyeken is szép eredményeket ér el, de nem kimondottan egy Victoria Secret angyal és annak ellenére hogy ilyen sikeres nem igazán népszerű férfiaknál.
Egy másik példa 35 feletti nő, egyedülálló anyuka emiatt nem is dolgozik, de tényleg gyönyörűen néz ki, ha a sarki boltba lemegy akkor is mintha egy modelfotózásra készülne és ő pedig simán válogathat a legsármosabb meg sikeresebb férfiak közül...
60-as vagyok
Nem tudom hogy de leírtam. Nem kell feltétlenül hogy nő legyen.
Milyen szakemberre gondolsz, és miben tudna nekem segíteni?
Ha terápiára gondolsz, az megvolt, ennek az eredménye az, amit az elmúlt 5 évben elértem. Ha belegondolsz rengetegen, akik hasonló utat jártak be azt mondják, hogy "és akkor miután egyebekben sínre került az életem, egyszer csak jött az a valaki, akivel azóta is szépen élünk". Nekem 3 évig (ha nem számoljuk az első kettő évet, ami alatt még messze voltam a mai énemtől) nem jött. Akkor sem, ha csak vártam, és akkor sem, ha tudatosan próbálkoztam. Kipróbáltam én már egészen sok dolgot.
Ja és ezt most ne úgy értsétek, hogy tényleg szó szerint szóba sem áll velem nőnemű ember :) Kiválókat beszélgetnek, nevetgélnek velem, de egyszerűen látom és érzem, hogy semmit sem mozgatok meg bennük fizikailag.
Azért tök jó,hogy a kérdés nem ezen dolgokról szól. :)
Szegény kérdező nem igazán kiváncsi arra, hogy épp ki ajánl pszihológust kinek. Miért nem írtok egy másik kérdést, egészség kategóriába vagy társkeresési problémák kategóriába.
A kérdezőnek irreleváns információk.
Már így is túl lett spamolva a kérdés ego tuningos emberekkel,meg az evolúció megtárgyalásával.
68
Igen, a külső nagyon fontos, de nem csak az. Ha csak szép vagy de más semmi max a tested kell valakinek utána eldob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!