Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő társkeresési esélyeit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő társkeresési esélyeit 90%-ban az határozza meg hogy milyen szép?

Figyelt kérdés

Egy jó példa az egyik ismerősöm 30 évesen már globál vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál, emellett aktívan sportol és európai versenyeken is szép eredményeket ér el, de nem kimondottan egy Victoria Secret angyal és annak ellenére hogy ilyen sikeres nem igazán népszerű férfiaknál.

Egy másik példa 35 feletti nő, egyedülálló anyuka emiatt nem is dolgozik, de tényleg gyönyörűen néz ki, ha a sarki boltba lemegy akkor is mintha egy modelfotózásra készülne és ő pedig simán válogathat a legsármosabb meg sikeresebb férfiak közül...

2023. márc. 12. 07:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:

50

Nem a média kezel ugy, hanem az egész férfitarsadalom. De mint mondtam, megértem!

2023. márc. 15. 09:53
 52/70 anonim ***** válasza:
54%

51.

Én ezt egyáltan nem érzem így,pedig én is voltam ronda (fejben)

Amúgy ki a selejtes? Kinézetre? Vagy belső értékek? Mert akkor a "szép" emberek egy része is kiesik és hiába szépek ha nem tudnak fenntartani egy kapcsolatot. A médiának lehet mutatni hogy milyen boldog vagy de amúgy semmi.

Lehet klisés de a személyiség a legfontosabb, ha az szimpatikus a másiknak akkor működik a dolog ha nem akkor nem. Mióta nekem is több önbizalmam van és megmerem mutatni magam nekem is sok sikerén van.

2023. márc. 15. 10:08
 53/70 anonim ***** válasza:
71%

52

A személyiseg semmit sem számit, ha nem vagy mellé szép! Nekem már nincs önbizalmam...lehet, hogy soha nem is volt...A randipiacon, egy nő, teljesen értéktelen, ha nem vékony, nem szép

2023. márc. 15. 10:14
 54/70 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem tudom 49-es de pl szép párnak is lehet csúnya gyereke. A sztár világban gyakran mennek ilyen hírek,mint ahogy szép sztár nem szép párja, szóval nem ártana inkább felráznod magad,mert lehet hogy csak testséma tévedésed vagy zavarod van.

46-ostól idézek:

"Hogy Pernilla, a svéd könyvelő elhitte, hogy igen, az izraeli gyémántkereskedő konzorcium örökösének ő, és csakis ő kell :D"

valós történetet feldolgozó film vs hétköznapi valóság szimpla nő gondolata, akinek már ki van taposva más áldozatok által ez az út, de ha nem lenne akkor is sanszos, hogy így reagálna: ja majd pont ő kell, ne etessék már.

De igaz lenne ez olyan helyzetben is ha nagy ember, híres személy, vagy uralkodók gyereke akarná meghódítani ténylegesen teljes audenciával, hogy de ő kell,mire a hétköznapi nő el se hinné, maximum már x-edjére, mint a Légy a Valentinom című filmben az állatorvos úriember :D cukin már szemléltető eszközökkel állt a hölgy elé, hogy reméli, hogy így már érteni fogja, hogy mennyire szereti, mire nagy nehezen megtört a jég. De előtte meg a hölgy elmenekült mindig minden közeledésre, de a többiek is udvariasan lökdösték, besegítettek az állatorvos uriembernek.

Amúgy meg nem nagy dicsőség, sőt förtelmes, khm, hogy te olyan példával példálózól röhögő fejjel spékelve, ami más kára, mert sok pénzt vesztett ez a hölgy ráadásul egy szakítás után volt, mivel már tervezte az esküvőt a vőlegényével, utána jött ez a csaló ember. Szóval hagyjuk már.

Amúgy csöppet se zavarjon 46-os, hogy Pernilla Sjöholm már azóta boldog házasságban él és gyerekei is vannak és igenis legyen büszke magára, hogy sikerült neki talpra állnia egy ilyen helyzetből.

Az, hogy valaki áldozatául esik egy csalónak mert épp érzelmileg kiszolgáltatva volt, az nem egyenértékű azzal, hogy egy lúzer, hanem csak azt hogy szeretni akart, amit a másik nagyon csúnyán kihasznált.

Egyébként sajnos vannak ilyen emberek akik kihasználják a másikat, ez nem azt az embert minősítik, akiket kihasználták, hanem azokat akik ezt művelték az áldozataikkal, csak utána még nehezebb lesz ezeknek az embereknek elhinni hogy tényleg szeretik őket, és megbízni a másikban, rengeteg munkával kell megküzdenie ennek az embernek, azok akik ezt művelik azoknak fogalmuk sincs mennyi kárt okoznak ezeknek az áldozatoknak és mennyi életet tesznek majdnem tönkre, ez a baj, hogy emberek életével és érzéseivel játszanak ezek a csaló emberek,megnehezítve annak is a dolgát, aki tényleg szeretné.

Szóval ez amit írtál nem is példa, hanem förtelem.

2023. márc. 15. 10:15
 55/70 anonim ***** válasza:
91%

53

Nem a szépségeddel van a bajod hanem a hozzáállásoddal.

Mint mondtam én is önbizalom hiányos voltam és rondának éreztem magam. Sose voltam az a nagyon szép nő, sőt rengeteget piszkáltak és alaztak a suliban. Semmit nem változtattam magamon külsőleg csak lett önbizalmam és sokkal többen akarnak velem ismerkedni.

Az hogy ronda vagy csak egy kifogás, nekem is az volt.

2023. márc. 15. 10:17
 56/70 anonim ***** válasza:

* teljes asszisztenciàval

Elìrtam az audiencia màs.

2023. márc. 15. 21:36
 57/70 anonim ***** válasza:
54%

53-as kommentből nekem úgy tűnik, hogy az önbizalmad megnövekedése által szimplán csak észrevetted és hagytad azokat a férfiakat közeledni, akik addig ugyanúgy akartak veled ismerkedni, csak te nem "hagytad".

Szóval ja, a külsődön nem változtattál semmit, az eddig is vonzotta a férfiakat, ilyen egyszerű.

Csúnyácska nőként/férfiként ez megint semmit sem ér, mert ha a külső alapján nincs próbálkozó, akkor megizélheted a nyitottságodat. Nem lesz, akire nyitott légy, vagy ha férfiszemszögből nézzük akkor attól, hogy önbizalmad van még mindig ugyanúgy el fog utasítani mindenki :D

Nekem hasonló a történetem a tiédhez, csak nem happy end a vége. Tudatosan elindított személyiségfejlődésen mentem keresztül az utóbbi 5 évben. Meg is lett az eredménye: új szakma, új munka amiben sikeres vagyok, fejlődés hobbikban, új barátságokat kötöttem, amik azóta már egészen elmélyültek. Úgy néz ki az egyik közösség, amibe 5 évvel ezelőtt hobbi kapcsán bekerültem be fog választani a vezetőségébe is idén év végén. Persze biztos nem szeret mindenki, és nyilván vannak tökkelütött tulajdonságaim. Sok.

Fentiek tükrében, és az itteni "majd a kisugárzásod meghozza a sikert" általános vélekedésből is ez következne, már tuti van párkapcsolatom is, ugye? Nos nem, nincsen :D Ugyanúgy elutasítanak a nők.

Mi másra lehetne tehát gondolnom, minthogy ronda vagyok? :D

2023. márc. 15. 22:04
 58/70 anonim ***** válasza:
54%

Bocsánat hazudtam, nem ugyanúgy utasítanak el a nők, mint eddig, hanem sokkal gyakrabban :D Mert ebben az 5 évben sok félelmemet legyőztem ismerkedéssel kapcsolatban is, és - magamhoz képest - sokkal bátrabban és sűrűbben próbálok kapcsolatokat építeni.

Ahogy az itteni velem egyetértő nő is megmondta: ezt egy idő után elfogadja az ember, mert az elme igyekszik megőrizni saját épségét. Ha ez mindig minden percben frusztrálna, és hagynám, hogy elhatalmasodjon rajtam az elkeseredettség, akkor én meg ő meg a harmadik hasonszőrű lenne a következő baltás gyilkos.

Ahogy írtam, evolúció: nekem valószínűleg nem lesz saját családom, azaz utódaim sem, akik továbbvihetnék az - ezek szerint - gyenge genetikai állományomat. Természetes szelekció at its finest.

2023. márc. 15. 22:13
 59/70 anonim ***** válasza:

57

55-os voltam gondolom rám godnltál csak elirtad.

Nem ez nem így volt. Rengeteget aláztak az iskolában a külsőm miatt. De mivel szereztem önbizalmat így máshogy viselkedtek velem az emberek is és én is velük.

Ha van önbizamad szép és vonzó is vagy. Persze nem fogsz mindenkinek tetszeni de enélkül a 2 nélkül senki vagy.

2023. márc. 15. 22:13
 60/70 anonim ***** válasza:

58

Elmész egy nő szakembernez és segít. Nem egy egy embernek segítettek már.

2023. márc. 15. 22:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!