Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő társkeresési esélyeit 90%-ban az határozza meg hogy milyen szép?
Egy jó példa az egyik ismerősöm 30 évesen már globál vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál, emellett aktívan sportol és európai versenyeken is szép eredményeket ér el, de nem kimondottan egy Victoria Secret angyal és annak ellenére hogy ilyen sikeres nem igazán népszerű férfiaknál.
Egy másik példa 35 feletti nő, egyedülálló anyuka emiatt nem is dolgozik, de tényleg gyönyörűen néz ki, ha a sarki boltba lemegy akkor is mintha egy modelfotózásra készülne és ő pedig simán válogathat a legsármosabb meg sikeresebb férfiak közül...
"A másik éllovas meg a feminizmus, annak célja meg a nemek szembeállítása."
Amikor vonalzóval méred, hogy melyik nemnek mit kell csinálnia, pont te állítod szembe a nemeket.
15-ös, őszintén kérdezem, hogy te el tudod képzelni a vezetés fogalmát párkapcsolaton belül anélkül, hogy arra asszociálnál, hogy ez azt jelenti, hogy a vezető fél 100%-ban mindig mindenkor megmondja, hogy éppen a másikon milyen ruha legyen, kivel találkozzon, stb?
El tudod fogadni, hogy én sem erre gondolok, és hogy ez szerintem sem vezetés, hanem zsarnokság?
Miért ellenségként kezelsz engem, miért személyeskedésen keresztül próbálsz minden áron lenyomni? Tiszteletet és megbecsülést vársz el - hozzáteszem teljesen jogosan -, miközben "valami lúzer"-ként hivatkozol ha nem is az egész férfinemre, de nekem úgy tűnik az írásodból, hogy a többségükre. Gondolj bele, kívülről ez inkább csalogató, vagy inkább taszító viselkedés?
19. Baromira ráhibáztál, mert pontosan ilyen vagyok!!! 👍
Pontosan azért írok olyan kommenteket, mert a feleségemet egzisztenciális és érzelmi biztonságban tartom! Sőt, mellettem ki is teljesedhet. Mégsem mondja hogy derogál neki a házimunka, holott diplomás. Ugyanis nekem se derogál, baromi sokat teszek a már említett biztonságért.
Én már könyörgöm, szépen kérem a nőket hogy válasszanak már megfelelő férfit! Csak a környezetemben azt látom, hogy minimum a fele kapcsolat rossz! Miért? Mert rém balfsz, férfiatlan pöcsköszörű hapsikkal vannak a nők, már most sem jó nekik, de azért tolják a marketinget kifelé a csodás kapcsolatukról! Sose csinálj egy férfiből istent, csak akkor dicsérd ha tett is érte, és igen jogosan várd is el tőle hogy egy tartó oszlop legyen a kapcsolatban. Dolgozzon, tudatos legyen. A lusta, szexéhes, céltalan, anyuci kedvence, vagy a tükör előtt páváskodó buta önimádók nem férfiak. Tudjátok ezt belül ti is nők, de mégis benne maradtok egy hazugságokra, önámításra épülő kapcsolatban! Miért???
Lányok…
Nem tudom, hogy mi rosszat írtam a 8-as válaszomban de ahogy látom 2-en is belém álltatok… Most ti csak veszekedni kötekedni jártok ide? Ha megláttok egy férfi választ egyből lepontozzátok és beleköttök, jelenleg abba is mert az mertem írni, hogy ha nekem tetszik nem érdekel, hogy mi a foglalkozása. Még ebbe is lányok.. ha azt írtam volna, hogy biztosan nem állnék le egy kis bolti dolgozóval mert “alja munka” (nem az mielőtt ebbe is beleköttök) akkor bele sem merek gondolni, hogy mit kaptam volna.. Meg is értem, hogy ti miért vagytok egyedül és egész nap fenn gyakorin.. szánalmas már a viselkedésetek de tényleg.
"Az első történetben szereplő nő inkább azért nem népszerű, mert a tény, hogy ezt mind elérte azt jelenti, hogy inkább férfiakra jellemző tulajdonságokkal rendelkezik."
Ez hülyeség. Régmúlt korba rekedt gondolkodás, ne hari. Egy nőnek is lehet az IQ-ja zseni szinten, miért ne teljesedhetne ki, ha valamit elhivatottsággal csinál,de attól még női tulajdonságai vannak és női rezgése, az más kérdés ha olyan helyzetbe van, hogy védeni kell magát, akkor lehet pasi stílust vesz fel. Pl. autósportban is vannak nagyon sikeresek, és párkapcsolatban is nagyon boldogok, de attól még nagyon is nőiesek. Az hogy te ismersz egy embert, akinek nem úgy alakult a magánélete, az még nem tükrözi ezeknek az embereknek az egészét.
"ó ez semmi, ezt én is megcsinálom minden nap, amit te, ennél több kell".
Egy igazi nő aki szereti a párját nem mond ilyeneket neki, de fordítva se, hanem támogatják egymást pláne, ha valami újjal találkoznak és nem annyira vannak belerázódva.
12-es ez a személyes tapasztalat amit tapasztalsz otthon??!!, mert khm egy igazi kapcsolatban nem így működnek a dolgok, sem úgy hogy te dicséretet vársz azért amit elvégeztél. Egy igazi kapcsolat arról szól, hogy egyenlőek a felek, és a mérleg egyensúlyban van, minden téren mind gyengédség, elismerés, egymás támogatása, és stb. terén is, de nem arról szól egy kapcsolat, hogy a nő legyen készenlétben, mert akkor ezzel az erővel "hivatásos nénihez" is mehetnél aki nemcsak kielégít, de ha jó pénzt adsz neki, akkor pénzért eljátssza neked a feleséget, és lesi minden vágyad, dicsér, kapsz gyengédséget is, és stb.
"Egy férfi pedig ha párkapcsolatról van szó akkor nem ugyanolyan tulajdonságokat keres a másikban, mint amik neki vannak, hanem ezek kiegészítését. Verseng, túlél, előrehalad, számít és számol, folyton jár az agya azon, hogyan ne maradjon alul, de ne is tiporjon el másokat, kapcsolati hálót épít, stb. Otthon nem ezt akarja csinálni. Gyengédséget, békét, tiszteletet, megbecsülést szeretne azért, amit elvégzett, nem pedig bizonyítási kényszert."
Amelyik kapcsolatban bizonyítási kényszer van az nem is kapcsolat. Nem mellesleg szerintem meg fontos hogy hasonlóan gondolkodjanak, mert ha beválaszt egy teljesen más merre nézőt, de vannak kiegészítő elemei, akkor bizonyos dolgokban nem lesznek kompatibilisek, amik meg igen gazdagok lennének kreativitásban, és előbb utóbb elhidegülnek egymástól, persze van akik nem hidegülnek el. Olyan is előfordul.
Ez olyan kb. mint mikor régóta vágysz egy programra,és rájössz, hogy a rendszered nem minden programmal működik együtt a program csomagba, pedig a többi is nagyon jó lenne.
14-es igen furcsa elképzelésed van a kapcsolatokról. Persze van amikor ösztönösen keresi a nő a férfi vezetését, de azt úgy hívják, hogy tánc, vagy amikor akaratlanul olyan helyzetbe kerül, mikor szüksége van arra hogy a pasi megvédje, vagy amikor tanácstalan dolgokban, vagy gyengédségre vágyik, vagy támogatásra, de a hétköznapi dolgokban, ha azt is megmondod neki, hogy milyen kanállal egyen, vagy hogyan tartsa a krumpli pucolót, az minden csak kapcsolat nem. De ezek szerint te egy gépet akarsz amit vezethetsz nem egy hús vér nőt. :D
Bár már az android rendszernek is van véleménye, hogy ne arra menj mert dugó lesz, aztán azt mondod kuss, és aztán mikor igaza lesz, akkor meg azon sopánkodsz, hogy na, ha odafigyeltél volna rá, akkor most nem kerültél volna dugóba. :)
27. Ahonnan te nézed biztos így van. Ahonnan én látom, sokkal több az értelmes, ügyes, céltudatos, családot akaró férfi. Mi több, jelenleg akiket ismerek férfiakat, messze jobban néznek ki mint a nők. Fura mi?
Az van, hogy te a nőket magasztalod az egekig, és ezért csak a hulladék férfiakat akarod látni. Manapság egy férfinak jóval többet kell tennie azért hogy kapcsolata legyen mint egy nőnek. Pont ezért hajtósabbak a férfiak, a nőknek elég a babérjaikon ülni. Természetesen vannak komoly gondolkodású csinos nők is, de azért számszerűen jóval kevesebben. Én rengeteget járok-kelek Budapesten. Még csak az sem igaz hogy a férfiak vannak jobban elhízva, nézz szét, minden 3-4-ik férfi gyúr, kondizik. A nőkre ez baromira nem jellemző. Ma voltam hivatalos ügyeket intézni, és elszörnyűlködtem, hogy lehet ennyire elengedni magukat a nőknek. Most nem a nőket ekézem, de akkora combokkal, sonka vádlikkal, hassal élni 30-as embereknek... tragédia. Hirtelen az ugrott be, hogy ezek a testek ruha nélkül mennyire szürreálisak lehetnek az ágyban. Sokan a párjukkal voltak, fel is tűnt hogy a férfiak fele akkorák voltak termetre. Az ügyintéző nő nálam 20-30kg-mal tuti nehezebb volt, toka, csüngő felkarok. Én 86kg vagyok. Szóval azt állítani hogy a nők mennyivel jobbak, szebbek eléggé vicces. Te nem figyeled a nőket, én ezt megértem. Próbáld meg semleges pontból nézni az embereket, azt fogod észrevenni, hogy semmilyen kategóriában nem jobb az egyik nem a másiktól. Én is látom hogy nagyon sok hitvány, semmirekellő pasi tengeti az életét a társadalomban. Nem védem én őket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!