Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő társkeresési esélyeit 90%-ban az határozza meg hogy milyen szép?
Egy jó példa az egyik ismerősöm 30 évesen már globál vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál, emellett aktívan sportol és európai versenyeken is szép eredményeket ér el, de nem kimondottan egy Victoria Secret angyal és annak ellenére hogy ilyen sikeres nem igazán népszerű férfiaknál.
Egy másik példa 35 feletti nő, egyedülálló anyuka emiatt nem is dolgozik, de tényleg gyönyörűen néz ki, ha a sarki boltba lemegy akkor is mintha egy modelfotózásra készülne és ő pedig simán válogathat a legsármosabb meg sikeresebb férfiak közül...
Nem olvastam végig.
Volt egy kísérlet, a férfiaknak megmutatták egy szép és egy csúnyácska nő fényképét, azt mondva, hogy vele fognak beszélni telefonon. Amikor a "szép" nőt hívták, akkor udvariasak, kedvesek voltak és igyekeztek a telefonhívást elnyújtani, kérdéseket tettek fel, stb., amikor a "csúnyát", akkor egyáltalán nem voltak udvariasak és kedvesek és a lehető leghamarabb igyekeztek letenni a telefont.
Ki az isten képzel el neki nem tetsző idegeneket szex közben? 😂 Ez már kóros.
Nem tudom, én szeretek gondolkodni, filozofálgatni, de hogy egy másik ember miért úgy néz ki, ahogy... elég üres embernek kéne lennem, hogy szórakoztassa az agyam.
De jó tudni, hogy lehetsz csúnya is, valami kis perverz akkor is elképzel baszás közben - esküszöm, a férfiaknak állatkertben a helyük...
42-es nem tudom, de nagyon morbid és hajmeresztő amiket írt.
Én is kamilláztam ezen. Én speciel ügyeket intézek ügyintézés közben az egyetlen amire felfigyelek és örülök neki, ha az ügyintéző kedves és segítőkész, az ilyen gondolatok akkor ott meg sem fordulnak a fejemben, csak ilyen kérdéseknél utólag, hogy én ha gondolnék valamire akkor az,hogy szegény vajon mennyit küzdhet a fogyni akarásért ha betegségből adódó.
Minden embernek fontos a kinézet, és nem a mutogatásért, hanem mert a szép (= egészséges bőr, szimmetrikus arc, egészséges alkat, stb) partnerrel lehet nagyobb eséllyel életképesebb utódot nemzeni.
Értem én, hogy betegségből adódóan kövér, de akkor ez a természetes szelekció része, hogy ő pár nélkül marad majd, azaz a különböző anyagcserezavarait nem adja tovább, nem hígítja az emberiség genetikai állományát. Ettől ő még lehet zseniális tudós vagy a legszorgalmasabb ügyintéző a világon, de a biológia ezt pont leszarja :D
43-as, ismételd meg ezt a kísérletet úgy, hogy ugyanezeknek a nőknek név és arc nélkül, egy lezárt borítékban kell beküldeniük ugyanazokról a férfiakról a pontjaikat. Az összes mostani és jövőbeni ingó - és ingatlanvagyonomban le merném fogadni, hogy az objektíven legjobban kinéző férfiak kapnák a legtöbb pontot.
Nem egy, nem két online társkereső közöl kimutatásokat arról, hogy a nők a férfiak 60-80%-át átlag alatti kinézetűnek tartják, míg a férfiak a nőket az ilyenkor szokásos haranggörbe szerint osztályozzák. Ráadásul a nők ha saját magukat kell értékelni, akkor ugyanilyen arányban átlag feletti kinézetűnek tartják magukat, míg a férfiak ismét hozzák a Gauss-görbét. És nem csak ezek, hanem más, akár felsőfokú intézmények társadalomtudósai által vezetett kutatások is hasonló eredményre jutnak.
Úgyhogy nekem ne magyarázza egyetlen nő sem, hogy "nincs olyan, hogy objektív szépség, mindenkinek más tetszik".
Álomvilágban él a nők nagy része, ezért történhetett meg a Tinder swindler című filmben szereplő történet. Hogy Pernilla, a svéd könyvelő elhitte, hogy igen, az izraeli gyémántkereskedő konzorcium örökösének ő, és csakis ő kell :D Ezért időt-pénzt nem sajnált rá, mert annyira tetszett neki.
Miközben ha Emily Ratajkowsky elkezdene ráírni Tinderen magyar férfiakra, 10ből kb sneki sem venné komolyan. Persze egy numerát mindegyik megpróbálna összehozni, de eszébe sem jutna, hogy őt, pont őt Átlag Árpádot nézte ki magának egy olyan nő tartós kapcsolatra, aki kb bárkit megkaphatna széles e világon.
46-os nem a pasi jelenlétében pontoztak. Amúgy a válaszoddal te is álomvilágban élsz, mert molett hölgyeknek is van párjuk és gyerekük és anyagcserezavarral is élnek párkapcsolatban és gyerekük is van, az anyagcserezavar amúgy sem mindig örökletes, van, hogy gyulladásból adódó is lehet, és gyógyulhat is, és van akinek gyulladásból adódó és károsodás miatt van anyagcserezavara ergo nem örökíti tovább illetve szerzett is lehet.
Az egyik válaszoló szépen hozta az átlagot azzal a példával, hogyha két nő akik ugyanolyan kedvesek és értékesek, de az egyiknek jó teste van a másik molett, akkor nyilván a jó testűt választja. Azért azt megnézném, hogy ha a molett lefogy és nőies izmos alkata lenne hogyan reagálna rá ez az úriember. Oké amit írt rendben van, hogy azt választja akihez vonzódik ezzel semmi baj, de minek írt ilyen példát, miért kell önigazolnia magát. Az amit írt, az csak testi vonzódás, lefelejtette az érzelmit ebben a válaszában, hogy érzelmi és testi vonzódás is van egyszerre. Persze írhatja, hogy ez egyértelmű, de akkor azt is oda kellett volna írnia, mert így csak a szexuális vágy alapján való választás amit megfogalmazott ebben a mondatában.
Az a film amit írtál az meg csak egy film egy női szereplővel, nem tudom, hogy igaz történet-e, de a nők nem ilyen naivak pláne manapság már azt még úgyse, elég bőven egy nagy csalódás, amivel valószínűleg majd az igazi pár többlet munkával dolgozik meg azért, hogy egy pár lehessenek.
Te élsz álomvilágba, a nők nagy többsége nem ilyen naiv.
Arról nem is beszélve, hogy közösségi oldalas példád meg hagyjuk már és ne firtassuk.
Az online világ lehet szexközpontú több embernek, de nem mindenkinek. Azért megnéznem a valóságban is azzal a dumával amit annotalkon lejtettek a szexfüggő pasik, hogy milyen sikereket érnének el nőknél. Pláne aki erőszakolással átkozódik. Gondolom ilyen dumával hogy b@szunk többen jól elhajtanák, vagy valaki készenlétben tartaná a tanult küzdősport tudományát, ha védekezni kell akkor le tudja szerelni a szexmániás egyéneket.
46-os
Beteg, kövér, ronda emebereknek is van párkapcsolatuk.
46
Teljesen egyetértek vele nőként. A ronda nők, maximum pótlékok, míg nem alakitja az eletét az igazi családjával., egy szép nővel. 33 éves vsgyok, és mivel nem vagyok, soha nem voltam szép, teljesen letettem arrol, hogy családom legyen. Ugyanis, csóró, nem normális, munkakerulo alkesz pasival nem tudnám elkepzelni a csaladi életet. Arrol nem beszélve, ha lányom lesz, ő is hízékony lesz, és éhezni fog egész életében...
48
Való igaz, mind tökéletesen sdlejtes férfival együtt
49
Egyáltan nem selejtes férfiak. Nem az médiához kell mérni a szépséget vagy a normát.
Persze ha úgy gondolkozik valaki hogy én ronda vagyok és selejtes akkor úgy is fogják kezelni. Amíg nem volt önbizalmam engem is úgy kezeltek és magamat is úgy láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!