Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő társkeresési esélyeit 90%-ban az határozza meg hogy milyen szép?
Egy jó példa az egyik ismerősöm 30 évesen már globál vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál, emellett aktívan sportol és európai versenyeken is szép eredményeket ér el, de nem kimondottan egy Victoria Secret angyal és annak ellenére hogy ilyen sikeres nem igazán népszerű férfiaknál.
Egy másik példa 35 feletti nő, egyedülálló anyuka emiatt nem is dolgozik, de tényleg gyönyörűen néz ki, ha a sarki boltba lemegy akkor is mintha egy modelfotózásra készülne és ő pedig simán válogathat a legsármosabb meg sikeresebb férfiak közül...
Szerintem a kettő egyáltalán nem megfelelő példa. Az első ismerősödnek nagyon fontos a munka, céltudatos, tudja mit akar, és gondolom nagyon intelligens is,magyarán teljesen természetes, és szerintem jó dolog is, hogy nem népszerű, mert teljesen más szinten éli az életét, mint az átlag férfiak. Magyarán több téren különbségek vannak. És sanszos, hogy abban a rétegben igenis népszerű lenne a férfiak között, akik ugyanúgy gondolkodnak ahogy ő, ha olyan élethelyzetbe lenne, hogy igazán akar párt keresni. De az is valószínű lehet, hogy megtanult szürke kisegér lenni, hogy ne olyanok találják meg akiket ő nem akar.
Az egyedülálló anyuka aki a sarki boltba is top modell szépségű, nyilván ő is elégedett és boldog az életével és másképp éli az életét, nem úgy ahogy az első. De azt elfelejted hogy simán sanszos, hogy olyanok is észrevennék és bepróbálkoznának, akik neki nagyon nem oké lenne.
Ha csak a szépség határozná meg a társkeresést tartalom nélkül, akkor a világ teli lenne gyönyörű kinézetű emberekkel. :D
"Ismerek csúnya/kövér lányokat, akik már házasok gyerekkel, mert beérték egy velük egyszintű pasival."
1. A beérés lenne az ideális? Vonzalom minek, tök jó anélkül is pl. szexelni vagy ha szexmentes a kapcsolat, az sem baj? Ne már...
2. Én csúnya (vékony) nő vagyok. Teljesen jól ellennék egy magamfajta nyúlánk alkatú, arcra is hasonló férfival, az én szintemmel. "Csak" működjön a kémia, érezzek valamit, amikor hozzám ér, megcsókol stb., ne pedig a nagy büdös semmit vagy még rosszabbat, és persze ez legyen kölcsönös.
De most őszintén hölgyek… miért kell a munkát és a karriert mindig egybe kapcsolni a társkereséssel és az egyéb ilyen kapcsolati dolgokkal..
Ha nekem vonzó egy nő nem érdekel, hogy a sarki abc-ben dolgozik vagy osztályvezető.
Sokat számít a kisugárzás is.. Ez a nagymenő dolgos nőci meg valószínűleg olyan, hogy “rám se nézz, ki lennél te, mit képzelsz” ezt sugallhatja.
Én inkább 95%-ot mondanék csúnya nőként.
Elképsztő, hogy a férfiak akármilyen hárpiákat is képesek elviselni, csak gyönyörű legyen. Csúnya nőként hiába érezték maguk jól velem egy ideig, a családjuk, barátaik elöl rejtegettek. A leghisztisebb barátnőimnek is akadt tartós párkapcsolata, de a tök normális, viszont kövér barátnőmnél kb. a kutya nem próbálkozik.
"Ha nekem vonzó egy nő nem érdekel, hogy a sarki abc-ben dolgozik vagy osztályvezető."
Pedig valamennyire nem lenne rossz, ha érdekelne, "úr".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!