Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon magas de nagyon szép nőnek (pl. Jakabos Zsuzsanna) okozhat társkeresési problémákat a magassága?
Nem, a férfiakat alapvetően nem érdekli a nők magassága negatívan. Zsuzsánál is rengeteg férfi próbálkozik. Maximum ő az, aki magasságra is válogatós és mondjuk 190-nél alacsonyabb férfival nem jönne össze. (Ő 185, most megnéztem.)
Maximum saját magának okozhat gondot azzal, hogy még saját magánál is magasabb, gazdagabb, híresebb, menőbb, jóképű, izmos csávót szeretne és hát olyanból nem sok van és nyilván aki meg olyan az sem jellemzően örök hűséget esküvő típus. Én is bepróbálkoznék Zsuzsánál és még 100-ból másik 80 férfi is, más kérdés, hogy szinte mindünket elutasítana, mert valamiben kiesnénk nála a rostán.
4. vagyok
Nyilván nem csak pár centivel alacsonyabbakra értettem!
"Egy nőnek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy csak saját magánál magasabb férfival ismerkedhet."
Tanuld meg nem kiforgatni amit mások mondanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!