Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő társkeresési esélyeit 90%-ban az határozza meg hogy milyen szép?
Egy jó példa az egyik ismerősöm 30 évesen már globál vezetői pozícióban dolgozik egy nagy multinál, emellett aktívan sportol és európai versenyeken is szép eredményeket ér el, de nem kimondottan egy Victoria Secret angyal és annak ellenére hogy ilyen sikeres nem igazán népszerű férfiaknál.
Egy másik példa 35 feletti nő, egyedülálló anyuka emiatt nem is dolgozik, de tényleg gyönyörűen néz ki, ha a sarki boltba lemegy akkor is mintha egy modelfotózásra készülne és ő pedig simán válogathat a legsármosabb meg sikeresebb férfiak közül...
Fejezzétek már be bakki..
Miért kell itt állandóan a nemek között harcnak lennie minden kérdés alatt ebben a kategóriában???
Itt akkora a pofátok meg olyan tanácsok meg bölcsességek vannak, hogy a pofám leszakad néha tőletek. Személyesen meg rá se mertek nézni az emberekre, de itt ti vagytok a nagylányok meg a nagylegények…
Undorító egy népség már ami itt van ezen az oldalon.
33. Nyugi, én csak visszadobom a labdát. Számomra is rém unalmas ez a férfiak a szemetek, nők a szuperek gyk-s mentalitás.
31-32. A szexuális vonzalom bizony a külsőségektől kezdődik. Én mint magánember nagyra értékelem mindenki munkáját, becsülöm, tisztelem őket. Viszont mint párkapcsolatra, szexuális vonzerőre számomra nullák a felsorolt nők.
Na de hát a gyk-n alap a kettős mérce. Felpontozás jár ha a férfiakat szőrös hátú, pörköltszaftos trikós, böfögős trógereknek beállítani.
Már megbocsájts, de ha megfognád a testem, az olyan lenne mintha egy fatörzset fognál meg. Kemény, szálkás. Nálunk az egész család ilyen volt, nekem ez a normális. Miért akarod rámnyomni azt, hogy vonzódjak egy kövér nőhöz? Nem, nem. Engem a kövérség taszít, és ez nem felszínesség hanem pont igényesség. Mondok mást is! Nekem a szép test mellé ugyanolyan fontos a szellemi, vagyis a magas szellemi szint is. Meg az emberi.
Sokaknál az a sértő amit más szeret, és bennük meg nincs meg. Még annyi, hogy én nem a kutya vagyok aki a Holdat ugatja. Az elvárásaim egy milliméterrel sem voltak magasabbak, mint amit én nyújtani tudok.
Ha van két nő, az egyik kövér, a másik nem. Mindketten szuperek mint ember. Csak egy okot mondj hogy miért válasszam azt aki nem vonz külsőre. Nem, ha egy csinos nő emberileg nem okés, azt sem választottam soha.
"Ilyen egy totál sekélyes, értéktelen lelkű nulla ember. A másik ember is csak logó bőr, meg háj, meg toka hisz egy ember az nem az intellektusa, az erkölcsei, a tettei, stb. hanem a teste, főleg ha nőnek született, és kész is. Szerencsére a selejt férfiaknak csak a hasonlóan üres selejt nőknél van esélyük."
Ez a te kényszerképzeted, nem nekem, hanem neked van bajod önmagaddal. Valószínűleg magaddal van a bajod, majd ezt ráhúzod a külvilágra. Milyen jó hogy a lelki problémáidra keresel olyan férfiakat, akire száz újjal tudsz mutogatni. Az én életem jó, a párom tökéletes, meg van mindenünk, még több is. Picit genyó leszek most: a feleségem szép vékony, csinos, 2 diplomája van, régió vezető. Most figyelj! Sosem léptem félre, szeretjük egymást, van gyerekünk, házunk, tökéletesen működünk mint pár.
Bocsi, ezt azért nem akartam kihagyni a végére. ;)
Én tényleg nem értem az embereket hogy ilyen kérdésnél miért kezdenek el versengeni miközben màr maga a kérdés is problémàs, mert két olyan példàt is mond a kérdezö, ami teljesen egymàs ellentétei, teljesen màs élethelyzet, és teljesen màs élethàttértörténet.
34-es gondolom te vagy 30-as is. Én tényleg nem értem miért kell a molett hölgyeket, férfiakat sàrozni. Ök is emberek és nem kérik hogy olyan vonzódjon hozzàjuk akinek màs a vonzó.
De könyörgöm senki nem kéri hogy olyant vàlassz akihez nem vonzódsz az itt vàlaszoló nök jelzéseit nem értették a férfiak nagy többsége. Volt egy cuki is de ö se értette hogy mi volt a probléma a vàlaszàval. Amugy nem lett volna probléma a vàlasza ha a mondatrészéböl kihagy kb. 2 szót mert azzal teljesen màs értelmüvé tette azt a mondatàt. Egyébként meg aki molett van hogy nem tehet róla. Képzeld én is aznap voltam ügyintézni mint te és az ügyintézö hölgy molettebb volt de igényes és kedves mondom ezt nöként mert én meg ezt nem hagyhattam ki, de ha pasi ült volna az ügyintézö székbe szintén ezt gondoltam volna. Én azt gondoltam hogy van valami betegsége vagy nehéz idöszakon volt túl és kevesebbet mozgott vagy rengeteg munka mellett màr nincs energiàja sportolni, de tervezi es majd megvalósìtja és ezek miatt szegény nem tud lefogyni. Simàn egy-egy embernek anyagcsere zavara is lehet. Én elsö körben ilyeneket gondolok. De én emberként tekintek ràjuk nem potenciàlis partnerként ti meg àllandóan ezt csinàljàtok hogy ez hogy néz ki, de lusta fogyni és stb. Vagy hàj és zsìr és bör. Még a perfect hàzas pasik is ezt csinàljàk. Én a feleség helyébe megkérdezném hogy dràgàm miért foglalkozol ilyen kérdéssel hogy neked milyen célcsoport nem jön be, ha amùgy meg vàlasztottàl engem? Nem vagyok tökéletes neked ezek szerint ha szubjektivan ezen kakaskodsz hogy neked a molett hölgyek nem jönnek be. Az aki fülig szerelmes objektiv kivülàlló vàlaszt ad. Amugy a vàlaszod inkàbb olyan hatàsù én ùgy érzem hogy dicsekedsz a szerzett trófeàddal. Ne haragudj, de tényleg ilyen érzete van még oda is ìrod a végére hogy ezt a gólt nem hagyhattad ki. Vetekedsz és versengesz hogy neked mi az ami nem. De könyörgök miért? Neked van egy tökéletes hàzassàgod akkor minek miért nem azzal foglalkozol? Olyan kisfiuknak érzem ilyenkor a pasikat és igen nöknél is kislànynak is szoktam érezni egy-egy felnött ember vàlaszàt amblock.
Én sportoltam vilag életemben több sportot is,es tervezem is hogy fogom folytatni hobbibol csak mindig vannak szunetes idoszakaim. Közte harcmuveszettel is foglalkoztam, ahol versenyszeruen is uztem, edzotaborokkal tarkìtva, ha valaki en tudom milyen a 2 km futàs edzés elött és ugyanugy vissza 2 km futas a kisebbeket toltàk a nagyok hàtulról köztük engem is mert én is kinéztem magamnak egy felnöttet lelkesen hogy lesz hàtsó toló eröm ìgy. Ök meg cukin sportszerüen segìtettek, hogy mindenki birja mindig a futàst. Kis cingàr voltam, büntelenül, annyit ehettem amennyit csak akartam gyerekkent egy egy nehéz edzés utàn, mégsem làtszott meg rajtam, de tudom milyen helyzet az mikor nem tehet az ember arról, hogy felszed magàra egy kevés sùllyfelesleget. Pl. Betegseg, keves ido, nehéz élethelyzet miatti keves mozgàs pl. Mindenki elfelejti ilyenkor a "Maradj otthon" projektet mikor jàrvàny volt.
De tesz az ember ellene. De en ha valaki ezzel a dumaval jonne oda hozzam mint ahogy te, tudod mit gondolnék? Azt hogy legyen szives tàvozni k nem érdekelne milyen tökéletes és Earl kutya fejjel adnàm tudtàra hogy hagyjon békén.
Ritka az olyan kérdés sajnos, ahol tisztelettel beszélnek egymàssal mindig ezen rugózok, hogy anonim térben az ember ezt miért csinàlja hogy teljesen kikel magàból? Miért nincs meg az az iratlan ösztönös etikett az emberben? Ja mert szerinted anonim vagy. Én szégyenleném magam ha ilyesmire vetemednék elsüllyednék hónapokra szégyenemben hasonlóan Atlantiszhoz. Hülye példa volt tudom,de tényleg necc, amit csinàltok. Óvodàs kisgyerekek szoktak igy civakodni. Szerintem nagyon ciki a viselkedésetek meg ahogy ismeretlen emberekröl ùgy irtok mintha egy "nagydarab kanapé" lenne. Miért tàrgyiasìtjàtok az embert zsìrra, börre, hàjra? Hidd el 34-es az àltalad ìrt emberek nem is akarnànak töled semmit. Ha versenyezni akarsz akkor miért nem sportban teszed becsületes sportszerü viselkedéssel.
Làttam olyan futót aki nyerésre àllt de visszafordult segìteni annak aki elesett. Ti meg! Tényleg én szégyellem màr magam helyettetek hogy ìgy viselkedtek itt. Nem csoda hogy a wikipédia azt ìrja a gyk-ról amit ìr. Ez a megalkotóinak is nehéz lehet ezt làtni miközben ök igen sullyos program kód kötegsorokkal küzdöttek meg hogy az emberek segitsék egymàst. De az ember tovabbra is csak ugyanazt csinalja szörnyé teszi azt a fàradtsàgos munkàt, amit anno nem ezért hoztak létre. Meg nagyon "proli" és "sznob" vàlaszok vannak és erre büszkék az emberek. Ha valamiért ezért nem érdemes nagy dolgokat alkotni mert ti meg szétbarmoljàtok.
De olyat is làttam sportba, aki körbeugràlta aggódva akivel összefutottak miközben az orvos stàb àpolta. Nektek meg miért kell kényszeresen ilyen kérdéseknél kötelezönek venni hogy ràd akarjàk tukmàlni ezeket az embereket. Mindenki szabadon olyan pàrt vàlaszt, akivel meg van minden kémia és fülig szerelmes én tényleg nagyon kamillàzok rajtatok amit anonim térben müveltek szégyen.
35. Akkor leírom mégegyszer: nekem semmi bajom sincs a kövér emberekkel, de szexuálisan nem vonzanak. Ebbe felesleges bele látni más dolgokat. A gyk színvonala kritikán aluli szinte az összes kategóriában. Először is el kellene törölni ezt a százalékos dolgot, mert emiatt részrehajló, felesleges indulatokat szít, meg innen nézve kirekesztő, megbélyegző. Másodsorban jól példázza az emberek mérhetetlen egóját és félelmeit.
Sokkal békésebb világ lenne internet nélkül, az emberek a saját problémájuktól úgy akarnak szabadulni, hogy másokat támadnak. A vicc az, hogy gyakorlatilag önmagukat hibernálják bele a foshba. Az meg hogy ki minek tartja önmagát, az ég világon senkit sem érdekel, és semmire nincs hatással. A gyk egy aréna, ahová azért járnak az emberek hogy kiéljék magukat.Itt olyanok lehetnek amilyenek a valóságban nem, itt olyanokat mondhatnak amiket egyébként sosem mondanának. Innen nézve komolytalan játszótér az egész, én egy percig sem veszem ko olyan. Eleve a kérdések 95%-a pont azért elgondolkodtató, hogy elvileg egy felnőtt ember hogy kérdezhet ilyeneket. Az ezekre adott válaszok meg pont emiatt nevetségesek. Ez a két tény már meg is alapozta a nívót, a trollkodások, az egymás vagy a nemek harca, az incelezés, a feminista összeborulások, stb. már csak a slusszpoén! 🙂
Ha komoly fórumra vágyok, akkor arra is meg van az alternatívám. Ez a brazil szappanopera meg arra a 10 perc szórakozásra jó.
Innen kérni tanácsot??? 😂 Vagy szét oltják egymást az emberek, vagy szó szerint 1+1=2 szintű bugyuta válaszok születnek. Ha írsz egy komoly választ, akkor meg beléd állnak, lepontoznak. Van értelme akkor? Felhössz, bele állsz valakibe, leengeded rajta a gőzt és mész a dolgodra. Tartalmat felesleges beletenni köszönhetően a pontozósdinak.
36-os nem láttam bele semmit, te írtad a testi adottságaidat pl. "szálkás" "fatörzs", és te írtál bunkón a molett emberekről, és te tulajdonítasz nekik párkeresési listán tiltó listás sort. Én írtam egy példát nemtől függetlenül kívülről szemlélve a dolgokat nőre is és férfira is, mint ember, aki emberként tekint rájuk, de még mindig magyarázod, hogy semmi bajod nincs velük, miközben már első válaszodban szétaláztad őket.
Amúgy kíváncsi voltam heteroként beleállnak-e abba amit írtam, és elkezdik a tipikusat, amit ilyenkor kiszámíthatóan szoktak, és észre veszik-e vajon hogy én csak arra reflektáltam, amit írtál, hogy akinél ügyintéztél, hogy nézett már ki nőként. Az azért reményt keltő a gyk fórumnak, hogy nem ugrott egy troll se erre. :)
"Miért akarod rámnyomni azt, hogy vonzódjak egy kövér nőhöz? Nem, nem. Engem a kövérség taszít, és ez nem felszínesség hanem pont igényesség. Mondok mást is!"
Pörögsz, pörögsz, pörögsz, de mire? Senki nem mondott ilyet neked, hogy de márpedig vonzódnod kell.
Ez a 34-es válaszod, és mivel idéztél az egyik válaszadótól feltételeztem, hogy a 30-as válasz is a tiéd. Idézem:
"A nőkre ez baromira nem jellemző. Ma voltam hivatalos ügyeket intézni, és elszörnyűlködtem, hogy lehet ennyire elengedni magukat a nőknek. Most nem a nőket ekézem, de akkora combokkal, sonka vádlikkal, hassal élni 30-as embereknek... tragédia. Hirtelen az ugrott be, hogy ezek a testek ruha nélkül mennyire szürreálisak lehetnek az ágyban. Sokan a párjukkal voltak, fel is tűnt hogy a férfiak fele akkorák voltak termetre. Az ügyintéző nő nálam 20-30kg-mal tuti nehezebb volt, toka, csüngő felkarok.
Mi az, hogy: akkora combok, sonka vádlik, akkora has, csungo felkarok.
Oké neked feleséged van, és te ügyintézés közben ezt bámultad a másikon :O o woow,miközben az a másik lehet már x-edik diétán van túl,és x-edik módszert tárgyalta meg a dietetikussal mert mondjuk pajzsmirigy betegsége van?
Nekem volt ilyen ismerősöm ahol gyakorlaton voltam, szegény ott mesélte nekem hogy már nem tudja hanyadik módszert próbálja, de egyikkel sem tud fogyni, nem csak a hízás a problémájuk, hanem a betegség miatt gyorsabban is fáradnak és pulzus problémájuk is szokott lenni.
Te meg a nyamvatt pasi gondolkodásoddal, miközben otthon vár a tökéletes párod, leekézed gondolatba azt a másikat, hogy ne akarják már rád tolni ezeket az embereket, mert nem kell, akinek eszébe nem jutna hogy veled flörtöljön, hanem segítene neked az ügyintézésbe. Te a segítséget ilyen gondolatokkal hálálod meg? Elképzeltem ha ezek az emberek tudnának gonolatolvasni mennyire nehéz lenne nekik a munka, úgy segíteni miközben az a másik mélyen sértőn bunkó gondolatokkal véleményezi, hogy mekkora igénytelen ez az ügyintéző, miközben ő meg kedves és aranyos.
Ezen pörögsz senki nem mondta, hogy te ezekhez az emberekhez vonzódj, csak volt egy válaszoló aki jelezte hogy a stílusod btk.-s már. Magyarán emberi jogokat sértő, és sanszos hogy az egyetemes emberi jogokat se tudod azt a 30-at. Belinkelem ide szívesen:
Ha te vagy 30-as de a 34-es válaszod alapján nagyon de nagyon úgy tűnik, hogy te vagy. Te egy frusztrált tökéletes kinézetű pasi vagy, akinek tökéletes párja van, elvileg minden happy és aki ennek ellenére csak azért jár a gyk.-ra hogy röhögjön más embereken, ahelyett, hogy azt az idődet a párodra is fordíthatnád.
Az igen!
A másikon is kamillázok amit írtál.
A gyk szerinted brazil szappanopera, de ez az emberek véleménye, kérdezd már meg a 2006-ban keserves munkával dolgozó programozót, és azokat akik kitalálták ezt a fórumot, hogy ők ilyen céllal alkották-e meg?
Te teszed brazil szappanoperává meg a másik és a harmadik, amugy eredetileg komoly fórumon lennél, mert ez lenne az eredeti rendeltetése több topic-kal. Csak az emberek nem értik.
De ezt mondom, hogy anoniman simán te is beállsz a sorba azon tömeg közé akik emberi jogokat sértő módon szétbarmolják az oldalt és sértegetsz te is rendesen embercsoportokat, akik egy része betegség miatt élnek olyan testalkattal. Egy még nem szétbarmolt komoly fórumon meg csak addig lennél komoly ezek alapján amíg nem barmolnák szét, na persze csak akkor ha anonim. Ez az ismérve az itteni frusztrált embereknek akik csak azért jönnek erre az oldalra, hogy lehessen kin röhögni. Te is ilyen vagy, te írtad, és ezek után a többi ellentétes mondataid amik az ellenkezői azok már csak mézes mázas mellébeszélésnek tűnnek egy ilyen szövegkörnyezetbe.
"Innen kérni tanácsot??? 😂 Vagy szét oltják egymást az emberek, vagy szó szerint 1+1=2 szintű bugyuta válaszok születnek."
Nem mintha te nem ezt csináltad volna a háj, toka, zsír válaszoddal és a versengő trófea dicsekvéseddel, meg a testi adottságaid fényezésével. Mondom ha neked olyan jó feleséged van, akkor miért kell a tiltólistásakat felsorolnod, hogy téged ők nem vonzanak szexuálisan, szerinted ez kit érdekel?!, nem szubjektív véleményt kéne írni, hanem objektívat. Mert nem ez a kérdés lényeg. A kérdés lényege az lett volna, hogy emberileg miért nem talál párt az első miközben ő is sportol sikeres és nagyszerű ember és azért nem csúnya de nem Victoria Secret top model, míg a második a szépsége miatt még a sarki boltba is sorba állnának mögötte. Te nem értetted a kérdést. És utána már tartottunk a szerencsétlen ügyintézőknél akik valószínűleg kevés pénzért robotolnak, meg a molett hölgyeknél, de nem ez volt a kérdés, hanem az hogy két sikeres ember között az egyik aki nagyon sikeres és nem csúnya az miért nem talál magának párt. Ergo a kérdéstől messze távol áll a válaszod teli önfényezéssel és versengéssel.
Amúgy írtam a hasonlítgatás semmilyen téren nem opció,mert pl. az elsőnek valószínűleg nem volt ideje a munka mellett. De ha imádja a munkáját, akkor meg botorság lenne neki váltania, ha ebben jó amit csinál. Magyarán neki ez előnye is lehet,mert csak azok fognak érdeklődni iránta akik hasonlóan gondolkodnak és megoldják a vele való találkozást és nem kéne udvariasan mindig kikosaraznia az éppen aktuális olyan férfit aki iránt nincs semmilyen fajta vonzódása.
Pl. én speciel kíváncsi is voltam beleállnak-e az én 35-ös válaszomba, ahol írtam reflektálva a te példádra, hogy én is láttam tegnap molett hölgyet, de nem azt néztem, hogy hol és mit kéne fogynia, hanem hálás voltam hogy kedves és udvarias volt. Veled ellentétben, mivel te bunkón hájnak és bőrnek tituláltál egy embert akit nem is ismersz. Ezek után egy szavadat sem hiszem arról, hogy semmi bajod a kövér emberekkel. Lenézed őket.
Harmadrészt meg nem aréna a gyk. ti tettétek azzá, te is, mert leírtad, hogy miért jársz a gyk-ra hogy röhögj embereken.
A gyk is lehetne komoly, ha az emberek komolyan vennék, és értenék miért jött létre.
Egyébként én kérdtem innen szakmai tanácsokat, meglepően hasznos és jó tanácsokat adtak nekem.
* gondolatolvasni
* Mert nem ez a kérdés lényege.
39-es ki kérte?
Érdekes jelzőkkel ellátni az embereket ahhoz van idegrendszered.
:)
El ne olvasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!