Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 500e már elég lenne egy fiatal gyári munkás csajhoz?
Ennek ehez semmi köze! Gyárban dolgozok és többet keresek mint 500 nettó, mérnök vagyok. A gyár tele van helyes nőkkel, de mivel sz@rul nézek ki, átnéznek rajtam, egy csomó még a köszönésemet se fogadja, csak undorodva elfordítja a fejét, vagy fintorog. Ha nem tudja elkerülni a köszönést, mert olyan a szitu, akkor is kiül az arcukra az undor és a megvetés. Jó, tényleg nagyon csúnya vagyok, ezt tudom, de nem is udvarolok, csak köszönök maximum.
Viszont a sori operátor srácok, amelyik jó képű persze, simán fogdossák őket, röhögcsélnek, flörtölnek, dugnak is, mert hallani ezt-azt, hogy ki kivel volt. Úgyhogy ennek nem sok köze van a bevételedhez ezen a szinten.
11#
És akkor nem a külsőn múlik ugye?
Meg rondáknak is van nőjük persze, csakis akkor ha a nő is mégrondább
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!