Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 500e már elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 500e már elég lenne egy fiatal gyári munkás csajhoz?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13%

Ennek ehez semmi köze! Gyárban dolgozok és többet keresek mint 500 nettó, mérnök vagyok. A gyár tele van helyes nőkkel, de mivel sz@rul nézek ki, átnéznek rajtam, egy csomó még a köszönésemet se fogadja, csak undorodva elfordítja a fejét, vagy fintorog. Ha nem tudja elkerülni a köszönést, mert olyan a szitu, akkor is kiül az arcukra az undor és a megvetés. Jó, tényleg nagyon csúnya vagyok, ezt tudom, de nem is udvarolok, csak köszönök maximum.

Viszont a sori operátor srácok, amelyik jó képű persze, simán fogdossák őket, röhögcsélnek, flörtölnek, dugnak is, mert hallani ezt-azt, hogy ki kivel volt. Úgyhogy ennek nem sok köze van a bevételedhez ezen a szinten.

2023. márc. 10. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

11#

És akkor nem a külsőn múlik ugye?

Meg rondáknak is van nőjük persze, csakis akkor ha a nő is mégrondább

2023. márc. 10. 20:40
 13/17 anonim ***** válasza:
10%
Én dolgoztam 10 évvel ezelőtt gyárban. Csak annak volt nője aki hol nézett ki. És a csóró nőknek olyan pasijaik voltak már akkor akinek milliós vállakozása volt , vagy komoly autószerelő akinek havi 2 millió bevétele volt. Szóval 500 nettó? Azzal kinevetnek a szebb melós lányok.
2023. márc. 10. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
15%
Jaaaaj az álszent nőstények mondogatják itt, hogy elég a kevesebb pénz is. Közben meg már dobtak vagy 20 hapit, csak mert nem keres eleget. Women☕
2023. márc. 10. 22:00
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem tapsold el rosszlányokon, ott vevők az ilyesmire… :D
2023. márc. 10. 23:13
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
Jézus, bár annyit keresnék 🥺
2023. márc. 12. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Annyira szánalmasak ezek a kérdések. Én már csak ezért sem járnék veled, mert annyira süt rólad a szerencsétlenség, hogy a pénzzel szeretnél kompenzálni. Ez minden csak nem férfias.
2023. márc. 13. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!