Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havi nettó 500e már elég lenne egy fiatal gyári munkás csajhoz?
Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 18:40
2/17 anonim válasza:
Szerintem igen, elegedett lenne mar ilyen fizetessel. Alkalmazni akarod?
3/17 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy a pénz miatt járna velem(tudom h a gyarban ahol dolgoznak ott egy átlag operátor kb 210et kap fizunak).
2023. márc. 10. 18:42
4/17 anonim válasza:
Nosza, kérdező, menj be a gyárba, állj ki a 210-et kereső operátor nők elé, és mondd hangosan: "500 ezret keresek havonta. Akar valaki járni velem?"
5/17 anonim válasza:
Fiatal vagyok gyárban dolgozok 400 at hazahozok havonta 3 műszakkal hála az adómentességnek. Amúgy nincs az a fiatal csinos lány aki akinek.egx ilyen undorító felfogású ember kéne főleg hogy nem keresel azért annyira jól. Egy fiatal srác is megkeres havonta ennyit vagy csak kicsivel kevesebbet.
6/17 anonim válasza:
3: De ezt hogy gondolod? Mi neki ebből az előnye?
7/17 anonim válasza:
Havi 250 is eleg lenne neki, ha nem egy fogyatekos a pasi, mint te.
8/17 anonim válasza:
Ha nem okozna gondot pénzért szexelni, akkor inkább a rosszlányokon hirdetnék, pár nap alatt meglenne a gyári fizum.
9/17 anonim válasza:
El vagy te tevedve kerdezo. Ennyi penzzel meg nem jatszhatsz sugar daddy-t. Egy normalis lany meg nem a penzedert van veled.
10/17 anonim válasza:
Ha párkapcsolatot akarsz, akkor ez édeskevés. Nem, nem a pénz a kevés. Az a kevés, hogy csak pénzt tudsz felmutatni, egyebet nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!