Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az emberek véleménye a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az emberek véleménye a baráti körből való ismerkedés kérdésében?

Figyelt kérdés
Amikor évek óta egyazon baráti körhöz tartozók jönnek össze, szerintem kissé béna, meg gyerekes. Az egyik fél részéről úgyis csak megalkuvás.
2023. márc. 6. 16:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Pontosítok: az is más, ha valaki egy új külsőst hoz be, és az egyik lány/srác pár hónappal később összejön az illetővel.
2023. márc. 6. 20:20
 22/25 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem egészséges. Én amilyen történeteket ismerek ilyen baráti körökből, mindenki megvolt mindenkinek, még testvérek is lyuksógorok voltak. Emiatt én sosem választanék baráti körön belül.
2023. márc. 6. 23:16
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az tenyleg fura, amikor mindenki osszejon mindenkivel tarsasagon belul, de ilyet tenyleg csak sorozatokban lattam. Epp a Vampirnaplokat nezem, na abban tenyleg kb ez megy, pont ezen gondolkodtam, hogy itt mar mindenki megvolt mindenkinek, jo lazan kezelik :D

De altalaban nem ez van, hanem hogy ket ember jon ossze egymassal, aztan ha szakitanak, altalaban az egyik kiesik a tarsasagbol. Ebben semmi fura nincs, valoszinu, hogy regota tetszettek egymasnak, de pont ezert nem szoktak konnyen osszejonni baratok, plane ha kozos tarsasag, mert ugyanazok az aggalyok, mint egy sulis, melos kapcsolattal, hogy mi van, ha rosszul sul el, akkor bukik a baratsag + lehet a tarsasag is.

2023. márc. 6. 23:58
 24/25 MolotovPunk ***** válasza:
15%
Az a véleményem erről, hogy férfi és nő között valós barátság nem alakulhat ki, mert előbb utóbb az egyik fél többet akar majd. Tapasztaltam már meg olyat, hogy "haver" nő akart tőlem többet, de nekem nem jött be a csaj. Szerintem igazi barátság csak férfi és férfi között lehet, nálam legalábbis mindig így volt ez. Pasikkal jobban el lehet beszélni politikáról, kocsikról, fociról, még akár szerelmi dolgokról is. Legalábbis nálam mindig így volt. 2 legjobb nagyon régi barátom is pasi. Barátnőm, ha éppen volt az is vagy netes ismerkedésben jött össze, vagy esetleg munkahelyről. Baráti körből csajozni szerintem nem túlságosan jó, én cikinek érezném azt! Egyrészt nehéz is úgy, ha a baráti köröd 99% pasi.😸 🤩
2023. márc. 7. 01:23
 25/25 MolotovPunk ***** válasza:
Egyébként volt olyan barátnőm, akit bevittem a baráti körbe haverkodni, miután összejöttünk, de amint később szakítás lett, azután a nő kilépett a haveri társaságból, az én életemből is és többé senkivel sem tartotta a kapcsolatot!
2023. márc. 7. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!