Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz ugy barátom ha mindenki rosszabb az exnél?

Figyelt kérdés

2023. márc. 4. 08:52
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
95%
Ahogyan elnézem sehogy.
2023. márc. 4. 08:53
 2/40 anonim ***** válasza:
94%
Ha így gondolkodsz akkor inkább ne is legyen.
2023. márc. 4. 08:55
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hazugság, amit te kreáltál. 7,888 milliárd emberrel a földön aligha lehet hiteles az állításod, hogy neeeeem neeeeem senki se jobb...
2023. márc. 4. 09:13
 4/40 A kérdező kommentje:
Ismerkedem. Es de senki nem üti meg a szintet.
2023. márc. 4. 09:22
 5/40 A kérdező kommentje:

Ismerkedni, nőt fűzni se tudnak sokan. Nem is tudnak semmit.

A sok hülye megkérdezi pl mi van rajtam most. És azalatt?

Azt hiszik ezt igy kell?

Másik leíja azt helyett hogy Aszt.

Először azt hittem viccel.de nem. Komoly írni se tudnak.

Harmadik meg már képről el van olvadva és azonnal akarna magának. Nem is ismer könyörgöm..nem is látott még személyesen

A sok csúnyával szóba sem állok. A fentebbiek legalább külsőre még elmennek. De csak az első soroknál el is véreznek helyből.

Egy óvatos van csak aki eddig nem bukta.

De ő meg lesz.romnak is tűnik egyúttal mint aki elcseveg 100 másikkal is teljesen mindegy melyik nő alapon. Nincs benne valahogy semmi. Belül mintha üres lenne. De ő eddig akivel látom értelmét fecsegni. De az meg lehet vmi nőcsábász senkiházi tipus?

Azt gondoltam már korábban is hogy az exem ritka férfi lehet. De hogy ennyire?

Sikeres helyes normális simán tud nőket manipulálni fűzni profi, van benne tűz is, magas, HŰSÉGES, okos eszes rafinált és érzelmes bújós szerető szívű.

És írni is tud. És soha nem kérdez ilyeneket mi van rajtad es alattad?

A férfiak azt se tudják mi kell a nöknek?

Nagy a kísértés hogy visszaszaladjak hozzá. De nem akarok elbukni.

2023. márc. 4. 09:33
 6/40 anonim ***** válasza:
93%
Oké lehet hogy a környéken az exed a csúcs pasi, de ezek szerint az alfa nőstény már nem te vagy. Kiütöttek a nyeregből szivi, ha kell az exed vedd fel a kesztyüt és szerezd vissza magadnak, ha tudod.
2023. márc. 4. 09:40
 7/40 A kérdező kommentje:
Mi van?
2023. márc. 4. 09:43
 8/40 A kérdező kommentje:

Az exem mániákusan féltékeny. Kértem egy kis időt mert én ezt átgondolnám. Es kiemelve irtam h hűséges. Te meg olvasni nem tudsz?

Jesszus.

2023. márc. 4. 09:44
 9/40 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha az exed ennyire jó volt, akkor miért nem vagy vele? Lehet te nem ütötted meg a szintjét, és talált jobbat, mint te. A hisztiből köszönjük, ennyi elég volt.
2023. márc. 4. 09:45
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha érzelmileg leválsz meg fogja.

Nevetséges amit írsz. Ha bemész egy tökig zsúfolt szórakozóhelyre és kiválaszthatnád a legjobb nőt, majd másnap bemész egy másikba vele, látsz kettő jobbat. És így tovább. Exponenciálisan növekszik a szám.

Ha pedig "belül" nem ütik meg a szintet, akkor maradjunk az első mondatomnál. Érzelmileg engedd el. Akkor esélyt fogsz adni az újnak, annak hogy megismerj másokat, de úgy tényleg, ne csak a felszínt kapargatva.

2023. márc. 4. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!