Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz lehet, hogy az interneten mindenki a rosszabb arcát mutatja?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy személyesen jófejek, kedvesek az emberek, de az interneten bunkók, mert ott élik ki magukat?2016. jún. 8. 19:14
1/6 anonim válasza:
nem igaz, szerintem pont hogy nagyon sokan próbálják jobb színben feltüntetni magukat, mint amilyenek valójában.
27N
2/6 anonim válasza:
Igen, ebben nagyon egyet tudok érteni. Élőben a félelem elnyomja az ember valódi személyiségét, a neten viszont nincs jelen ez a félelem.
3/6 anonim válasza:
Én speciel a rosszabb arcomat mutatom az interneten. Élőben kenyérre lehet kenni. Többnyire. :)
4/6 anonim válasza:
Attol fugg. Nevtelenul omlik a mocsok a szajukbol, ha viszont ismerkedni akarnak, akkor eloveszik a legbajosabb oldalukat, aminek szinten keves koze van a valosaghoz.
5/6 anonim válasza:
Van mindenféle, de nem az internet hibája, hanem az ember személyiségében lakozik, hogy milyen helyzetben hogyan viselkedik. Aki nagyon furán viselkedik az interneten, csak mert nincs közvetlen kapcsolatban másokkal, elválasztja tőlük a fizikai távolság, az már eleve egy fura személyiség.
Én speciel nyugodtabb vagyok, ha írni kell, több időm van megfogalmazni a gondolataimat, és nem kell a metakommunikációra sem ügyelnem, így jobban koncentrálhatok a mondandóra. Nincs igényem arra, hogy hazudozzak vagy kakit keverjek.
6/6 anonim válasza:
Én élőben mindenkivel jóban vagyok, mindenkivel kedves vagyok. Mellékállásban meg én vagyok a gyakori segglyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!