Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-25 év közötti hölgyek hol ismerkednek az interneten?
Ők a való világban ismerkednek. :D Javaslom neked is!
Az ilyen társkeresőkön vagy egyéjszakás lányokat találsz (pl. Tinderen, ahogy hallottam) vagy végleg elkeseredett egyéneket akik nem kellenek senkinek.
19/L
En peldaul itt ismerkedtem meg a parommal veletlenul, ugyhogy elso hsz, csak magadrol nyilatkozz ;)
21/L
Bocsánat, kivétel erősíti a szabályt! Nyilván akadnak. Sok boldogságot! :) Nem állt szándékomban senkit megsérteni.
első
Nem értem hogy az ilyen fiataloknak miért kellene az interneten ismerkedni, hiszen annyi új emberrel lehet találkozni, főleg a 20-25 éves korosztálynak. Van családom, barátaim, ismerősök, munkatársak aki által folyamatosan új embereket tudok megismerni.
Számomra a "szia hogy nézel ki mi a hobbid?" nem ismerkedést jelent. Egy személyes kontaktussal milliószor több dologra rá lehet jönni a másikkal kapcsolatban, mint pl egy év neten ismerkedés alatt.
Nekem azt jelenti az ismerkedés hogy belenézek a másik szemébe, hallom és látom ahogy beszél, hogy hogyan fejezi ki magát, látom a mimikáját, a mozdulatai, azt hogy mire hogy reagál. És emelett lehet érezni azt hogy hogyan viszonyul hozzám, bejövök-e neki stb... Ezekre egy internetes beszélgetés alkalmával nem lehet rájönni.
Egyébként hogy válaszoljak is neked :D nekem facebookon szoktak írni fiúk. Van egy hirdetős, segítségkérős csoport facebookon ahol a környékben élők vannak és ott szoktak megtalálni.
21L
Őszintén. Szerintem ez a platform tök jó lenne, kihasználni az anonimitást és valóban a másikra összpontosítva ismerkedni baráti vagy kapcsolati szinten . Viszont valahogy itt a pasik csak a lyukat látják a csajban, vagy ha nem akkor meg mentálisan van difi nála. Szóval, lehet még itt is ismerkedni, csak óvatosan mert olyan emberek írnak néha privátba, hogy az már már ijesztő. 😂😂
23/l
Kis hányaduk társkeresőzik (a tényleg elkeseredettek).
Nagy részük a baráti körében találja meg az igazit.
Nem tisztázott részük pedig úgy gondolja, hogy neki nem kell ismerkednie, a szőke herceg kiszúrja őt pikkpakk (ami korántsem garantált).
26/F
És igen, itt is ismerkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!