Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz ugy barátom ha mindenki rosszabb az exnél?
El vagy tévedve.
Lehet a te pasid is nekem irkal eppen.
Addig a pontig, amíg úgy vélekedsz az exedről, hogy ő a top pasi, addig nem vagy túl rajta.
Egy dolog, hogy mindenkit hozzá hasonlítasz az ismerkedés során, az meg egy másik, hogy emellé még hülyéket is fogsz ki.
Lentebb adni gondolom nem akarsz az exnél, ezért én úgy gondolom, hogy értelmes párkapcsolatod majd csak akkor lesz, ha már túl leszel rajta.
22
Tuti hogy nem, pont az exeddel csetelek és most írta hogy mennyivel jobb seggem van mint neked. 😝
Dehogy.
Ő le tudja írni hogy azt. Z vel.
Nem olvastad nilyenek akik fent vannak?
Miben vagy mi van rajtad?
Biztos mindjárt ráugrok egy ilyenre annyira felizgatott.
Fogyatekosok:(
Nem az hogy engem talalnak be selejtek. Eleve a kínálat a társkeren.
Egyesekre már ránézni is rossz.
Nem veszem magamra ezt a szexes dumát. Azt se tudják kinek irják csak random minden nőnek.
Volt már ilyenem is hogy á csak szex. Azota is nyíg utánam hirtelen en lettem a nagy ője a hülyének. De á csak szex. Aha:D
Hülye a legtöbbje.
Meg nyilván nem ilyenekkel csetelek.
Hanem azokkal akik tudnak írni, meg szo szo vmit konyítanak egy nőhöz is. Azaz képesek értelmes csevegésre!
Csak valahogy egyik sem fogott meg. De írkálok a tündérkékkel.
Az az egyetlen pasi érdekel közülük most csak, aki még nem jatszotta ki a lapjait.
Nem nyomul a szexre.
Érdeklődik rólam.
Udvarias értelmes intelligensnek tűnik.
Az egy bosszantó benne hogy nem érzem h lenne benne tűz.
Vagy nője van, vagy 1 vagyok neki a 100 ból, vagy lassan szokott indítani, vagy óvatos, ő eddig az egyetlen akire kíváncsi vagyok mi van mögötte, ki ő. Es lehet egy nőcsaló senkiházi..bármi lehet még de nem ítélek még semmit de semmit. Nem írom le.
De tartok attol hogy a sz.rtengerből ő is egy csalódás lesz csak.
Volt már az is hogy egy exem előtti exemhez menekultem vissza sírva mikor elkezdtem randizni. Hogy úristeeeen milyen pasik vannak. Majdnem felkötöttem magam attol amiket randin leműveltek.
Az is szép volt. Randiztam este egy ilyennel. Úgy kikészített hogy ahogy elindultam haza már hívtam az exem hogy mentsen meg. 2 oerc alatt ott volt. És kiszuszogtam magam hogy végre egy értelmes férfi minrk léptem le?
Na most próbálok erősebb maradni!!!és kibírni foggal körömmel hogy nem szaladok vissza a másik mostani exhez. Es nem eljátszani detto ugyanazt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!