Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elakadtam. Hogyan építgessem fel az ismerkedéshez szükséges önbizalmam? 28/F
Alapvetően nincs baj a külsőmmel. Eddzek, adok magamra. Az értékrendemmel sincsen, mindig a jószándék vezérel.
Viszont a Tinder azt sugározza hogy egy értéktelen alak vagyok, akinek nem jár egy rendesebb, hozzám hasonló lány.
Az életben nem jönnek számomra jó lehetőségek/lányok velem szemben, ahhoz sokkal több program kellene meg nagyobb baráti körök. Nem vagy nagyon kevés visszacsatolást kapok lányoktól.
Nincsenek nagy, irreális elvárásaim a lányokkal szemben. Csak azokat a dolgokat várnám el a lányoktól, amiket én is elvárok magamtól.
Tinderen nekem se ment,utcán meg kb bármelyik csajt leszólítom és megvan😄
Ne a tinderhez hasonlítsd magad,az önbizalmad meg végképp ne vegye el..
Reszben megvalaszoltad magadnak. Tobb program. Vezesd vissza oda, hogy mi tart vissza attól, hogy eljarj programokra es maris talalsz valamit, amin tudsz dolgozni es sikerelmenyt is ad a vegen.
Amugy vannak mas alternativak is a tinderen kivul. Ne a legrosszabbol indulj ki. Meg nem art, ha rafekszel a kommunikaciora. Meg ha maradnal az online feluleteken (vagy csak nem zarnad ki kesobb sem veglegesen ezeket, mint lehetoseg), akkor jol johet valami kelloen kreativ, figyelemfelkelto, de titokban low effort kezdouzenet. En pl. kecskes gifekkel, meg valami ahhoz kapcsolodo hulyeseggel szoktam inditani. Altalaban (nem mindig) eleg ahhoz, hogy felkeltsem vele az erdeklodest, utana meg azert beszelgetes kozben kiderul, hogy nem vagyok akkora debil, mint a szoveg, amivel inditok. De innen sokkal konnyebb szarkasztikus hülyeségeket is irni, amikre sokan vevoek. Sokkal tobb sikerem volt amióta igy inditok, mint amikor mindenkinek valami szemelyreszolo uzenetet probaltam cimezni. "Szia, tetcel" es "Kedves xy, nagyon jol all az a napszemuveg rajtad" fele uzenetekbol is kapnak boven eleget.
NE. TINDEREZZ.
Ezt tudom javasolni. Inkább szólítsd le a SPAR-ban a zöldségosztályon a kis helyes árufeltöltő lányt, a random mosolygós csajszit a buszon vagy bárkit, csak ne a Tindert. Az hazavág, megrág, lenyel, megemészt és pépesen kisz*ar magából. Kerüld el messze 😉
Nem szoktam kezdeményezni, ez tény. Az van bennem hogy be vannak savanyodva annyira az emberek, hogy nem vevőek random leszólítósdira. Ez lehet az én hülyeségem is. Mivel srácként nagyon tetszene ha egy lány kifejezné valamilyen módon hogy tetszem neki. Akkor is ha egy átlagos de normális lány.
Szeretném levetni ezeket a gátlásokat. Valamiért nem tudom elhinni, hogy a lányoknak tetszene ha leszólítom őket ismeretlenül. Miközben ha másra nem is jó nekik egoboostnak biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!