Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elakadtam. Hogyan építgessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakadtam. Hogyan építgessem fel az ismerkedéshez szükséges önbizalmam? 28/F

Figyelt kérdés

Alapvetően nincs baj a külsőmmel. Eddzek, adok magamra. Az értékrendemmel sincsen, mindig a jószándék vezérel.

Viszont a Tinder azt sugározza hogy egy értéktelen alak vagyok, akinek nem jár egy rendesebb, hozzám hasonló lány.

Az életben nem jönnek számomra jó lehetőségek/lányok velem szemben, ahhoz sokkal több program kellene meg nagyobb baráti körök. Nem vagy nagyon kevés visszacsatolást kapok lányoktól.

Nincsenek nagy, irreális elvárásaim a lányokkal szemben. Csak azokat a dolgokat várnám el a lányoktól, amiket én is elvárok magamtól.

2023. márc. 4. 20:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A ferfiaknak mindig is birniuk kellett az elutasitast, hiszen naluk van a kezdemenyezes. A mai vilagban mar olyan ritka a spontan ismerkedes, hogy egy jofej kozeledest szerintem.senki nem venne zaklatasnak akkor sem, ha nem jossz be neki. Probalkozni kell.
2023. márc. 5. 13:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nincsen önbizalmam, önértékelésem kellő módon. Miközben lehetne, hiszen helyesebb, normálisabb, jólszituált srác vagyok aki ad magára. Ha nem szólítgatok le random lányokat az utcán, plázában, azt érzem hogy 0 lehetőségem adódik. Az van bennem hogy nyominak gondolnak majd, kinevetnek, elhajtanak, megijednek..
2023. márc. 5. 13:07
 13/23 A kérdező kommentje:
Azt meg mondani sem kell, hogyha megtenném a random leszólítást, azt normálisan, tisztelettudó módon tenném meg.
2023. márc. 5. 13:08
 14/23 anonim ***** válasza:
De pont ezert kellene kiprobalni, hogy melasd, valoban igy van-e. Aztan kiderup, hogy nem is nevetnek ki. Persze nyilvan ne uton-utfelen szolits le mindenkit, de valojaban ez lenne a normalis modja az ismerkedesnek. En no vagyok es nagyon is ertekelnem, ha kezdemenyeznenek a ferfiak, de sok azt mondja, hogy nem mer ismerkedni. Mindenki csak a tindert nyomkodja es szerzi be a sebeket es a csalodasokat. Azert nincs onbizalmad, mert nincs pozitiv tapasztalatod. Amugy ne csajozni akarj elso korben, csak baratkozni, kedvesnek lenni. Pl az edzoteremben probalj spontan modon beszelgetni lanyokkal. Nem kell rogton udvarolni, meg randira hivni oket. Majd meglatod, hogy nem nevetnek ki, nem hajtaak el. Hajra! :-)
2023. márc. 5. 13:16
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat, motivált rendesen :)
2023. márc. 5. 13:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Nincs mit, orulok!
2023. márc. 5. 14:03
 17/23 polarbeer ***** válasza:

Hasonló cipőben járok.

És te csak ne becsüld alá magadat 10/6-osra. Én szerintem 10/8 vagyok, aztán nem vagyok se kigyúrt, se izmos, inkább olyan "közepesen sportos" kb.

Pesti vagy?

Járjunk el együtt helyekre lányokkal ismerkedni.

Én talán egy fokkal könnyebben kezdeményezek, te talán egy fokkal jobban nézel ki. Ha ketten odamegyünk egy lány társasághoz, talán lenne esélye valamelyikünknek.

De ez most full random dolog tőlem, sosem csináltam ilyet, pláne nem idegennel, szóval lehet, hogy nem is működne, de valamiért úgy érzem, hogy van rá esély, és ki kell próbálni. :D

30/F

2023. márc. 5. 14:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Ez nem rossz felvetés csak én azt gondolom, hogy ha egy csajbak nem tetszik az illető akkor hiába párban megy oda, nem lesz belőle semmi. Azt hogy mennyire fognak passzolni nem határozza meg hogy egyedül megy oda valaki vagy két srác. Hogy jobban megijednek ha egyedül megy oda valaki? Szerintem nem sokkal rosszabb a helyzet. Szóval szerintem ezt szólóban el kell tudni intézni. Már csak azért is mert lehetséges a pont akkor tetszik valaki meg a boltban, mikor a span nincs ott hogy kisegítse a másikat.
2023. márc. 5. 16:26
 19/23 anonim ***** válasza:
#17: Csapassuk teso, en jovok a kerdezo helyett.
2023. márc. 5. 16:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Kerdezo, te meg tul sokat agyalsz, de ez a szorongasos tulgondolas sehova sem vezet, csak ures koroket futsz a fejedben, az elet meg elrepul lassan feletted.
2023. márc. 5. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!