Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elakadtam. Hogyan építgessem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakadtam. Hogyan építgessem fel az ismerkedéshez szükséges önbizalmam? 28/F

Figyelt kérdés

Alapvetően nincs baj a külsőmmel. Eddzek, adok magamra. Az értékrendemmel sincsen, mindig a jószándék vezérel.

Viszont a Tinder azt sugározza hogy egy értéktelen alak vagyok, akinek nem jár egy rendesebb, hozzám hasonló lány.

Az életben nem jönnek számomra jó lehetőségek/lányok velem szemben, ahhoz sokkal több program kellene meg nagyobb baráti körök. Nem vagy nagyon kevés visszacsatolást kapok lányoktól.

Nincsenek nagy, irreális elvárásaim a lányokkal szemben. Csak azokat a dolgokat várnám el a lányoktól, amiket én is elvárok magamtól.

2023. márc. 4. 20:01
1 2 3
 21/23 polarbeer ***** válasza:

Félreértsz!

Szerintem a párban / barátokkal odamenés alapvetően a TE önbizalmadat húzza fel, hogy ha ott a szitu, hogy oda lehet menni, akkor lehet, hogy magadtól lebeszélnéd magad, míg ha van valaki, aki odaráncigál a lányokhoz, akkor létrejön az odamenés :D

De ja, alapvetően szerintem is működni kell egyedül is, de egy gyönyörű lányokkal lévő asztalhoz nehéz odamenni egyedül.

Én se mindig merek :D

(17-es voltam)

2023. márc. 5. 16:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám, bár én nem is nézek ki túl jól.

Társkeresőkön kemény nulla egyezésem van, élőben meg már azt sem tudom, hogy hol kéne egyáltalán ismerkedni.

22F

2023. márc. 6. 07:50
 23/23 A kérdező kommentje:
Nekem szoktak lenni egyezések, van mikor huzamosabb ideig az sem. Nem is nézek ki rosszul de valahogy az ottaniak nem tisztelettudóak. Értem, hogy mintegy továbbadják azt amit ők kaptak a srácoktól. Csak nem azoknak kellene akik tisztelettudóak
2023. márc. 6. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!