Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randit hogy kell elképzelni pontosan, mi történik ott? Jó dolog, vagy csak egy szükséges lépés a párkapcsolat elején?
27 éves leszek nemsokára, de sajnos sosem volt még részem ilyesmiben. Nem mintha nem érdekelne, csak hát egyedül nehéz... :D
Azért érdekelne, egy ilyet hogy kell pontosan elképzelni, hogy zajlik? Mi történik általában? Jó élmény szokott lenni?
Amúgy annyi nyálat, ami egy randin folyik, egy fogászati nyálszívógép nem látott.. "de édes vagy", "jó az illatod", "szépek a szemeid" stb..
Amúgy kb olyan mint egy főnök, beosztott szerep. Amiben te vagy a beosztott (a férfi) és szopod felfele a főnököt (a csajt) hogy előbb vagy utóbb beengedjen a lábai közé, az egész erre megy ki, mintha ajnároznád a főnöködet, hogy hónap végén valami bónuszt bsszon már oda neked, ha már úgyis tövig benyalsz, meg robotolsz neki. Tömören ez megy.
A randi lényege, hogy két fél jól érezze magát egymás társaságában.
Többféle randitípus létezik, én most 3 típust mondanék:
1. Olyan randi, ahol a két fél először vagy esetleg másodjára találkozik (lényegében idegenek, az ismeretség legelején történik a randimeghívás, akár első talalkozásra, vagy eleve társkeresőről mennek való életbe). Ezek célja a másik megismerése és annak eldöntése, hogy folytassák-e együtt. Ezekből ha valaki elkezd aktívan társat keresni, nagyon sok össze tud gyűlni, viszonylag alacsony a tét, ezért (szerintem) kisebb eséllyel lesz eredménye. Ide tartoznak a vakrandik is. Magukról beszélnek, át tud csapni interjúztatásba (szerencsére ilyenben nem volt részem), többnyire izgulnak a felek.
2. Mikor hosszabb, akár felületes ismeretség után kezdenek randizni a felek. Ez inkább barátibb beszélgetés, hiszen már van egymásról információjuk és közös témájuk is, de még inkább zavarban vannak, hiszen a kapcsolatuk meg fog változni. Nagyobb a tét. Az ilyen randikban szerintem több a potenciál, hiszen nagyobb a tét.
3. Párkapcsolaton belüli randi. Célja, hogy feldobják a hétköznapokat, megtartsák a tüzet, minőségi időt töltsenek együtt. Itt már nem izgul senki. A téma meg bármi lehet az esküvő szervezéstől a mosogatáson keresztül a kutya vesebajáig.
Nekem mindháromban volt részem és szerencsémre pozitív élmények voltak mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!